Hur har allt gått i sommar?

Ja vad ska man säga.. De har varit en extremt varm sommar.. Jag har inte gjort ETT JÄVLA SKIT.
Jag har inte fått göra nått förutom pilla lite i landet och tagit bort ogräs typ.. 
Efter 3 veckor fick jag en infektion i ena boobset.. Svullna upp och fick ett sår precis under. Så fick äta antibiotika. Vilket gjorde att jag blev extremt dålig. Kände då att jag ville dö. Haft ont i mitt högra bröst hela tiden sen op och svårt att vända mig i sängen och haft ont bara av att gå och blev inte bättre av detta. Första dagen jag tog tabletterna så låg jag bara. Hade feber till och från och mådde så himla kasst. Så 2 dagar i sängen till och från. Knappt åt nått.. Men sen började de bli bättre..
Sista veckan har jag haft semester.. Mina 4 veckors sjukskrivning är över och sista veckan har jag kunna levt normalt ingen.. Kunnat sova som jag velat och gjort de jag velat men tagit de lungt ändå.
Nu börjar mina boobs se bra ut.. De börjar likna varandra och är sjukt snygg.. Hade vissligen vela haft liiiite mindre men hoppas på gå ner i vikt nu efter inte rört på mig i 5 veckor. Och då hoppas jag de blir lite mindre oxå. 
I morgon fyller Thias 7 år och måndag är de dags å jobba igen. Skönt å komma tillbaka till vardagen och har inte ont i ryggen som jag haft i många år.. 😊 

Ute på tur här om dagen.
Fått ny cykel så ska börja cykla till jobbet 12 km bort 😊
Då de börjat läka lite
När jag inte orka eller kunde göra nått hemma hjälpte pojkarna till ❤️
Plocka hallon.



RSS 2.0