överskrift

se där kul att folk läser...
svarar lite på folk skrev...jo ja brukar försöka ta tag i mina problem, men är rätt avkopplande och skönt att vara ute med hästen och inte behöva tänka så mycket. Annars om dagarna tänker jag lite väl mycke...kan va avkopplande med.
Idag har jag försökt fixa kjol paketet på min bil. gick så där, men nu sitter de där iaf. Måsta limma så bilen blev kvar på jobbet. Så gick från jobbet till mamma. Har än inte fått den såld, aaagg
Lill fisen till katt är kastrerad och slickar sig på pungen hela tiden. Mamma skrev meddelande att de stod att han inte kommer vara så matglad på ett tag, men eftersom han inte läst lappen så åt han som vanligt :P
ser inte fram emot att jobba i morgon, suger att behöva jobba 14 dagar i streck...nästa helg så tänkte ja försöka va ledig iaf. Helgen därpå skulle vi ha nå personal fest.
Hahah, man vet ju hur de sluta sist. Då skulle vi äta på kvällen, jag tror de va typ 7 tiden. Jag kom dit kanske 20 min sen. Och när ja kom dit har redan 2 stycken blivit utslängd för de va för full, sen en sitter å limmar på sevitrisen, som han tydligen kände. Blev lite gratis drinkar sen bar de väg till statt. 30 plus där då. Men de från mitt jobb fick inte köpa nått så jag fick köpa åt mig själv när de va en annan som bjöd. Men va ändå rätt nykter. Man är tydligen poppis när man är ensam tjej på ett sånt jobb. En kille ringde mig när jag åkt hem och ville träffa mig, bla bla bla. Han har tjej och en liten bäsis hemma, smart där. Han va jävligt full och jävligt dryg. så de kanske blir en spännande kväll med folk som skämmer ut sig.
Leta lägenhet nu...helvete va dåligt de fanns, dyrt är de med. Flyttar nog till din lägenhet stina =)

mamma.....får jag bo hemma några år till? :P

Tråkigt

ibland går inte livet som man planerat även fast man försökt en massa, vissa människor passar inte, klarar inte av varann. Samma gäller med djur, vissa klarar inte va tillsammans.
Förlåt om jag gjort vissa människor ledsen...
Men jag måste först och främst tänka på mig och hur jag mår. De har jag gjort nu.
Jag tyckte detta beslut var bäst. Att de blev bäst så här. Jag måste få bestämma själv, men känslor är omöjligt att bestämma, man kan inte be amors pilar komma och skjuta på mig. Tänk om livet vore så enkelt.
Det känns bättre nu....man ska inte behöva bråka. Man blir bara lessen på varann, det är onödigt.
Ja flytta till mamma...igen. Är vissligen 26 år men bor med mamma.
Har flyttat 6 gånger på 2 år. Skapligt stabilt.
vad ska jag skriva??? livet går vidare..inte mer att göra åt saken.
Men kan inte bara vara hemma å deppa för att livet gått en annan väg. Man måste försöka stå på sig, men inte alltid lätt jämt.
Hos hästarna mår jag bra..de är som min drog och finns alltid där...vissligen inte säger så mycket, men naturen gör sitt. Finns inge bättre än att rida ute i skogen och glömma allt livet har ett ge... alla bekymmer, alla problem. De är bara jag och hästen i hela världen...
Sen är man tillbaka till verkligheten... kan man inte bara bo hos hästana jämt..?? kanske man kommer tröttna på de med. Men jag älskar dom och de gör mig glad, vad skulle jag göra utan tindur å pilo... mina kelpojkar.
Jag måste ta itu med min vardag...nästan aldrig hemma och har inget riktigt hem att gå till...
sover i min brors säng och lever i en smuts stia där han kastat kläder och skit i hela rummet.

Va med frida till sundsvall förra fredagen...älskar att umgås med dig gumman! du är mitt allt! vi hade de rätt trevligt även fast de inte va så himla mycke folk ute....men huvudsaken vi är tillsammans så går de bra. oftast =)

En ny tjej har börjat rida tindur. Hon har gått islandshästgymnasiet och ska hjälpa mig träna honom lite. Inte så ofta jag ser han tölta med en annan tjej på ryggen. Jätte kul att se, han har blivit så duktig :P

tror inte de e en jävel utom mamma som läser min blogg...morsan, du har fan tråkigt! LOVE YA!


RSS 2.0