Min pojk kunde ha dött!

Jag är fortfarande skärrad efter dagens händelse. 
De börjar med att Wille är väldigt nappig av sig.  Tar gärna nappen när han är hemma.  Så la upp den rätt högt på en bokhylla,  så han varken skulle se eller nå den.  
Vi hade varit borta hela dagen och kom hem sen em. 
Skulle grilla så uffe och bror Stefan gick in i köket.  Wille med.  Tydligen hade han sett sin napp och skulle upp på bokhyllan.  Då tippar den på han,  jag har ett sjuhelvetes duns sen ett grin som jag inte känner igen,  som är en blandning mellan rädsla och hur ont de gör.  Hela hyllan ramlar men av nån konstig anledning klarar han sig så bra att den inte hamnar på han.  Han gör illa örat och får blåmärke på nyckelbenet.  Han kunde alltså ha gjort sig riktigt riktigt illa,  kanske till och med dött.  Änglavakt! Tack ❤ verkligen ont i hela kroppen fick jag.  
 
Sen hittar jag en äcklig fästing i håret som jag måste ta bort och då grinar han för några hår följer med.  Stackarn.  ❤❤
 

ännu ett hästrally avklarat

Slut på årets rally.  Många duktiga tävlande detta år.  Jag kom femma.  Tror jag? Inte så stor koll.  Men jag är  nöjd att alla andra år gått otroligt bra och vi är nöjd med att inte komma längre upp.  Tindur va  otroligt duktig och klarade grenarna bra,  mer jag som isf strula till de.  :) 
De  va mycket stenigt under vissa delar av vägen vilket gjorde de besvärligt att gå även fast de hade boots.  
De enda jag tycker är tråkigt är när folk pratar om mig,  förstår  inte att folk inte har bättre saker för sig.  
Men jag hade trevligt med bra folk,  och roligt med  Rebecca som red pilo.  ;) 



RSS 2.0