liten prommis.

igår va jag ute och gick med barnen, denna gång blev de Thias i vagnen och lilla Wille i pulkan. Satte fast snöret till pulkan i midjan så jag inte behövde hålla i den när jag gick. Skönt, enkelt och bekvämt :P
 
Fint och underbart väder fick vi med =)
 
 
 
så himla härligt å gå när de är vackert väder.
 
Ska väl börja gå på crosstranine nu snart igen. Får bli på tidig morgon innan frukost va tänkt, måste fan börja göra nått nu. Längtar tills jag får börja springa, men tänkte köra igång med de när de gått 6 mån efter förlossning. Jag hatar verkligen att vara så här fet! Nu ska jag få tillbaka magrutorna =)
 

dagar med familjen, bilder från mobbe

Igår tog va pulkorna en sväng och gick. Thias hade fårskinn och åkpåse och låg å sov gott. Willes pulka hade Niclasfixat så vi kunde ha liggdelen på den. Perfekt att ta ut de båda här i skogarna när vagn är svår att ta sig fram med. =)
 
Och idag va vi ute med häst och fyrhjuling. Niclas tog Thias i famn och jag hade som vanligt Wille i bilbarnstolen på kärran efter Tindur =) mysig tur med familjen.
 
 
Tråkigt nog har Thias varit dålig nu några dagar, hostan har bara blivit värre och han vaknar många gånger på nätterna och grinar. 2 gånger har han kräkts eftersom han hostat så. Han har oxå varit lös i magen, magsjukan fick han förra veckan så de har inte riktigt gått över de lösa i magen. Han äter oxå dåligt, idag bättre, så vi får hoppas att han börjar bli bättre. tack gode gud är han go fisen på dagarna och hyfsat glad, men har så klart sina stunder. Wille sover grymt på nätterna, igår matade vi han sist kl 21 sen vakna han kl 3 på natten, somna om och vakna sen 7 när Thias gick upp och börja gnälla.
 
Lägger ut lite bilder som fanns på mobben =)
 
Wille på ena sidan, Giis i knät och Elvis på andra sidan, här får man va ifred :P
 
väldigt fin dimma över åkern..
 
Thias somna när vi va i Enköping och fira julafton, trött killen...
 
Gosa gosa, tur de finns snälla hundar =)
 

julafton -12

Vi åkte runt 11 tiden på julafton ner över. Skulle till Niclas släkt i Enköping. Dock blev de bara Åsa med familj bara, men de dög fint de med, god mat med gott sällskap. Men nästa år blir vi nog hemma, då är barnen så pass stor så de blir roligare å vara hemma än att åka sammanlagt 6 timmar i bil.
Vi öppna klappar dagen före, jag hade önskat mig såna där jäkligt varma stövlar och en Ipad, som jag fick oxå :P hehe.
Gran hittade Niclas i våra skogar runt omkring =)
 
 
 
  de tråkiga va att den inte funka :s
 
traktor bok va kul =)
 
 

magsjuka

Jo de går magsjuka på dagis och vi hade väl hoppats på att han fick en sväng förra helgen då bajset va alldeles gult och löst och kom massor samt att han åt dålig och kändes hängig, men igår slog de allt. Kräktes en massa över golvet (vet dock inte om de va hostan som gjorde att han kräktes för de blev bara en gång) en gång och rekord bajsa väldigt mycket, VÄLDIGT löst på en kort tid. Tycker synd om honom, han fick ställas i duschen 2 gånger för detta.  Men han verkar väldigt pigg i övrigt, hade bara super feber i förrgår, så gårdagens natt va jag och N upp sjukt många gånger, Thias vakna och grät en massa och Wille ville verkligen inte sova efter kl 3, men somna typ 6 på morgonen och vi alla vakna typ 9 sen. Men blev ändå lite sömn för Thias vaknade hela tiden.
I natt va de bättre. Wille vakna 2, 6 och halv 9. Så de är vi nöjd med =)
Vi får se hur han är idag om man kan åka ner över eller om han är dålig.
 
Igår gick jag ut och knäppte kort på fina hög lite. Blev en del bra kort =)
 
så ser ingången till vårat sommarbete ut på vintern =)
 
Efteråt så va de mat time, fick bli typ plankstek. En min efter jag tog korten så spydde Thias vid matbordet, jag hann precis ta ner honom från mat stolen.

börjar ordna sig

De har varit jobbiga veckor. Jag har fått varit uppe mycket och lille Wille har vela varit vaken från 4,5 tiden på mornarna och gärna haft mat 2 gånger innan de. Men i natt sov han bra. Gav han mat vid 8 på kvällen, han fick ett bad och sen tokdecka han och vakna halv 4, annars brukar han vakna 2 eller halv 3 typ. Så man vakna själv 2 och måste ju in och kolla att han levde. Man blir så ställd när de små bestämmer sig för att sova mycke längre än man är van. Han har börjat prata lite mer nu och ler ibland. Börjar bli människa av honom. Lite roligare.
Thias då? Joo han är fortfarande gofisen och kramas en del, ibland med folk som kommer på besök och de man besöker, han är ett riktigt charmtroll. Tror han har fått magsjuka med, inge kul, men nångånmg ska väl va den första.
Idag ska hästarna få snösulor på fötterna, äntligen!! I morgon blir de kiropraktorn för mig. En veckas jobb för Niclas sen blir han ledig till januari =)
 
 
 
Nyvaken prutt <3

fått tillbaka doggyn

Tänk att de blir långt ifrån mitt bloggande, men vet inte om nån är speciellt intresserad av de jag skriver. Ja menar hur kul äre de jag skriver??
Åkte till sundsvall å hämta doggyn min. Han har varit ifrån mig i typ 3 månader! Fruktansvärt jobbigt. Men en kompis som inte hade nå jobb och va lite deppad fick ta hand om honom, vilket de har gjort att hon kommit på fötter igen. Jag hade ju så ont i slutet och klarade inte gå prommisar med honom. Nu vill jag komma tillbaka och älskar att få komma ut å gå =)
Wille liten har börjat få rutiner och sover nätter, vaknar bara 2 gånger, men har väldigt svårt att somna om efter 5 på morgonen. Thias gör bara gulliga grejer hela tiden. Han börjar verkligen bli skitstor. Så himla söt!
 
älskar tanken att han kan få min ögonfärg =)

RSS 2.0