oskrivna regler

Vem skriver de konstiga reglerna?
Att man måste heja på grannen fast man egentligen hatar den. Man ger de där falska leendet och sen kommer orden efteråt där man bara svär i luften.
Samma sak med allt, ridningen. Man pratar om hästar och de runt omkring, fast egentligen vill man bara spy på personen. Men vadå , man delar ju intressen?!

Detta är de oskrivna regler man måste veta. Om man inte vet de kan man räkna med att bli hatad resten av livet.

* Rider du, då ska du heja på följande, de gående, barn  som vuxna, de som cyklar, de som rider,  om du rider på en mindre väg ska du även heja på bilar. De som stänger av motorn på moppen eller skotern kan du heja på annars skiter du i dom.
* Är du ute och går ute i en mindre by, heja på alla som du träffar. Går du ute i en större stad, ge fan å heja för du kommer få spö eller tror de att du är helt knäpp
* Åker motor cykel. Heja på alla som kör samma slags cykel eller liknande,
* Buss chaffis hejar enbart på andra bussar.
* Lastbilar. De hejar fan inte på nån, jo kan hända om man möter annan lastbil på mindre väg.
* Vanliga personbilar, de hejar enbart på de som de känner. Om du råkar heja ändå så är väl snuten efter dig eller så är du kändis. Du kan oxå vara kriminell eller väldigt lik kungen.
* Cyklar, då hejar man inte på nån annan än de man känner.
* Är man ute och går med hunden kan man heja på andra med hundar, eller kanske bara le lite. Heja då inte på vanligt folk utan hundar för då är du knäpp.

Egentligen är inte dessa oskrivna regler på vilka människor man ska heja på så komplicerad eftersom vi är så van vid de, men hur kan de ha kommit till och vem bestämde att man ska heja på olika folk vid olika saker som man gör??
De är väl bara hålla sig de som finns så man inte blir utmobbad från samhället.
På tal om mobbad. Det är ju oxå en oskriven regel, vem bestämde att han eller hon ska vi mobba?
 Va de för att de kanske inte har liks snygga brillor som man "ska" ha?? vem fan säger att samhället ska vara på ett visst sätt??
Han eller hon är för tjock/smal för detta sammhälle?! vadå?? vart ligger normal?? är de ens ett ord??
Vem säger att man måste genomföra en jobbig förklaring när man ska dumpa? Istället för att säga "de är inte dig de är fel på, de är mig" så kan man väl säga, "de e slut, tycker inte om dig längre, jag har hittat en annan" eller anledningen till att man gör slut.
Egentligen så kan man inte säga att de inte är mitt fel. alltså klart de måste va lite fel på mig om han nu vill göra slut med mig, varför skulle han annars göra slut?? för att han är  ful eller? Då är de hans problem, men varför skulle han dumpa då? Lättare att säga som de är.
Vem säger att man ska skaffa unge runt 25?? visst man kan bli för gammal om man är 40 men man kan ändå få och man tillbringar ju en bra tid med sina barn ändå.
Man skaffar väl när tiden känns rätt för båda, har bra ställt och bra uppväxt för barnet. Om man nu skulle vara 18 och har jobb, hus och allt de där, ja men då är de väl helt okay.
Vem säger att man måste äta ute bara för att de är sommar?
Mamma envisas gärna att man ska sitta ute och äta även fast man sitter i tjock tröja och en filt och fryser medans myggen bara äter på en. Vafan, varför inte bara sitta inne och mysa då?
jaja, tänkte bara skriva av mig lite :D

första august ska jag hämta ny hästen och sen på kvällen släkt träff, kan bli kul att träffa dom, sist var mor mors begravning.

Puss å kram!!


västerås power meet

jaha, då va de söndag, sitter här å ta de lugnt. Lite halv seg är man ju. kom hit i fredags, va här ca 8 tiden på kvällen. packa in grejerna och försöker ta sig ner till stan. Tar bilen å snurrar runt lite. ja va nykter å körde.
Lördag vä bättre. åkte till pilo på morgonen och skulle rida. Annica berätta att hon ska sälja honom och att en tjej som ridigt honom ett tag ville ha honom. Men hon sa att hon ville prata med mig först eftersom jag står först på listan om hon skulle sälja honom. Vela haft honom sen ja träffa honom.
Så kika på lite ställen som man kunde ha honom, så hitta ett bra å billigt ställe. Så räkna ut hur mycke allt skulle kosta och de blev inte så dyrt faktiskt. Så bestämde att ja ville ha honom. så nu har ja 2 =)



annica med pilo



ruvis annica och snygg pilo :P


kärleksfulla.

annica skulle sölja pilo för hon hade hittat en ny häst som hon va sugen på.

han va snygg =)


så nu tar ja hem pilo i agusti. Så de blir nog skitbra de :P han e ju för go =)

sen när ja kom tillbaka var de dags att börja parta lite. Så tog fram vinet å hade de trevligt. Kom sen ner på stan.



BJ ja å ahari, ja ville ha sockervadd, de e fan gott :P


Baccis, ahari, bj å jag


bj, beccis, ahari å pöke dennis




pilo och ruvis hemsida http://blog.ruvisson.se/#home.2

RSS 2.0