utan skor

jag blev ju illa tvungen att ta av tindur sina skor. i min stora skräck! Han har alltid haft skor och jag har aldrig tänk tanken att ta av dom. Men efter sista skoningen med sulor så blev han värre och bara halta som en tok. tog kontakt med en tjej som verkar barfota hästar. Tog av han och han blev genast bättre. några dagar senare tog vi av skona bak. Dom klämde på han. Jag har efter de läst väldigt mkt om just barfota och nu efteråt fattar jag inte varför jag ens haft skor på honom.
alltså, vi rider ca 1-2 timmar om dagen och de tvingas ha skor 24 timmar. är de öm, som de troligtvis kommer att vara till en början, så kan man använda boots. Jag kommer göra så nästa vår. Blir tvungen å sätta på skor nu på vintern på grund av halkan och eftersom han står på lösdrift. de allra flesta hästar är egentligen fel snodda om man ser på vildhästarns hovar. de är så sjukt mkt man kan läsa om de. jag kommer kämpa att ha honom just nu barfota sen tar jag v dom direkt när snön smälter. vad tycker du om detta,? vill gärna ha synpunkter. :)

Thias 2 år

ja den 5 augusti fyllde skitungen 2 år, tänk vad tiden går fort ändå, världens goaste kille blir gammal! =) tycker detta är en underbar åldern och älskar att han börjat prata och man förstår vad han menar, pussar och kramas och är en riktig charmknutte. Han blev iaf 2 år och snart börjar han på dagis på heltid, samt hans lillebror =)
 
 
 
 

bästa barnen!

 
 
Min guld klimp! Thias  han gör så himla söta saker, och säger så gulliga grejer. Visst har han sina perjoder då han är gnällig och kan kasta grejer, men då är de bara försöka rätta honom.
Idag läre vi handla, fanns inget hemma, varken till Wille,Thias eller mig. Och eftersom vi inte hann och handla igår så fick de bli idag. Och då blev jag illa tvungen å ta med Thias, sist när jag hade med han så skrek han mest, sen dess har jag inte vela haft med dan. Men denna gång va han gudomlig. Vi fick tag på kundvagnen som såg ut som en bil. Då kan han sitta och köra. Ibland steg han ur när jag tog på mig för långt tid och stod still, han gick inte långt, titta på lite grejer, la tillbaka och gick vidare, lyssna på mig hela tiden. Han hjälpte mig och packa upp varorna på bandet och att packa ner dom i påsen. Så himla gullig, gick snällt ut till bilen, stod snällt vid bilen, hoppa upp i sin stol, tog med sig hans napp och nuttis som låg i väska och tog snällt med lillebrors napp och gav till han <3 Åkte hem och han somna.
Älskar den ungen! <3 tänk att man kan få så starka band för sina barn, förstår dom som får grymma panik när deras barn är borta. Men tror aldrig jag kommer förstå hur de är och mista en, de är nog svårt och föreställa sig om man inte redan varit med om de.
Jag ville bara säga att mina barn är dom bästa!! Och älskar de över denna jord! De är underbart och gå igenom livet med dom och se de utvecklas! Love it!
 

RSS 2.0