Basta hästrally!

I helgen var jag och min bästa barfotahov kompis på hästrally! Tänker att jag skriver lite här om de så jag kan påminna mig själv nästa år om de blir nått 😆
 
Jag jobbade så klart em på fredagen men bytte till FM istället för att komma iväg i tid. 
Så slutade vid 14 och hämta upp transporten och lasta in alla saker som behövdes.
Lämna kärran i stallet och åkte hem och fortsatte packa. Behövdes egentligen inte speciellt mycket. Men glömde så klart sovsäck som var viktigast 😆
Sen åkte vi och käka. Wille hade parkour så han skippade att hänga med. Ville inte heller.
Sen åkte jag vid 19 tiden. Saffe gick rakt in i transporten som stjärna han är.
Åkte till Uppsala och var framme typ 22 tiden. Resan gick bra. Skön bil å köra 😍
Sov hos min kompis Jessica sen dagen efter så åkte vi och gjorde en tatuering ihop och jag fyllde på en som jag hade redan. 


Sen åkte vi och käka och efter de tog vi en kortare tur på våra hästar. 
Sen var de bara att hämta en häst buss, kasta hästarna och dra iväg till Nykvarn som blev ca två timmar bort. 
När vi kom fram var de bara lasta ur och gå och lägga sig. Ljust som fan så fick ligga med tröja över ögonen 😅
Glömde som sagt sovsäck men värmefilt hade jag med.. Vilket var bra då de bara fanns ett täcke där. Och grymt att jag tog med egen kudde. 
Dagen efter var de rally.. Vi kom på delad 12-plats. Många som delade på olika platser. Tycker ändå de gick bra och han gjorde så gått han kunde ❤️
Vi sov i stugan bakom.





Tycker om varann dessa två ❤️


Och idag tog Thias bort sina stift och gipset. Fyra veckor har gått. Han är så duktig och de gick så bra 🥰




Thias otur!

Tänkte bara skriva lite om Thias otur med sin arm. Mestadels för minne som man kan läsa om när han blir störra. Förra året brök han höger arm, båda två benen i nedre delen av armen. Fick opereras två gånger för de hade läkt snett. Denna gång hoppa han studsmatta på dome i Gävle och landa tokigt. Så han bröt de större benet i armen längre upp. 


Nu har han två stora stift i som ska tas borta nästa vecka på torsdag innan vi åker utomlands på lördag. Så förhoppningsvis har de läkt bra! Så stolt över min grabb att han är så stark! Vi opererades i Gävle då olyckan hände där. Tog väldigt lång tid allt. Vi åkte in vid ca 14 tiden. Röntgen och sånt gick fort men han fick opereras typ 12 på natten. Var klar vid 02.30, så blev inte mycket sova för mig. Niclas och wille tog tåget hem. Stationen låg inte långt därifrån och kosta inte speciellt mycket så de var helt klart värt de. Bilderna ville han att jag tog då han ville se dom efter att gipset tas bort. 

Till helgen ska jag åka ner till Uppsala med min häst. Jag och min nyfunna vän ska ner till sthlm på hästrally ihop! ❤️ Ska bli så kul! Ska försöka skriva ner de här sen!


Fjortis beteende..

Folk som tycker om att skylla på andra och aldrig ta eget ansvar. Folk som visar öppet sin bitterhet för andra. Man kanske ska kolla igenom sig själv. Livet som man haft är en lärdom genom resten av livet.
Varför lägger man ut personliga saker om andra och snackar skit öppet om andra? Jag förstår inte. Varför är de alltid alla andras fel allt? Men kanske ska ta lite eget ansvar..
Jag är en positiv människa som försöker ta ansvar för de jag gjort.. Visst ibland tycker jag inte jag gjort fel men de här med att gå runt att snacka skit om folk är inte riktigt min grej.. 
Jag försöker reda ut saker med folk som jag tycker de är värt å reda ut med. Men vissa suger för mkt energi eller tillför inget i mitt liv. Bitterhet kan jag gärna vara utan..
Är man göle på nått så gör nått åt de. Är man ensam så sök vänner, saknar man en person i livet så gör nått åt de eller skit i de. Jag hatar folk som visar hur bitter som är heeeeela tiden och klagar på allt öppet. Snälla dela inte de med alla andra. Och klaga inte på alla andra hela tiden! 

RSS 2.0