Före och efter, transporten!

Före och efter!








Pga av att båda sidorna på transporten va totalt sönder ruttna så köpte vi alltså skivor från byggmax, dom passar inte och är för kort, därav listen längst ner. Vå måsta skarva. Men betalar hellre 1200 spänn än special beställer 2 par hela skivor för 5000. Men inget man tänker på.
Den ser alltså helt ny ut...vi har skaffat ny fjäder på luckan bak så att de går å stänga den lättare. Tog bara 3 månader att få den rätta fjädern. Vi har oxå nya skärmar så ni kanske ser.
Nice ha???
Delakerna är beställda från Myrstens dekaler här i hudik. Riktigt bra och väldigt snabb leverans. Fick dom dan efter jag beställt. Sen är dom inte speciellt dyr heller. Rekomenderas varmt! 

transporten fördig =)

visar transporten lite...ska sen ta med före och efter bilder på den sen när jag ställt den ute. Kan säga att den är som NYY!! Nöjd tjej =) kan säga att de blev en rijäl skillnad =)
Kanske att Tindur dekalen blev liiite stor...men de fick bli så. Syns iaf vad de står =)





på kvällarna ligger han ofta så här =)


han somnar ofta under gymmet =)


vi har valt tapeter till nya huset...de kommer blir ljust i många rum kan jag säga =)

En förjävla bra dag!!

Bästa fredagen på länge!!
Va visning idag igen, va ute å gick medans. Budet på lägenheten började på skambudet 425. Nu ligger de över vad vi begärt. Rätt nöjd, men hoppas naturligtvis på mer. Får vi 50 tusen mer blir vi av med precis alla våra lån, de känns helt galet bra =)
Sen va de uppe å kolla på tomten...grunden ska väl läggas ganska snart som jag fattade de. Iaf innan snön kommer! Vore GRYMT!
Sen fick vi brev från huslevrantören....huset kommer vecka 5!!! Alltså nästan 2 månader tidigare än de va sagt =) så har vi fått böcker med grejer vi ska välja och vraka till huset!!! KUL KUL KUL!!
Sen kommer hon snart med dekalerna till min transport så jag kan sätta dit de idag. HAPPY HAPPY!!
Allt ordnar sig =) 
Nu tillbaka till min LCHF matlagning =)


taket på transporten är klar.

Åkte till jobbet igår vid 3 och började på med taket. Allt va plastat och klart. Jag sket i å grunda eftersom de ändå sitter så högt upp så ingen kommer se att de skulle vara grundat. Slipade oxå med ganska hårt papper men de va väl skit samma. Iaf så blev den kanon bra och idag ska taket på transporten.
I morgon ska vi fixa resten av allt som är kvar på den...dekaler, skärmar, fjäder, gasdämpare, lister, de blir kul å se resultatet =)


jävligt tråkigt å få bort mossan från taket...



bäst!

hur lyckas jag? De är hänt EN gång sen bajset blev fastare att jag inte "haffat" bajsningen. Alltid innan han ska bajsa så tar jag han innan. Fixar vattnet, stänger av plattan om de behövs och så lägger jag han på skötbordet och trycker upp benen...efter ett tag bajsar han....Vet jämt när de är dags. Fan va bäst man är..han skiter så mycket att de får inte plats i blöjan om jag inte tar han före =) men jag måste va bäst helt enkelt! =)

grunden ska sättas.....

Jaha, på fredag kommer grund läggaren och kollar vad vi gjort på tomten. Han ska se hur de se ut och förhoppningsvis får vi ett datum på när grunden ska läggas. Vi kanske till å mer får huset tidigare än dom sagt med. Vore ju grymt =) längtas!!




Idag ska budgivningen börja på lägenheten..hoppas på massa pengar =)
och idag ska jag till jobbet och måla taket på transporten. De siste som ska göras innan den är klar. I morgon kan den sättas ihop förhoppningsvis, då ska de fina dekalerna på =)


vadå happy???

Lackering av transport och grinig unge...

shit va helgen gick fort. Va tillbaka på jobbet i helgen...slipa, maska och lackade min transport =)
Som sagt hade Niclas dragit ur väggarna på sidan för dom va sönder ruttna totalt. Va väl lika bra å  göra de när taket ändå va borta. Vi köpte skivor på Byggmax för en tusing istället för att specielbeställa för 4500. Vissligen blev de 2 delar på ena sidan men gör hellre så än köper special för massa tusen mer =)
Så igår så lackade jag grejerna..taket är inte klart än så de får bli på onsdag kanske. Sen får jag en helt ny transport...för inge pengar alls =) jag är fortfarandebäst på lacka. Man har ju de i blodet. Sköööönt å va tillbaka i boxen ändå =)

Igår blev bäbis över trött...konstig eftersom han sovit ganska mycket hela dagn. Men han började gnälla som fan före 8 tiden.. Niclas va hemma själv eftersom jag va på jobbet. Han badade honom och han grät (?!) han som brukar tycka de är höjd punkten på dagen, men inte igår. Han va så trött och kom inte till ro. Fick mat men va så trött och kunde inte sova, men efter ett tag slockna han. Kl 21 sov han...fick mat nu i morse kl 5, han somna om och vakna nu i morse kl 8. Så han sov jävla länge han =)
Vi som inte är van att han grinar blir liksom lite ställd när han väl gör de...nu är han åter en glad och pratig kille igen.





transporten är ur bruk.....

Niclas har tagit bort båda väggarna på båda sidan på transprten, nu har den varken tak eller väggar. Ska försöka ta bilder morgon om jag ska dit. Ska försöka måla den till veckan.
Thias har varit hos Rooth och bajsat idag, duktig kille.
Igår när jag kom hem från stallet så badade Niclas med Thias. Jag går in och hälsar på min lilla pojk...han visar sur läppen och börjar grina när han ser mig...snällt. Går ut och går in en stund sen igen. Han gör samma sak, sur läppen sen börjar grina....sen gången efter så ler han. Känner mig såååå välkommen hem =) verkligen älskad. Varje gång Niclas kommer hem så flinar han och skrattar som bara den..haha

Fläskfile i ugn blev de igår...



när jag lagar mat passar han alltid på å sova en skvätt =)



min vackra prins i hagen en solig höst dag <3



min andra vackra prins som nu är ute på foder...




tomten just nu...



synd att första bilden va suddig, men han är så söt med surläppen....=)


han greppade om nappen ett antal gånger idag faktist =)


de va ett tag sen...

ja men de va ändå ett tag sen jag skrev..tror nog dom flesta tycker de är rätt skönt att de inte skrivs för mkt varje dag av mig ;)
Ja men börjar med mamma gruppen i onsdags...som vanligt så snackar vi bara massa skit. Inge nytt liksom.
Sen blev de rusning hem och hämta katten och skynda iväg till bror...vill inte att katten ska va hemma när de är massa folk i längenheten. Satt där i typ 2 timmar. De kom alltså 18 (!!) par och kolla på lägenheten...coolt =) HOPPAS på att man får ganska mycket för den ändå, att de blir fin budgivning.
Igår haffa jag bajsningen av Thias iaf. Jag såg på han att de va dags för bajsning så fixade vatten och la han på skötbordet, tog av blöjan och sa till han att nu är de dags för bajsning...efter ett tag bajsa han...alltså man e ju grym!!
Konstigt nog har jag inte gått ner nå mer denna vecka...faktiskt lite besviken för de :s
idag ska hästarna skos och jag ska rida min kärlek Tindur <3







min brors lägenhet...


gårdagens mat fick bli stroganof med blomkål






Gårdagens fina kommentar av en viss ex...."min kille är så trött på dig att han vill komma och spöa dig" ursäkta? jag sa så när jag va typ 5 år?!


så längesen...

de känns så längesen....14.32  den 5 augusti kom du <3






frukost och god kykling gryta...

I morse blev de "bröd" till frukost...lätt lagat men smakade mest ägg...kan vara för att de va typ bara ägg. Oopsie Bröd hette de...bjuder på hur jag gjorde.

3 ägg...separera gulan och vitan. Vispa vitan så man kan vända upp å ner på bunken.... ägg gulan blandar men i hälften av philadelfia osten och blandar.


blandar ihop ägg gulan i den vita, men inte röra om, man vill behålla "fluffet" sen lägga upp de på en smörig plåt.
in i ung på 150 grader i 25 minuter...klart!





gott med bara ost på eller skinka eller båda...smakar mest ägg då så hade nog varit gott med kanske bacon i.


Middag fick de blir currykyckling gryta...väldigt god, med blomkål då. Jammy!!
Kan ju säga att ALLA rätter jag gjort med LCHF har varit väldigt god och väldigt lätt lagad, liiite roligare å laga mat =)





I morgon är de visning på lägenheten. 15 (!!!) par ska komma å kollar på den, hoppas på rijäl bud givning!

maln besök och prat...

Igår va jag iväg till Emelie på maln, Fina huset då. Man blir inte ett DUGG avis på tomten, huset, utsikten..nej nej =) liiite stort i köket för min smak men utsikten som man fick när man satt i vardagsrummet va nästan värt de stora köket med stoora fönster =)


mot havet...vad mer kan man begära?



bäbis har varit lite snorig i natt och sovit dåligt, han är lite bättre idag.
Vi har varit på yoga!! UNDERBART!! Man sträcker ut kroppen och stärker. Känns bra, söta Frida fick ta bäs i en timme. Men en sån snäll kille så är de inge problem å lämna bort han =)
Guud så han börjat prata och diskutera..han är så himla söt min lilla skit unge =)


love my life...

Förut har jag verkligen HATAT å se en sån här familj som jag och Niclas nu har... tittat snett och verkligen hatat de perfekta jävla paret. FY!
Man har haft väldigt otur med killar och har alltid velat haft en sån där snygg, händig, snäll, omtänksam, rolig och helt underbar kille. Nu har jag fått han och har svårt och har förstå att jag lever i en dröm värld. Jag älskar min MAN som alltid ställer upp vad jag än vill ha om de är så fot massage eller sov morgon eller nå annat. Han är min dröm prins som jag har ett barn med och ska snart få mitt dröm hus! Happy happy!!

 



de går undan på tomten...

På tomten går de undan. De har börjat grävt för grunden. De börjar ju likna nått, sen går de nu att åka upp dit med bil. Vägen är fixad.



långt tur....

Tog en lång tur med mina girls Josefin/pilo och Maria/Krutov. Mysigaste tjejerna ever <3 vi har så kul och har så mycket å prata om. Gillar Maria, hon är halvfoder på Tindur nu och kommer såå himla bra överrens med mig och Tindur, så kul att de funkar så bra. Känner mig så avslappnad med henne.
Vi red runt i typ 3 timmar, en rijäl runda. Men lika bra å ta den vägen innan vintern och snön =)







Typ efter denna bild togs så blev han typ rädd för nått och slets sig från grimman. Så han stod på gården utan grimma och undrade vad som hänt, idiot ryss =)



min smala kille =)


före och efter bilder på lägenheten....

FÖRE OCH EFTER PÅ LÄGENHETEN! Kommentara gärna!











1. mot sovrummet 2. mot vardagsrummet


mot köket













idag har jag städat.....

Idag har jag städat IGEN (!!) tycker fan inte man gör nå annat än städar, blir ju dammigt och skitigt på en gång.
Jag är så himla söt sugen efter maten hela tiden...typ som när man rökte så ville man röka efter maten...vad ska man göra åt de?? Såg att de fanns nå bra chocklad pudding...som va typ "nyttig". Funderade på om man skulle köpa de, men vette fan om man blir besviken kanske. Vill inte gå upp i vikt nu när jag äntligen är på väg neråt.
Idag fick de bli sallad, gott faktist, man klämmer i massa med skit och gott blir de =)
Har inte hunnit varit ute å gått idag så de blir till å springa sen när Niclas kommer hem.





Tips till alla som tycker bäbisarna växer ur boddys för snabbt. Jag köpte förlängning på en second hand butik här i stan. Vet inte riktigt vart man köper dom, men de är kanon. Mycke som han växt ur sm man fortfarande kan använda =) finns olika knappar så att de ska passa alla.



lägenhet, bajs å vikt...

Jaha, mäklaren messa igår och sa att de va 7 stycken som skulle komma på visningen och då hade hon inte hunnit ringt upp alla. Den verkar gå bra denna lägenhet. Men vem skulle inte vilja ha den, billig hyra, hörn lägenhet, längst ner, nära stan, helt ny renoverad??? Värsta kapet ju! Trivs kanon här. ÅÅÅÅHH de börjar närma sig med tomten, börjat prata om att lägga grunden snart! Kan knappt bärga mig. Spännande. =)
Igår sov fisen jätte länge, gick å la sig 11 och sov till 5 sen somna om och sov till 10...underbart! Inte lika bra denna natt, vet att han velat bajsa men de har inte blivit nått, trodde de skulle komma igår. Men nopp.
La sig 10, vakna 1, vakna 5, vakna halv 7 vakna nu 9 och då la jag han på skötbordet och tröck upp benen som jag brukar och då kom korven, härligt å se en sån glad unge =)
Jag har lyckats gått ner 1½ kg sen i måndags, vill att de ska gå snabbare men de ska väl inte gå snabbare än så =)
Igår blev de broccoli gratäng och kassler, tror jag misslyckades med gratängen...den blev bara såsig ju, vet inte riktigt vad jag gjorde för fel....
Har inge bilder å bju på just nu....kommer väl kanske senare.

lägenheten va i tidningen...

Lägenheten va i tidningen idag. Mäklaren hade ringt Niclas och sa att folk ringt som en tok till henne och ville ha visning. Nästa onsdag kl 16 ska de va visning. Som de ser ut nu och vad jag hoppas så blir de budgivning =)
En RIKTIGT god maträtt idag, måste göras om snart!
Enkelt, gott, snabbt och nyttigt. Klicka HÄR för att se receptet =)
MUUUMMMMA!!!


mat och föräldrargrupp

Måndagens rätt....



Tisdagens rätt...


Gott och nyttigt =) Resten av rätterna består av äckliga scaker...smakar papper.
Idag var jag å träffade föräldrargruppen...de va kul å höra alla förlossningshistorier. Typ ingen som hade nån normal, jag och en till tjej hade mest normal men då va den inte normal heller.
håller på lagar mat nu och senare i kväll ska jag titta på när Maria rider lektion på Tindur <3


på föräldrargruppen....

till ex...

Detta inriktar sig till Niclas ex!
Eftersom vi tydligen är så viktiga för dig och du läser fortfarande min blogg.
Vill bara säga att du kan sluta vara överdrivet snäll och ringa till min man och fråga om råd osv. Varför ska han vara snäll mot dig du som behandla han som ett svin?! Så gå vidare och koncentera dig på ditt liv med din nya familj och din lilla bäbis istället för störa dig på de vi gör..... och du...grattis till flickan =)
(Det är väl kanske nu du kommer på hur jävla bra du hade de med N, och hur jävla BRA kille han egentligen är)

Move along...


Beställt...

jag har beställt grejer från en tv reklam, de har fan aldrig hänt förr, men nu fastnade jag. De är en topp/bh. Jag tycker de är obehagligt med bh.ar som inte passar och är obehagliga och dom inte finns i min storlek. Så beställde DETTA ! Hoppas dom är skön  =) dom heter "aire bra" :P


till salu =)

Läskigt att våran lägenhet är ute på försäljning nu =) (klicka på "försäljning" för att se lägenheten)

Vi har redan fått visnings datum?! Och annonsen kom upp idag, så hoppas de finns många som är intresserad!


Störande de är när de strukit under vissa grejer jag skrivit :s


måndags göra...

Nästan allt gott innehåller kolhydrater. Finns nästan inge kul..visst tycker jag om kött, korv, klyckling och fisk, men å äta de som är till de blir tråligt.
nu får de blir blomkål istället för potatis och ris. Man kan klämma in fullkorns pasta i liten mängd bara för att få nått tilltugg.
Igår gjorde jag fiskgratäng och istället för mos blomkål. Faktiskt mycket gott tycker jag =)
Fick en liten enklare variand på min vän Elfinas blogg =)
I morse blev de äggröra med skinka i, samt blåbärssoppa.
Nu till mellanmål blir de keso, en banan och en halv pressad citron utblandat med vatten =)







Har precis varit på MVC för efterkoll i puppa...jaa hon blev förvånad att jag läkt så bra...gick ändå sönder hela vägen, både invändigt och utvändigt...så de va bra...Mensen min har kommit tillbaka nu oxå..


en vecka utan kolhydrater

Veckans LCHF nyttiga meny!


Thias har fått eget rum

Efter gårdagens natt så fick jag nog, nu får han fan flytta!! Haha, bytte rum till Thias, så nu får han sova sälv på natten i sitt EGNA rum. Han låter och stonkar så mycket på natten att man inte kan sova. Och eftersom han sover så bra i sin säng när vi inte ens är i rummet tänkte vi chansa, sen går vi inte upp lika många gånger på natten nu som förr. Vi slängde in baby vakten och gick å la oss, va skönt å inte höra att han låter konstant utan bara för när han pratar högre och då är ju han vaken... Han sov lika bra där som brevid oss i rummet. Underbart =)
Sen fick vi mycket mer plats i vårat sovrum =)




Är fast besluten att nu ska jag fan gå ner i vikt!! Så nyttigare mat =)


ridning och besök...

Jaha, igår så lämnde jag Thias hos Rooth igen eftersom jag hade bestämt å rida med en kompis och Niclas hade hyrt en sån där vibrator maskin som plattar till marken... så han fick vara där nån timme =)
Thess hade inte ridit på 5 år och allt va som nytt, men hon både travade och galloperade på min söta Tindur =) Hon tyckte de va super kul. Jag fick låna Krutov =)
Sen va de hem å invänta besök av hela min familj som ville "fira" min födelsedag som jag hade i onsdags... Mamma, PAPPA (!) och alla syskon plus respektiva kom. Full rulle, å alla skulle dadda med Thias så han blev förvirrad, fick säga till å låta han va i babysittern =)
Tog ett kort med min mobil, men hittar inte den när jag pluggar in den i datorn :s



Dessutom fick jag hemleverans eftersom jag bodde nära hon som jobbade på islandshäst dekaler där jag beställt dekaler till min transport. STOR text blev de, nästan FÖR stor. Men dom va duktig och jag fick grejerna efter 2 dagar. Bra ställe, de rekomenderas varmt!
Kommer beställa där om de är nå mer jag vill ha. Vill man bara ha en text så kan man oxå beställa där..billigt å bra. Snabb leverans som sagt =)


s-hamn å kraschad dator...

Idag tog vi en tur till sko kanonen med Frida S. Måsta se HELA fina E4.an, sååå fiint och underbart!! Love it, går såå mycke snabbare =) köpte ett par vinterskor som jag kan gå i nu i vinter =) assköna va dom!!
Dom ringde från stället jag lämnat in min dator...de går inte göra nått, skulle bli dyrare å laga den än vad den kostar ny...hårddisken rykte med...fett tråkigt, men har bilder på mail, FB och på ett USB minne, sen finns de ju minnen här på bloggen, tack gud!



Nya e4, födelsedag och presenter

De va full rulle igår. Började med att Jag å Rooth åkte ut å prova nya E4...dom har planerat den i 60 jävla år, NU har den öppnat och de är helt jävla underbart!! Jag älskar de!! Kommer fram sååå mycket fortare och slipper dom små vägarna som vi alltid haft. De kommer bli stillsamt i Iggesund =)
Sen va de mamma gruppen, snacka lite gagga. Dom är så duktig och tar med sig hem lagat fika, nästa gång är de min tur, å de blir fan inte hembakat =)
Sen hem å äta..Niclas hade lagt en fin lapp i köket i mrse, han e så söt! Sen fick jag en stor bukett blommor =) Frida kom med ett par blommor och mamma med ett par jätte fina ljustakar :P Tack sötast!!



 


tindur <3

Ska skriva min häst namn på min transport när vi målat om taket pga massa sprickor...
vilken skrift tycker ni är finast...



söndag 2 okt!

Underbart att T börjat sovit så länge. Vi har gjort rutiner för han. kl 20 badar han, efter de är de mat sen ligger han och hyper sparkar som en galning sen blir de lite mat vid 22-23 broende på hur trött han blir. Sen sover han till 4-5 tiden..och somnar om...i morse vaknade han kl halv 9. Underbart, sen va han en glad fis =) Han har börjat prata mer..så mysigt =)
Igår så kom Frida över och lagade lite go mat till oss =) hon e härlig hon! Fick besök av Emma och Frida S, Emma fixade Niclas dator så man skipper ha nätverks sladden i...grymt!


helt underbart å ha dessa vid min sida, den enda som fattas på bilden är Niclas <3











tomten våran...

LIte tjuvkikning på våran tomt =)





typ där traktorn ska stå ska vårat hus stå...



typ där ligger stallet då....

brunnit...

Fan va längesen jag skrev känner jag :s min dator har ju brunnit... jag skulle koppla in den för å kolla på film och den tog med både våran separata hårddisk och datorn, så har lämnat in dom...men tror de är hopplöst fall, hoppas mest på att vi kan rädda nått av hård disken..har alla bilder från mitt liv där =(
Niclas dator sitter jag på nu, men han har problem med att få in trådlöst nät på den och måste ha en nätverks sladd i hela tiden. Och då får man stå upp sovrummet och hålla på.
I lördags höll vi på städa lite, mest försökte få kaklet snyggt i badrummet, men inte blev de snyggt, fortfarande kalk kvar, nå tips??
Igår va vi en heldag på stallt och fixa, Rooth ville sååå gärna ha Thias så hon tog han på en heldag på ikea, fick tillbaka han halv 9 på kvällen :-O försökte tjata till han tidigare men hon hade då ingen brådis =)
Va ute och red med klingh och Carita, sjukt mys å rida med dom 2, blir alltid massa skit snack =)

Och fortfarande behöver jag bara gå upp en gång på natten å ge Thias mat...brukar bli runt 4 tiden, sen sover han till 7, 8 tiden =) underbart! Han har mer börjat skratta med ljud...han e fööör söt!

Och tomten då...joo den har vi plattat till med en sån där skakis maskin och ska nu börja gräva för grunden och poolen...så de börjar ta sig =)





de kom en ny häst i hagen...pilo brydde sig inte...men ville inte att hans kompis Krutov skulle bli kompis med han =)





RSS 2.0