lektion och viktminskning

igår började rid lektionen igen. Denna gång valde jag att börja i en vuxen grupp dressyr special. Det är just dressyr jag är ute efter. Hade ju ingen aning hur min häst skulle vara efter ett sånt långt brake. Men han har ju gått en del lektioner med förra medryttaren min. Så han har ju hållit igång ändå.
Men iaf så va han såååå himla duktig igår. Gick fin trav och lugn galopp. Så himla söt. Och de va så himla roligt och få komma bort lite och träffa annat folk. Tränger också på mig ett par ridbyxor i st 36, får nästan igen dom =)
 
Har ju gått ner lite i vikt sen jag fick siste här. Har iaf gått ner en 13 kg iaf. De syns =)
Men jag känner mig fortfarande jätte tjock :s
 
 
Har en del kvar innan jag når min modell kropp =)
 
saknar.....

grillning...

I helgen va de grillning igen, denna gång va de lite finare väder. Vi har ju baksidan i lä så de blir rätt varmt där ändå =) gooo som fan blev maten. Jag åt en köttbit med keso till, jammy, här behövs inge potatis sallad heller =) Frida och johan dök också upp, roligt med lite sällis, antar att de blir en del grillning här i sommar =) typ varje helg :P
 
Bror och mor med damp hund...
 
sen har vi storkillen som tror han kan klä på sig för utgång =)

trots e kul..

Ja men kul då, nu kommer trotsen smygandes. Askul, jag sa till Niclas att jag ville att han skulle va så där gullig hela livet men de fick jag ju inte. Idag har han varit för jävlig sa Niclas. Men de är bra att han är sträng precis som jag. In på rummet och tänk igenom vad han gjort. Hoppas de inte håller i så länge, men vet att de kommer och går and I hate it!
Jaha, igår när jag kom till stallet stod min lilla pålle utanför hagen och hälsade glatt på hästarna i hagen brevid. Tog han i pannluggen och gick å hämta grimma =)
Han fick sår och skorpor runt munnen förra veckan, gick bort på några dagar (nån som vet vad de var?) men i fredags när jag skulle rida han så tyckte jag att bettet störde hans sår så blev illa tvungen att rida med repgrimma. Funkade kanon, han lyssnade faktiskt super =) Han e så go min häst :-*
 
gillar liksom bakgrunden på denna bild :P
 

Thias min guld gris och grillning...

Thias måste vara världens goaste ålder nu. Han gör så himla roliga grejer.
Som igår. Jag fastna på en film på tv. Naturligvis skulle Wille bajsa och självklart är han superhård i  magen så de tar extra lång tid. Jag hämtade underlägg och la de i soffan så kunde jag sitta i lugn och ro och titta på filmen. Thias skulle självklart titta vad vi gjorde med broschan. "BAJS" säger han och ska typ peta i de, "Aj aj" säger jag och han tittar en stund, sen går han iväg till sitt rum där han sitter och leker en bra stund. Kommer sen springandes och skriker "BAJS". Kliver upp där broschan legat och bytt blöja och säger "bajs". Haha ligger där fint och snällt så vi kan byta bajs blöja på han :`)
Sen kom grannen på besök bara en liten stund senare. Eftersom de snöat va de lite blött ute så hade blivit blött av hans skor. Så Thias plockar upp ena skon och ställer den i sko hyllan, springer till köket och hämtar handduken och torkar upp!! Men duktig kille! Blir så stolt över min prupp!! Rolig ålder! Jag är inge sugen på trots, även fast han trotsar lite nu också ibland.
Han är också en otroligt vacker ängel!
 
 
I helgen bestämde Niclas för att altan skulle skottas. Vi fick ta Daniels snöslunga och fick bort en del, vissa skulle försöka ta skotern och få bort snö, hur tänkte dom då?
Sen blev de lite grillning, för vi ville ju grilla med! Men härligt med lite snö då liksom....
 

enköping, grillning

Va ner till Enköping i helgen som va, god Tacos fick de bli hos Åsa, en av Niclas syster. Och ännu godare onyttig efterrätt med kakor osv. Inte bra å åka dit. Men super kul å träffa alla. DE va mysigt, sen åkte vi till hotellet i Västerås.
Förra helgen va vi till lintjärn och grilla, jag fick ta bilen medans Niclas tog Thias och åkta 4 hjuling med mina bröder som tog skotern.
Thias har blivit så gullig, pratar som en tok gör han. Blivit så stor, och de gillar jag, längtar till Wille blir lik
 
 
 
7
En bild från Åsas vardagsrum.

RSS 2.0