Vårdag

Ja va ute å red me min brors tjej :P
ville bara lägga ut lite vår bilder =)


Vackrast va lite trötter =)



alla va lite sliten, tufft att bara va i hagen hela tiden =)


carro


lite närmare på carro



syns fotografen?? tur att tindur blir snygg på bild iaf =)
han har ju tappa halva vinter pälsen iaf =)

Idiote!!

Egentligen har ja inte gjort henne nått, men de börja med att hon skrev ett kedjemess till mig och jag svara med "jag som inte gillar kedjemess =) " lägg märje till smileisen. "nä men skit i de då" skrev hon tillbaka. Jag blev lite förvånad men svara med "men de e så himla tråkigt :P" hon svara med "svara oss aldrig mer igen" och där börja de, ja fatta inte varför hon blitt sur, men hon skrev att ja va dryg i mitt mess....lägg märke till smilisen!!

Sen har de varit lugnt. Sen börja de med att jag och frida va ute med hennes nya rottis förbi de hus som hon har hästen. Hon skriver ett mess och ber mig vänligt att inte gå förbi där för hennes hund inte gillar rottisar. Säger att jag förstår de, eftersom hennes hund blev nästan ihjäl biten av rottisen som han som äger huset hade. vissligen fick de avliva den för de. Hon fick väl som hon vela då rå.
Jag hade inget imot de iaf och fråga snällt om de va okay att rida förbi där. Och de va de ju.
Det är en liten grusväg som går förbi "deras" hus sen till en liten verkstad, sem slut, sen rider man upp på åsen. Alla har ridit där i jäkligt många år. Han som äger huset har bott där som liten och aldrig störts sig på de.
 men så förra måndags skriver hon
"Hädan efter väljer du andra ridvägar. Med eller utan hund rider du ej genom lövänge din falska människa." ja undra så klart vad jag gjort.
Så skrev tillbaka och undra vad jag gjort. Sen skrev jag om de e nån som är falsk så är de hon.
Eftersom hon snackat skit om frida till de som ägt rottisen förut. helt utam anledning. Och hon känner inte frida, aldrig snackat med människan :s
då skrev hon tillbaka "och vem fan e frida, känner ingen med de namnet. Du har ju snackat skit så de räcker. Är de privat väg och vi vill ha rid förbud av anadra där den vägen e de lätt att rida på utsidan och ta vägen geonom åsen. Janne har beställt skylt de syns ju dessutom att de e privat väg de går ju till gårdenmen vissa fattar inte de. Därför skall han sätta upp skylt. Och jag vill slippa möta dig. Du e så falsk. Skylten skulle upp långt innan detta. Anpassa dig."

jag skrev tillbaka att hon inte bor där och har ingen talan. Det är janne som bor och besämmer där. Och skrev lycka till med skylten med rid förbudet. Varför skulle janne vilja ha de nu efter alla år? för att hon vill va ovän med mig??
Hon skrev. "Jag behöver ej lycka till med rid förbudet därsätter man upp en skylt vid vägen ridning genomfart förbjudet väljer folk en annan väg. Men de fattar väl inte och de har väl alla rätt om att de inte kommer att gå in. Du har och kommer inte fatta de. Hon hade väl rätt om de i alla fall. Att du har svårt att lyssna utan skall bestämma. Men här kommer du ingen vart. Du har bara häst hos inger men tror du kan göra som du vill."
Jag svara med att JA jag kan göra som jag vill med min häst när jag vill!! konstigt va?? ja menar jag äger ju honom.

De dröjde några dagar, lite upprörd var jag att hon anklagat mig så för nått jag inte gjort, ännu värre när hon inte vet vad jag gjort :S
Jag skrev till henne att det var en gammal allemansrätts väg som går till bergsjö. Skrev de till henne och sa att jag visst kommer rida förbi där och om hon gör något mot mig så skulle jag anmäla henne.

Jag fick tillbaka " ni har så fel, kollat vägarna idag och e de privat e de privat. Sköter man sig där man passera men där man inte tillstånd finns vägen breve. För denna väg slutar nere vid han som,.........blababllablablablabn........jag har pratat med polisen peter...balablablabla.... många har koll på hur slut du rider din häst hur du leder den blöt hem. Sen i vintras har de kollat dig och hur du låter den stå ute i flecce. vilket man ej gör då fryser hästen. Du kan inte anmäla mig och de va janne som ville ha slut på trafiken vilket han ska få. Tänk vad mathias och hans kompisar hade sagt om dig vi skrattade gott åt dig i helgen"
till att inflika. Jag har en islandshäst. Dom behöver inge täcke. JA jag la på han flecce tecke när jag ridigt honom MEN tog på han regn tecke med när de va extra kallt ute. Sen är de klart hästen blir svettig när han har så mycke päls, guuuud!
De enda jag skrev tillbaka va "gud va kul att ni snacka om mig =) hoppas ni hade de roligt. Roligt när folk snackar om mig för då vet jag att jag lever, sen sköter jag min häst på mitt sätt"
"uselt sköter du den. Alla pratar. De i gården breve" 
"KUUUL =)"  me like.,
sen skrev hon att nån johanna skulle ha koll på mig, då skrev jag bara tillbaka "va kul, jag längtar =)"
Då svara hon inte, hon blev väl less på att jag va så glad, hon som ville bråka, men inte jag, skackars. Vi börjar om. jag är falsk?? för....jag inte lyssnar...eller va de för att ja rider min häst blöt?? eller varför va ja falsk från början?

Iaf så ville ja ha ett vettigt slut på kriget, för att kolla att jag hade rätt drar jag mig ner till gubben som bor där. Han såg förvånande på mig och sa att han inte hade en aning om vad jag snacka om. Han sa att jag va så välkommen att rida förbio hur mycke ja ville =) YES!!!

sen träffa jag henne när jag va ute och red igår. Hon va med dottern hennes, hon är snäll, har inget emot henne..  jag flina och var glad .De stannade på en gång de såg mig, trodde de att jag skulle vända om och springa därifrån eller?? nee, jag flina och sa hej till dottern. Såg att hon mina hej tillbaka. och de enda hon han klämma ur sig är "dyngblöt" då han va lite svettig....de kan bli så när man rider dom....daaah.



RSS 2.0