Skitväder de va då!

vilket jäkla snöoväder. Vill man ju bara inte gå ut. Skotta fram min arma bil idag, Stod vid vägkanten men den blev ju in skottad när plogbilen kom.
Min häst blev sparkad i tisdags och halta jätte mycket. Fick en jätte stor bulle på låret. Trodde de skulle ta jätte lång tid innan han blev bra men när jag var där igår så halta han inte och hade blivit så mycke bättre. Så ska börja rida honom på tisdag igen. Sköt, riktigt jobbigt att inte rida.
Då är man inte singel längre. Ja har kämpat ett tag med mitt mående och gått till kurator ett tag nu. Börja känna att jag börja må bättre och dennis har funnits där och ställt upp för mig länge nu. Tack sötis!!


Han ställer upp i alla lägen.



Till och med min mamma är storm förtjust i honom.



tror dia är lite sugen på katten =)



Men vacker är hon dia



Ja de såg väl ut ungefär så här idag



Vart lite osäker på vad mamma tänkte lura i mig =)


Linn å ja hade kul i skogen

I går var jag och red med Linn. Vi red först ut i skogen med hennes och min häst. Sen tog hon min på banan och träna lite dressyr på honom. Hon är sjukt duktig :P
Hoppas att hon börjar rida honom när hon säljer sin =)



Lite suddig men de är hennes häst iaf



Min häst är vackras =)



Linn och tindur

Så jävla mycke skit snack

Snodde högtalare av bror så lyssnar just nu på playdio.se min favvo kanal på internet. GRYYYM!
Jaha då va de helg. Inget planerat denna helg. Har inte hört nått mer från cepet, han har väl försökt å  ringt men orka.
Igår åkte ja hem till dennis. Han hade gjort ordning badvatten med bubbel å lukta gott plus lite ljus åt mig. Sötis han e. La mig där å njöt när han kom in med morötter å dipp. Tack dennis, de behövde jag :D Inte ofta nån pysslar om mig så. Tittade på en fransk dålig skräckfilm. Lite halvseg va den.
Vi har fått massvis med bågar på jobbet nu, vilket är bra, för tar dom slut så förlorar jag mitt jobb. Vi är 4 stycken lackerare som blivit varslade =( men så länge de finns att göra så kör vi på. och för mig finns de massvis just nu. Tror de ligger 15 bågar där nu som ska målas före den sista. Skönt de ju.
I morgon ska jag rida till östanbräck och träffa linn. Hon ska rida min häst =) kan bli nice. Hittat en skötare, hon är 42 å har varit med ett tag om man säger så. Men än så länge går de bra =)
Hittade lite gamla bilder som bör delas med :P





Vi kan verkligen se ut som tvillingar. Me löve her




Stina å jag ute i kylan




Jobbade på en krog en gång i tiden, när ja va ung å fräch :P Han var pimpen...hehe




me like dance


Men åh, glömde bort att min Emma hörde av sig till mig. GUUUUUD vad jag saknat henne!!!!



Så jag känner igen henne :D PÖÖÖÖÖÖSSSS!!!

idiot eller helt efterbliven?!

jag blir heeelt galen. Hur man kan vara så egotrippad, hjärndöd, störd som denna människa är???
 De finns inte. Allt detta knark som har haft i sig i alla år har verkligen tagit hårt på de futtiga hjärncellerna som han har.
OM han nu har några.
Han har iaf suttit inne för inbrott och annat skit.
Kom ut nydligen och vill träffa mig, men jag avskyr honom så ja har ingen lust alls.
Men han kan ju inte gå vidare i sitt liv om han inte får prata med mig.
Men hur illa behandla han mig då!!???
"Tyvärr gumman gjorde mitt drogande så jag behandla dig illa men hade jag varit drigfri hade vi fått det bästa hade vi varit tillsammans nu gumman hade vi fått det bäst kan jag lova är ju en helt annan människai dag o vet att du skulle älska mig om du skulle fatta hur jag ändrat mig har slitit otroligt mycke för att bli den jag är idag saknar dig faktiskt"
fan va jobbigt de e å läsa något där de inte finns nå punkt i, men jag menar förändras man om man går runt och frågar om de finns nå drog som inte syns när man tar metadon???
Innan han skrev de där hade jag bett han ett antal gånger att dra, men han verkade inte riktigt ta in de. hmm
Men eftersom trackande fortsatte och han ringde på skyddat nr hela tiden börja man bli bra less. Han skrev att ja måste bara vara kär i han så som ja beter mig. VAA?? Vem är du??
Så mamma fråga efter hans nr och sa att hon skulle skriva till han. Ja visst sa jag och hon skrev att han skulle låta mig va. vad får man tillbaka`???
"men snälla älskade kattis hur lågt får man falla att be din mor att messa mig antingen din mor eller min pappa eller micke varför inte lösa detta mellan oss o kunna gå skilda vägar se om du nu inte vill ses ring då islälle så kan vi snacka för du svarar ju inte när jag ringer så ring du istället kram gumman"
Sälla älskade vad???? Att ja messa och pratat med hans pappa och micke är ENBART för att idioten själv inte lyssnar på vafan man säger! grrr
sen med att jag ska ringa han med tanke på att jag inte svara när han ringer, vafan är du dum i huvet?? ja!! jag svarar väl inte för att jag inte vill prata eller??? varför ska jag då ringa, hur funtat låter de inte???

Ja så kommer nästa. "hej kattis gumman tänkte höra om vi kunde ses på din lunch i morgon får en kompis att köra mig till iggesund så vi kan ses o prata ut o sen låta varandra vara känns det bra o okay messa så jag vet kram"
Mycke trevlig kille, Bara de att jag bett han farit å flygit 7011 milj gånger. Svara iaf inte som vanligt.

"Tar din tyshet som att det är okay att jag tittar in i morgon ska bli trevligt att träffas igen kram ha en bra kväll :D"
URSÄKTA WHAT??? vem i hela världen tolkar ett svar så. Jag svarar inte men de e helt okay att komma. för jag är så kåt på han ja. Jag blir bara stöss....Svara inte han.
ja men då gick ju ja hela dan å vänta på att få slå ihjäl den jäveln när han skulle komma så hade samkat all min kraft i hela kroppen, så får jag de här.
"men hallå gumman men är du inte på jobbet idag vad tråkigt trodde vi skulle prata o få allt ur värde så vi båda kan gå vidare o sen vara goda vänner som jag hoppas i alla fall tänker på dig ha en underbar dag kramiz"
Va??? jag va hela dagen på jobbet men vafan va han???? Tror inte han vågade.
Men jag skrev till micke och fråga om han sov hon honom.
 "ne han är i sthlm, kommer tillbaka slutet av januari"
AHAAAAA, nämen han har börjat ett nytt liv utan lögner å sån, jaja, jag förstååår. IDIIIIOOOOOT!!!
jag hatar den *piiiiiip* idioter han är den fulaste *piiiiip* ja vet!!!!! *AAAARRRGGG*
Man blir bara less.....nån som förstår???


jaha, och?

nä men idag var ja hos kuratorn igen. Prata lite om min pappa å min familj.
Och de äcklet ja va tillsammans me förut som kommit ut. Han vill att vi träffas å pratar ut, har ingen lust att träffa den idioten. Må dåligt kan han gott göra nu. Arsle!!
Ja kämpar emot allt ont. Snart får ja min lägenhet, så himla grym och snart thailand, ännu bättre.




hu underbart är de inte i thailand.




va roligt man kan ha de åt grannar på andra sidan =)

RSS 2.0