Tindur från Höganäs

Han blev 18 år gammal. Den 30 november somnade han in.. 2008 köpte jag honom men var medryttare till honom ett år oxå.. Jag älskade den hästen från första gången jag såg han.
Vi har haft otroligt roligt ihop. 
Han var alltid den trygga hästen även fast han var envis. Vi var med på många hästrally och kom oftast etta, tvåa och trea.. Han gjorde alla momenten bra och va trygg i sig själv. Men i slutet ville han inte med. Han kändes bara less på mig. Så jag sålde han för 2 år sen.
Han hade haft fång. Men jag upplevde bara de en gång då jag fick tillkalla veterinär.. Då fick han stå på box och fick smärtlindrande. Han fick hovböld en gång. Sen har jag upplevt små fång känning nån gång. Men ju mer man hållde igång han och magen, ju bättre va han.. Då tyckte jag höll han i bra form och var frisk. 
Och nu fick dom ta bort han för han fått upprepade fång och hade bara ont. De gör ont  hjärtat att han inte fick leva längre, även fast han haft ett otroligt bra liv. 
Hade tänkt å hälsa på han i mellandagarna.. Men de är för sent.. Men han slipper ha ont mera.. 

















Vila i frid nu älskade ängel ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta 💕 

RSS 2.0