Hovvård

Alla häst ägare borde läsa detta som äger en häst och vill sin häst de bästa. Jag vill bara att folk ska förstå att utan hovar har man ingen häst. Man ska ta in all fakta man kan om hovarna och kunna så mkt som möjligt för att göra de bra för våra hästar. Bra hovar får en frisk häst med bra leder. Om du älskar din häst ska du ta dig tid att förstå vad som är viktigast för att hästen ska hålla och må bra. 
 
http://www.djurensratt.se/for-att-hastar-ger-allt/hovvard
 
 
 
 
 
 

äntligen är dagen här!

Som jag har längtat! I 3 ÅR har jag varit hemma med barn!
De har varit otrolig resa men jag har inte mått speciellt bra. Har man jobbat hela sitt liv och knappt haft semester och trivts med att ha att göra och haft rutin på vardagen så är de väldigt tufft att va hemma sååå länge och inte göra nått.
Vårt förhållande har varit lite svängigt just för mitt mående, men Niclas har varit stark och hållit sig kvar. Jag skulle ALDRIG i hela mitt liv göra om detta. Och detta gör de svårt om jag skulle vilja ha ett till barn, jag tror inte jag klarar av fler faktiskt.
Jag har vissligen jobbat 2 dagar i veckan sen i mars, just för att inte behöva ta livet av mig, för så har de känts! De har känts otroligt bra och jag har mått bättre, även fast jag skulle viljat haft iaf 3 dagar.
Nu har jag varit hemma i 2 veckor utan att jobba och jag kan säga att min själ gråter! Mår FRUKTANSVÄRT dåligt och grinar hela tiden innombords! Jag hoppas jag kan läsa detta om jag får tanken att skaffa fler prutt ungar!
IDAG är de inskolning, och de känns såååå skönt att jag vill gråta av lycka!
Jag hoppas han inte blir sjuk på en gång för då får fan Niclas vara hemma. Jag har precis bytt jobb efter flera års jobb på mitt andra jobb. Blev ju varslad och så fanns de inge jobb. Så nästa vecka börjar jag på ett ställe som heter "Firelack" och de är i stan istället för 1,5 härifrån i Iggesund =) De känns bra iaf!
 
 
 
 
 

RSS 2.0