de börjar kanske ordnar sig

har flyttat in i lägenheten nu, tomt när man är van att ha mor och bror i samma hus, men klarar mig med mina små bäbis katter. Sitter just nu hos stina och dricker lite. ska till dennis i morgon å fixa med huset så ska inte bli allt för onykter. I måndags vad jag hos min läkare, ska sluta med mina piller, får se hur de går, snart är de thailand som gäller, bara 2 veckor kvar :D ska bli nice å åka me min bitch. Me löve her.
iddag var jag, stina å frida ute å red islandshästar. Jag tog min och de andra tog mysla och daggan heter de fruntimmren. De va mysigt men kallt =)




en kväll ute




minne från våra roadtrips :P

nytt tag nytt liv

jaha, jag fick ju lägenhet men nu ska frida ta över och jag flyttar till karln. Börja spackla där idag i fridas lägenhet då, fondväggen som ska göra, sovakoven ska målas och hallen, sen köks luckorna, så lite har man ju att göra =)
Börjar med målningen i morgon.
Var varsling på jobbet, 2 fick gå, 2 fick stanna. Jag var en av dom som fick stanna. Guld värt för de. Helt underbart. Fick vissligen bara förlängt i 6 veckor men som de ser ut nu så har vi mycke jobb och antagligen kommer bli mer snart. De klarar sig inte utan mig vettu =) Brukar alltid vara lite segt så här på vintertid med.
Hästen går bra och vi har börjat fått till tölten, är grymt :D ska låna ut honom till en 45 årig tjej som ska ha honom när jag åker till thailand. Katterna ska Linns syrra ha. Bilen lämnar ja hos dennis i säkert förvar =)
Ska till läkaren snart och prata om att börja trappa ner på mina mediciner. Känns jäkligt bra, Börjar må bättre nu, känns bättre. Som att livet börjar ta sig liksom.
Längtar till thailand, fan va kul jag och gumman ska ha!!! Me löv her!! :P




bulgarien för några år sen =)

RSS 2.0