hästsnack och vänner..

Ja vad säger man om de egentligen.
De jag träffar är väl de på jobbet och på stallet och anser inte att nån där är mina vänner.
Rider i princip aldrig med någon, den anledningen vet jag eller förstår jag inte. Men jag kan TRO att de är nått med att jag har en annan syn på hästar än många har. MEN jag hatar ingen för att de väljer sitt sätt att ha hand om sin häst.
Om du väljer att sätta järnskor på din häst är de upp till dig, om du använder de skarpaste bettet och hästen är fortfarande okontrollerbar så är de upp till dig, om du väljer att täcka din häst trots att hästen har rysspäls, helt upp till dig. Men de jag tycker är synd är väl att många använder skygglappar och ser bara på sin sak och gör som de alltid gjort. Ibland kan de räcka med att lyssna på nån annan och få tips. Jag säger inte att jag har rätt i saker jag gör. Men det har funkat för mig.
Att varken Tindur eller Pilo varit halt eller haft problem med benen sen jag tog bort järnskorna på dom. Att cirkulationen funkar bra på oskodd häst. Jag säger dock inte att alla hästar bör klara av de, men säger att man kanske borde prova, speciellt om hästen är halt 24/7. De sätter fortfarande igång flödet i benet på helt annat sätt med markkontakt av strålen. Jaja skit samma, har man inget intresse så sållar man ändå bort detta jag skriver.
De går att rida en häst utan järn skor och finns nu stor marknad på jätte bra boots man kan sätta på. Väldigt skönt att kunna lite själv om de som är viktigast för att ha en fungerande häst.
 

Ja i alla fall så är du vän med mig på Facebook och egentligen inte alls gillar mig eller mitt tänkande så får du gärna ta bort mig. Jag gillar de som är mest naturligt i allt och är öppen för att lära mig mer om saker.
Jag har tagit bort en del som bara finns där för man vet vem de är men inte hejar på om man träffas, så onödigt.
 
 
Min vackra prins <3
 
 
Pilos fötter är väl ett typiskt exempel.
 
 
 

RSS 2.0