Flytt och vänners problem

Eftersom min kära far blev ovän med alla grannar så har jag flyttat omkring lite. Jag prata med mamma för att ha lite koll på vart jag bott med alla år.
de blev lite....

  1. Stocka
  2. Skytten (söderhamn)
  3. Stormyravägen 21 (hudik)
  4. Myrstigen (hudik)
  5. Hög (hudik)
  6. Maråker (söderhamn)
  7. Broberg (söderhamn)
  8. Stormyravägen 5 (hudik)
  9. (island 1½ mån räknas kanske inte)
  10. Island 6 månader
  11. Östanbräcksvägen 37 (hudik)
  12. Island 6 månader
  13. Vattlång (fick bo i saderkammaren :s)
  14. Stormyravägen 31 (hudik)
  15. Island 6 månader
  16. Norrköping (skolan fixat)
  17. Norrköping (centrum)
  18. Västerås (skultuna bankvägen)
  19. Västerås (skultuna)
  20. Besvärsgatan (hudik)
  21. Radhusgatan (hos mamma iggesund)
  22. Jakobsberg (hudik)
  23. Njutånger
  24. Radhusgatan (hos mamma)
  25. Åvik (Hudik, hyrde stinas läght)
  26. Gråsten (Iggesund) där jag nu bor....
japp, sen har jag varit utomlands några gånger som tex thailand 2 ggr, bulgarien 2 grr, mallorca och Rhodos. De blir fler utlandsresor, men inte så himla många flyttar till. Lite less på flytta är man ju.
Får ju tänka på att jag bara är 26 år oxå =)

Blir lite less på att folk runt omkring mig mår dåligt. En kompis förlorade sin katt igår. Hon skrev vill mig.
"skulle vilja ha ett råd om ersättning, en hund bet ihjäl min katt igår, han ville ge mig ersättning, men hur kan man ersätta ens bäbis?" hur ska man svara på de..? jag fråga vad som hänt, fick ett mess tillbaka som fick mig i tårar:

"Min kompis såg de. Han sög tag i hunden och ropade på mig. Så jag sprang ut i strumpor, trosor och t-shirt. Han låg i snön utan att röra sig men han levde. tog 5-10 minuter innan han dog. jag bara skrek efter hjälp. Ingen kunde hjälpa mig göra slut på hans lidande. Mina grannar som va hemma kom springandes. Jag hade min blodiga katt i famnen bra långt efter han dog. Ägaren till hunden kom. Min kompis frågade om hon skulle ta hans nummer så kunde jag ringa upp senare. Men jag ville att han skulle se hur lessen jag va och se min döda katt så han skulle förstå vad han gjort. De syntes på han att han tyckte de va hemskt och att han skämdes för de som hänt."

Jag bara ryser och mår dåligt i hela kroppen. vet inte vad jag gjort om min kille försvann från mig så där. Han är ju min lilla bäbis...

en annan beklaga sig att hon inte skulle få nån lön denna månad för chefen hade inte råd att betala sina anställda, jätte kul.

En annan kompis skrev till mig att hon blivit utslängd av hennes mammas karl och hon fick inte bo hos pappa sin. Hon va för gammal för att bo hemma, hon är 21 år och har inge jobb. Vad ska man göra?

En annan är less på att hennes så kallade kompis stöter på en kille som hon hållt på med...bara för att jävlas.

Ibland vill man finnas och hjälpa alla! Men hur skulle man då räcka till för sig själv?!

Är iaf glad att älsklingens hus blivit såld. Känns bra. Han va så glad att de löst sig. Saknar han massa <3



han älskar att ligga bakom mig min lilla snutte gull!


allt från himmel å jord

blev käk på pastavagnen idag, sjukt gott =)
Måla chefens jävla grejer till epan idag, motor grejer då vissligen. I morgon blir de kanske målning av dörrar kanske en huv. Snacka om hållhake jag har på han nu. Hehe, gör han allt jag ber om :D
Snart kryssning, inte många dar kvar nu, 48 timmars tur. Får se om man överlever, spänd är man väl. De värsta blir nog att jag inte kommer kunna ha nån kontakt med kärleken.
De ryktas om att de ska snöa massa i morgon. Kan de inte bara bli sommar snart...gaaaah. sol, bad, grillning och allt vad sommaren har att erbjuda.
betala räkningar...trist som vanligt, men kommer få mer pengar över sen när jag säljer en häst, rätt mycket mer.
Ville bara skriva en rad, inge kul kanske men vafan =)
sova med fiende....sjuk film...tänk å ständigt behöva va rädd...

älskar min babe som ger mig så vackra blommor!! <3




pappa skit

jag kan inte skylla på min pappa för alltid. Att de är hans fel att jag är så osäker på vissa grejer.
Frida berätta för hennes pappa att jag träffat ny. Han sa och hoppades på att detta skulle hålla. Att det var min pappas fel att mina förhållande varit så dåliga, att han förstört mitt liv. Att jag var förstörd pga honom. Men så kan man inte säga, jag kan inte skylla på honom jämt, att jag har svårt att lita på killar, att jag har svårt att släppa in nya folk i mitt liv. Att jag kan vara kaxig och spydig mot nya människor. Vill inte vara de och vill inte tro att det är min pappas fel. Bara för att han är sånt sort misstag och att han bara gjort fel behöver väl inte de betyda att jag gör de.
Jag vet att han är ett arsle, att han behandlat människor dåligt. Att han är den största idioten som finns. Att han ignorerar mig, hans egen dotter när man möter honom. Att han inte pratar med mig när vi är på samma ställe. att han inte bryr sig om mig över huvud taget. De behöver väl inte betyda att jag tror att alla killar ska vara så. Jag vill inte tro att de är så.  visst kan jag ha svårt att lita på folk och har haft svårt för killar, men vafan, de är väl livet.
Jag hoppas denna kille kan få mig att se att de finns fina killar, känna mig älskad och inte bli bortglömd och lämnad som min stora fasa är. tycker mycke om han och hoppas inte min rädsla tar över de här....
våga strida min rädsla, våga! ja ska kämpa! Försöka!
tycke om min babe! <3


tänkande....

lackering och kärlek

Jaha, kul att de e måndag i morgon redan. *suck* haft en mysig helg med min kärlek! Fan va jobbigt att va ifrån han i 2 veckor nu =( sakna han så fort han drog.
Vakna i natt vid 3 natt av att nån brevid mig snarka,  då va de inte katten =) Gick upp och satte mig vid datan i typ en timme. Tog en macka sen gick å la mig igen. Men de är lugnt älskling, förlåter dig för de :*
Älskar att vakna på morgonen och se han bervid mig. Ge han en mysig kram och mysa in sig i hans nacke och ge han en puss. När han kramar mig känner jag mig trygg, känner hjärtat slå. Känner kärlek!
Vet inte vad du gjort med mig?? Mina känslor går inte att beskriva!! Love you babe!! <3

 de är han jag vill leva med!


--------------------------

Tog lite bilder i fredags från jobbet....


motivlackering..


de e hon som målat släpvagnen...


och där uppe stod hon =)



håller på rengör boxen min


ren å fin =)


sylindrar jag brukar måla


sen fick jag måla om den här bågen :S


...så happy blev jag av de...

Lördag med kärlek

Jaha. Älsklingen kom upp igår kväll. Vi käka lite thai sen bara kolla på film och myste.
Vakna i hyfsad tid, drog med han ofrivilligt till stallet, nästan drog med han..hehe, nedå, han ställde snällt upp :P
Han skulle få äran att tolka efter min andra kärlek Tindur. De gick bra, han ramla inte en enda gång :D
Sen åkte vi och köpte pizza och åkte till min mor å tjöta lite.
Nu är vi hemma och har nyss tagit ett skönt bad tillsammans...massa mys =) ska sen till slynan fradisch och hennes kille och kolla på en riktigt fjortis film, kan bli hur kul som helst =)



Han tog snällt in min häst =) (stick tindur så fort du kan!!)


Efter en halvtimme så va han nästan klar för att åka


men han va duktig =)


fan va roligt de va =) sjukt snygga vi e :D


kärlek <3

Snart kommer min kärlek, Massa mys vi kommer ha i helgen. De är han jag e lycklig med. De är han jag tycker om.  Jag hoppas du alltid kommer att finnas vid min sida, jag kommer alltid finnas vid din sida. Me löööv yah babe!



Foto: Frida strömqvist

X

Tycker de e moget att X messar mig och berättar vad han skirivit till henne. Shit, hon e värkligen 14 =)
Tur man e lite mognare. Tvingar aldrig nån att vara på min sida, är alltid nåns val vad de vill tycka och tro. Jag hoppas folk tycker bättre om mig.
Gruvar mig lite för kryssningen som ska va nästa helg. Vill inte att de ska bli massa folk som ränner i hytten eller sover där. Har en karl nu som jag tycker om väldigt mycket. Kommer stå fast vid de.
Mitt cepe X fick för sig å höra av sig här om dan. Han skrev och bad om förlåtelse. ? för vadå? för att han trackat mig ett års tid, ringt och hotat mig m.m. Kanske för jag polisanmält han en gång? ja fattar inte.  Jag svara iaf inte, inte värt de. Hoppas jag slipper de aset.
Sitter hos min mor nu, tagit hit katten. Han ligger och sover bakom soffan nu. Hoppas att han kommer känna sig som hemma. Va nära att jag inte släppte iväg honom. Han e så söt =) han heter tydligen kenshin. Va e de för mysko namn :P
Har nyss lagat mat åt mamma och hennes karl, plus att jag har diskat, fett stolt över mig själv =)
I helgen ska jag träffa kärleken!! Miss him!






haha kolla vad jag hitta...typ hundra år sen :P



röd katten

idag ringde en kille och sa att katten va hans. Han hade flyttat från nr 4 till 1 så katten va väl lite förvirrad vart den skulle ta vägen. Jag sa att de inte såg ut att vara en ute katt för han vill inte alls gå ut. Bara äta och sova. Han sa att han varit ute och letat efter den...han brukar komma när man ropar sa han. Jo visst, jag har sett den här den jag flytta hit och de e 2 månader sen. Och då när man försöka hälsa ahr den varit jätte skygg. den har varit utan mat väldigt länge skulle jag vilja säga.
sa att han väl hämta den om han ville.
Ringde kattsamariten och berätta att han ringt och sagt att katten va hans. De börja berätte lite om honom. trevlig snubbe. Han har tydligen 6 stycken katter som springer runt här i området. Går in i trapphus och skiter och pissar. De hade varit jätte många som ringt och klagat på att de sprang runt katter överallt. Hon sa att jag skulle prata med han och fråga om jag inte kude ta över honom.
Så jag messa han och fråga de, så han kunde tänka lite. Så han ringde upp och sa att, bara han får de bra så är han glad. Han skulle komma i kväll sa han, kolla till honom och se hur han mådde. Tror du han har ringt? nee, han bryr sig inte om sötisen....Han får de bra hos mor min prupp.



 




snart syns vi babe!!! saknar dig massa!! <3

grejer jag skulle behöva


varför inte ett litet köksbord och lite gardiner...


en hall lampa i taket kanske, så slipper man lampan i hörnet. golvet har jag sagt till om, så de ska jag få nytt, är samma i köket. ljusare...


ett säng bord nya tapeter kanske...haha gizmos ögon va grym där :P


längre internet sladd kanske så den slipper vara runt hela golvet..


ett par gardiner kanske....


ett helt nytt badrum, de här måste fan va de fulaste jag sett i hela mitt liv, fläckarna på golvet är katt spya från den som hade lägenheten förut. Så skulle vilja ha en stor vit matta! tapeterna är de bara leva med, när man e onykter och behöver spy så har man inte problem att göra de...fruktansvärt!



men titta tåna på honom, är han nå söt då =) Han har gått upp i vikt och blivit mycke mer social =)


han klämde in sig där =)


whoo

nu funkar internet hemma igen..hehe :P me lycklig =)
nu blir de hel städning av lägenheten!!
min kärlek niclas!! Saknar dig mer än du anar!! du är mannen i mitt liv!

Billig katt!!

gizmo hade jag fet lust att döda i morse. Ja vet inte om han va sur på mig för att jag va borta en hel natt. Jobbigt dåå! men han vakna väl runt 4, gick upp och bara skrek skrek å skrek!!! Gaaah, billig katt!!
Han som alltid brukar bvara så glad och ligga å mysa med mig hela natten, enda tills jag går upp på morgonen. Men inte nu...jag slängde in han i köket...som om de blev bättre, ne då ville ju den nya katten in istället. Gaaah... gizmo blir alltid så frustrerad när han inte får som han vill. Han vill leka med den nya katten, men den vill bara sova och äta konstant.

vill bara säga att jag är så glad att jag träffat dig..sötaste killen i hela världen. Du å jag ska åldras ihop, vi ska skratta ihop, vi ska få fina minnen ihop, uppleva massa tillsammans. Me like u!

Ska snart till mina hästar...de har börja snöa.. har 2 hästar som ska ridas idag. Jag hoppas jag kan sälja tillbaka pilo till förra ägaren snart, pallar verkligen inte med att ha 2 hästar längre....börjar bli less, har inte tid med de jag vill.
internet hemma har fucka ihop med, funkar som sagt bara ibland. skulle va drygt om jag måste besälla de med, betala liksom. bajs....massa räkningar denna månad. Hata räningar!!

nu har mamma gjort mat, ska käka. Love ya mom!! <3 

hemma igen

då har man kommit hem från västerås. Varit med min kärlek. Träffat familjen, inte så farlig som de va i min dröm =) Mitt cepe internet funka inte igår, men kan ha varit för att jag inte betalar för de :P ibland funkar de, ibland inte. 
 Hanna, en av hans syster, vilken jäkla tomte :P ...hennes karl och min karl satt å snacka med varann, tråkigt tyckte hon och satte sig brevid mig. Vi snacka om allt mellan himmel å jord. Satt och tracka att hon tog sig sån tid på att dricka upp sin baylis (eller hur fan de stavas)  vafan 3 timmar på en dl typ, de e skamligt  :P  Men hon kom näääästan ikapp mig =) De va kul.. Inge tjafs, inge bråk, trevligt umgänge. Hoppas jag gjorde bra intryck. Man vill ju inte göra bort sig liksom =) jag försökte visa min goda sida iaf, hehe.

De va jobbigt....väldigt jobbigt att lämna honom. Han berättar för mig hur mycket jag betyder för han....de får mig att smälta...de sättet han håller om mig, rör mig med sina händer, sättet han ser på mig...jag blir knäsvag...ingen har fått mig att känna de jag gör för honom. Visste inte ens att jag hade såna här känslor i kroppen...vad händer med mig? Älskar att vakna upp brevid honom och mysa honom i nacken....känna hans lukt och känna hjärtat slå!! så mysigt....Me like him!! Nu kan inget komma imellan oss älskling!

på vägen hem så börja de spela gammla låtar på P4 a. Såna som man kan sjunga till, sååå himla tur att de inte finns nån kamera i bilen, för hur jag sjöng och nästan dansa i bilen, de vill man bara inte se =) man blir så glad av bra musik. Att få köra bil och sjunga högt som fan i bilen e underbart. Nästan så man skulle kunna leva i bilen. hehe, jag hörde den här nyss:

"Hon har ett sätt som får alla men,alla men, att tro dom är i himeleeen, men den hon vill haaaa, de e jag,de e ja,  ingen hör något, ingen ser, står på sina kvinnoben, men den hon vill ha, de e jag....mmm de e jag." lalala
 ja de e underbart..

 kärlek <3

 ingen som ringt om katten.
mamma och hennes karl var och kolla till mina katter när jag va i västerås. Han va jätte skygg för dom. Men när jag är hemma själv går de bra. Vad har hänt med sötast?


silicon i färg ... jobbit läge...

Efter jobbet tog jag bilen och åkte till mamma och lämna min hemma nyckel (ska söder över så hon måste kolla till min damp katt, så han klarar natten utan mig :)). Ner på stan, åkte till lack affären eller vad man kallar de, måsta hämta anti silicon som vi måste ha till stora släpvagnen på jobbet som kollegan ska måla. Märkte på små grejerna som jag måla att de kom massa silicon....så sjukt jobbigt. "anti siliconen" tar bort all spänning i färgen...svårare å måla, men jag klarar allt =) sen ska den motivlackeras av flickan från sundsvall, efter de åkte jag å köpte saltsten till hästarna, sen till stallet och ut å rida i kylan. Fy tusan. I går när jag red så reagera pilo på nått, ser 4 ögon i skogen, man har ingen aning vad de e, läskigt :S

I morgon ska jag till älsklingen, min kärlek. Ska tydligen på middag med hans familj med. Skapligt nervis då....alltid jobbigt å träffa familjen. Första intryck e viktigt :P 
Tycker om han massa, kärleken i mitt liv dåå =)

Ringde kattsamariten idag, ang katten som jag hitta. Hitta märkning i örat men hitta ingen ägare. mamma säger att hon kan ta han om ingen ägare hittas. Så ensamt utan hennes katt, hon som alltid haft djur.
 

CSI nu då... puss å hej

så här snygg blir jag efter jag målat bågar, de nedanför


en ny kisse

En katt har sprungit omkring här i området sen jag flytta in. försökt locka på den för att hälsa men den har bara sprungit iväg. I fredags hade den kommit in i trapphuset. Den va längst upp där jag bor. Vad ska man göra? locka på den och klappa han. såå mager så man kände revbenen. svansen är helt sne, han verkar ha bruit den för ett tag sen, hade inte ont. Gav den mat. Sen kunde jag inte lämna den så locka in han. kom in och bara åt en massa. Den hade inge märkning och inge halsband. Verkar övergiven, ingen som satt upp lappar heller. Nu har har varit här sen fredags. Han går på lådan, sover hela tiden och äter massa. fortarande mager men den har gått upp lite. Den vill heller inte gå ut. Sitter inte och gnäller, verkar som den vill va inne. Man vill ju veta vad som hänt. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Gizmo verkar acceptera han med tanke på att han tar sån lite plats och inte "snor" mig om man säger så. Har alltid haft 2 katter men eftersom gizmo inte vela haft nån annan så har de blitt han och jag. Så nu har jag två katter som bara sover och äter hela tiden. 



 rätt söt e han ju, en extra tass på båda fram tassarna =)







men gizmo är fortfarande mammas bäbis =)











Laga massa mat idag, blev massa över, hehe, alltid så när man lagar gryta =)





När jag hade mina blommor hos mamma så vattna hon dom, samt min plastblomma. Hon fatta inte varför den inte växte nått, mamma, jag har svaret...de e plast :D


en underbar tolkdag och fest med vänner

Igår skrev frida S mess att jag skulle komma på fest hos henne, hon skulle tydligen ha de hade hennes vänner sagt. Ja men klart jag kommer sa ja. vi va väl ca 7 stycken tjejer. Och alla vet vad som händer när man sätter så många tjejer i samma rum, en massa gossip och skit. Men hade de kul med brudarna. Blev förvånad när frida sa "tycker det e så kul att du är så trevlig gumman" hahahaha. snäll hon e, jag är inte elak, bara kan va lite smådryg mot folk jag inte känner, kan ju inte släppa in vem som helst in på livet, de måste testas först vad de tål =)
men kanske blivit äldre och visare =)
vi gick in på statt. Va inte så mycke på august åsse va de längesen man va in på fjortis krogen =)
men kände mig så gammal, alla tjejer som jag va dit med va rut 20 års åldern och alla som va där va runt den åldern eller yngre...och här kommer en gammal 26 åring som börjar få åldersnoja... Nära på slå en dryg kille som daska mig på röven.... ingen respekt dessa pojkar! spö ska de ha!
Fick vänta på frida R efter krogen, hon sluta 3 så de va drygt, hon körde hem mig i min bil så de blev en sen kväll för gammla jag =)
vakna väl runt 10 tiden. vafan, nu är väl ingen vaken. messa båda mina fridor och kolla om de va vaken, tänkte att vi skulle tolka. men ingen. Sen åkte jag till jobbet för de va en som skulle kolla på bilen. Han ville inte ha den...*suck* hur länge ska jag behöva ha den stående där?
sen kom frida R och hon sa att hon skulle på nån jävla middag så kunde inte hänga på, ringde jessica och hon va på. Så vi åkte till bror och skulle låna en bob...jaa, han har ju småbarn så den boben va sjuuukt liten så tog en pulka istället. Funka de me... Frida S har varit otrogen mot mig och tog med hennes nya pök...slampa =)
Jag skrev ett meddelande till henne på fejan:

"jag tänkte fråga dig nått, kanske lite pinsamt  å fråga de här ...men eftersom vi dejtat varann så länge nu såå... tänkte jag att vi kanske kan börja ligga med varann snart, efter 20 år börjar man bli ganska otålig!!! jag har hört att du ligger med nån annan nu och blev faktist lite lessen, du tycker inte att JAG fått vänta längst???? Bitch!! "

hehe, fick lite kommentarer på de...älskar min lilla slyna <3

  hela gossip gänget =)






 
jag såå happy =)






jag bad tjejerna skriva lite grejer till frida och satt de på hennes spegel <3



man måste ta hand om sina vänner!


<3

sitter med vänner hos frida S, älskar henne, min babe! vi dricker lite grann å snackar skit om patetiska människor =) blir nog kul i kväll. Bara man får va med vänner mår man bra. I morgon ska vi tolka och åka bob efter mina hästar, kan bli kul. Ska be frida ta med kamera. älskar er vänner!!!

hehe



"Ja du lilla gumman, jag är inte den som är rädd för nån, och dåligt självförtroende har jag aldrig haft, jag är inte heller rädd för att anmäla nån ska du veta, du vet ingenting om mig.
Har inte jag någon bakom mig haha ha!
Du e så blåst, ***** är manodepressiv, ta reda på vad det är istället!!!!!!!!!!!!!
Jag har vidarebefordrat ditt mail till alla våra vänner och släktingar!!
Lycka till ditt lilla luder, jag är iaf inte rädd för dig, HAHAHA, du e rolig du!
Just ja, va ju du som hade så fruktansvärt fula bröst enligt ***** och en lägenhet som stank kattpiss och såg ut som en knarkarkvart!!!!!!!!!!!! Ha d bra!"



jag säger bara de...OMG
Puss på alla underbara människor!! <3






ne nu ska jag till frida....love ya babe!!!

jag bara ler....

jag har varit å tolkat med josefin. Tindur är så duktig. Han ställer alltid upp i vind å rusk. Han e så snäll min prupp, me love him!! Han finns alltid där för mig och säger aldrig emot mig!! bästa kärleken min!!

Jaaa, vad ska jag säga....back off bitch! du kommer aldrig få som du vill ändå! mouhahahhaha



riktigt gamla bilder... Togs i västerås av fredrik åström




thailand va härligt...drömmer mig tillbax i denna kyla...

RIP katt´n

14 år blev hon, vi fick henne när jag va 12 år...
vi kom inte på nå namn så de fick bli katten...
Hon va riktigt speciell och alla älskade henne, knäppa ideer och va en riktigt glad katt...
Varje gång maten va slut så fick hon panik stod och glodde i mat skålen sen på de som va i köket, helt förtvivlad att maten va slut... ibland fick hon damp, sprang omkring i huset...stanna till...tvätta sig...damp, sprang liten stund..stanna och tvätta sig, så där höll hon på ett tag...hon blev fort trött..
varje gång man rörde henne så pep hon, varje gång man gick förbi henne så gnällde hon.
När hon skulle ut kunde hon titta länge rakt in i balkong dörren och hoppas på att nån såg att hon ville ut...
När man lyfte upp henne måste man ha hennes fram fötter på axeln och sen slå lite lätt på rumpan...då blev hon kelig och satt kvar hos en, om man inte daska henne på rumpan så ville hon inte sitta kvar....
Hon "schöjdes" när man visa henne tandborsten, VARJE gång...men lik förbannat skulle hon alltid lukta på den. Ni som inte är hudikbor och har ingen aning vad schöjdes betyder kan jag säga att hon "hulkad" eh nästan spy typ... Hon kunde inte vara ute mer än nån minut, helst ville hon ha nån med henne, som kunde ge henne sällskap..
mamma hade bra pli henne och hon stannade bara på gården....hon spöa alla grannkatter så de gick långa omvägar för att de inte ville möta henne... hon va tuff men ändå så dum.
Hon hade min mamma som min mamma...sov alltid med henne, hon skulle jämt sova vid huvudet och alltid nafsa mamma i håret...som hon leta tutte...dreggla gjorde hon med....världens mysigaste katt....
De är så tråkigt att hon blev så dålig och fick tas bort...stor sorg.... trodde hon skulle leva 4ever..... Hoppas hon mår bra i himelen...saknar såååå...






men jag kanske oxå vill ha...



<3


livet leker...

håller på  tvättar, hela min klädkammare var fullt med tvätt, gick inte ens gå in dit :P
skönt å få de gjort. Manglade lakan e nice =) 
Va ute å red idag med josefin. Kaaaallt som fan, va väl -24 grader, har sagt att blir de minus 25 grader så rider jag inte ut, man fryser skapligt mycke om fötter och fingrar.
Har försökt att övertala josefin att börja tävle med tindur, hon fundera på de. va lite sugen, hade varit kul =)
Min kärlek kom igår...han visste inte att de va röd dag idag så han sov över och vi hade massa mys!
Vi pratar alltid massa om himmel och jord...kommer bra övverens. Tycker verkligen om honom...puss på dig snygging


tänk att alltid få som man vill... att alla folk ska göra som man säger. Att få den killen man vill ha, att få allt man vill ha. De kan ju inte va nå roligt, man kan ju inte må bra av de... Så länge man inte är chef över sina anställda så kan man inte bestämma över en annan människa. speciellt inte i ett förhållande... Man kan inte bestämma vad för mat de ska äta, vad för fest de får gå på och vilka de inte får gå på, vilka de får umgås med osv,  bossa omkring är fan de värsta jag vet...visst är de jobbigt att inte få som man vill....men de e de som kallas livet...man kan inte alltid få allt man vill ha...





vänskap är en viktig del i livet


my love...

Hur ska man kunna hantara känslor...??
tycker om dig så mycket... alltid tyckt om dig, ända sen jag såg dig första gången så kunde jag drunkna i dina ögon. Så vackra. Hela din charm och utstråling kunde inte får mig att tänka på nå annat. Du fick mig att smälta i hela kroppen, att känna pirret enda ner till tåna.
Du får mig att le...att känna mig speciell...känna mig trygg. Du rör vid mig som ingen annan kan...den blick du har går inte att säga nej till, när dina händer rör vid mig vet jag inte vart jag ska ta vägen.
Allt det dåliga som hänt försvinner liksom när de är som de är nu....
har inte velat förlåta dig för de som hänt.. men jag kan inte göra annat...du gör mig knäsvag....
ingen gör mig knäsvag...
du betyder mycke för mig...jag hoppas jag förblir din...4ever...
you and me babe!
puss

vänskap är viktigt!



älskar mina tjejer



ville bara säga de =)


2010

Ett nytt år. Massa snö. slutar fan aldrig snöa.
jaha....igår...börja med att jag fixa ordning mig tidigare än de va meningen, brist på annat. Mina 2 fridor kom vid nio tiden, sen åkte vi till njutånger och börja parta lite. Va inte mycke folk, men så länge jag får vara med mina vänner och de jag tycker om så är jag super nöjd....
N... har fastat för honom....vet inte vad de e som gör att jag fastnat för han så hårt...han är speciell....rolig, charmig, snygg, gullig, underbar...vad mer kan man begära... me like...



      



 

De som betyder mest för mig! <3

 älskar mina tjejer...



<3


 vi bjöds på stripp tease med =)


RSS 2.0