<3 mammas giiis

jag åkte hem till mamma idag för att hämta bäbis. Ringde en timme innan jag kom och undrade om han va inne, hon ropade men han dög inte upp. Kom dit å ropa "bäääääbis" då kom han springandes från stefans rum, sötast. Satte mig i soffan och han började kräla på mig å la sig på mig som han alltid gör. Han hade sakna mammis....
Han kom väldigt bra överrens med mammas hund. Men inte speciellt bra med grannens katt. Så fort den kom emot mammas hus så va gizmo på och förde iväg han =) sötast. Har nu kommit i fund med att han tror han är en hund. Mamma är helt säker på de. hehe tro ja med, Han kommer absolut inte ihop med katter men hundar går hur bra som helst =)
la mig i soffan nu i kväll och han har legat på mig konstant...





home sweet home

vi har varit borta lite längre än en vecka, de är skönt att vara hemma och sova i sin egen säng.
2 stora kassar med grejer till min häst blev de, sååå roligt, allt behövligt. Idag ska vi börja röja och städa lite hemma, inte så nice väder. kommer antagligen åka till stallet och dona lite idag, inte rida då vissligen.
Niclas och jag har inskaffat nytt nr....har fortfarande beslut ångest om jag ska göra de. Men fick super lätt nr så de va ju skönt. Vi får väl se =)

skara.. (axvall)

ja men vi åkte till carro i Axvall och hälsa på, skulle se hur vädret blev dan efter, de blev fint så vi åkta till sommarland, men eftersom jag fryser typ jämt så blev de inte mkt badande, sen va de kö kö kö, man börjar bli lite less på allt köande överallt. så lessna ganska fort, tog heller inte med nån kamera in eftersom vi badade.
Tog lite hos carro...


på vägen dit :P

hennes ena hund..

han såg ut så när man skulle kasta nått åt han =)

där vi skulle sova fanns en sötis kissekatt...

carro fixa popcorn....

katt mamman ville sova där...

skaldjurs "middag"

ja men den va dyr, 500 spänn för lite räkor (typ 10 st), 4 kräftor, en halv krabba och pytte lite sallad sen ostron. Dyrt som fan... blev inte mätt heller.


ostron, niclas drog i sig de men jag klara inte av de, helvete! Ser ut som skit!

snygg kräfta, den va faktiskt rätt god, svensk med...

ah men den va inte så god heller...vad äter man på den??

Eftersom vi inte blev mätt så gick vi till ett fik istället....


å käka stor bulle och stor chocklad boll, de blev vi mätt på =)

naturiska museumet

ja men man måste väl dit om man är i gbg så de gjorde vi, lite pic...


han fick en plågsam död med betarna i huvudet...

riktiga fastsatta tvillingar....

två ko huvuden ihop satta...

så stor är en elefant =)

Liseberg =)

idag blev de universeum å kolla på lite djur. Sen blev de Liseberg för hela slanten =) Så himla kul. Vissligen så va de kö på de grejerna vi ville åka i minst 30 min. Men de gick ganska snabbt endå, kön rörde på sig hela tiden och på berg och dal banorna var de minst 2 stycken, på en annan va de 3 och en annan va de 5 vagnar, rätt långa desutom. Så de rörde på sig hela tiden. Nu har jag gått sen 11 i morse och mina fötter är super död....





Göteborg en lördag kväll...

vi åkte ner till staden i göteborg, shit vilken vacker stad de e. Helt underbart vackert med alla gamla bygnader och gammal modigt som de är.
Måste äta räk macka för 170 spänn tyckte niclas.


Ullared Gekås

vi va till ullared idag och handla lite, blev så kallt och dåligt väder i skara så vi ville inte åka till sommarlandet så åkte till ullared och handla lite, blev 4000 kr, men då köpte vi en dammsugare med, sen ett täcke till min häst. De första vi såg var en film kamera =)


mkt folk...

de finns några kassor där...

fick med oss lite..

lite kolmården bilder...


en jävligt cool bild på en vit leopard...


albino grodor...giftiga...

bada med hajar?


kolmården

idag har vi varit på kolmården. Kul å se massa djur som man aldrig sett, såg oxå delfin föreställning, Så himla häftigt hur coola delfiner är, allt de kan lära sig. Så smarta däggdjur =)
Tog massa bilder man glömde kameran i bilen och är på hotell nu. De va tydigen nå trav skit här i skara så allt va typ fullbokat, bajs! De kosta 2000 för en jävla natt, skandal!
Mitt psyko ex håller fortfarande på trackar mig. Han har väl kommit ut ur fängelset nu igen, märks när han börjar tracka mig igen. Så jävla less på han bara. Han tjatar om grejer som jag har men jag har inget, en jävla tv bänk som jag slängde för den va rutten, köpt på ikea för 300 spänn typ, han vackar mellan en summa 500-10 000 att den skulle gått på. Han säger att han ska komma och hälsa på mig om jag inte gör de, har anmält han några gånger för trackasirier men de går inte in eftersom han knarkar bort hjärncellerna som han har, om han nu har några kvar. Sucka!! Fundera på byta nr....vi får se, orkar inte längre...

bäbis...

han e hos mamma nu och jag lära ha messat och ringt ett antal gånger för å kolla läget, eftersom mamma har en hund med som är lite ostabil så tycker ja att de e lite jobbigt, men han verkar ha de bra och e tydligen inge problem =) han har sovit brevid mamma och brevid bror =)
De är som att lämna bort sitt eget barn, sjukt jobbigt =)
sen har han oxå varit ute fram och tillbka några gånger, men som vanligt får man inte stänga dörren eller lämna han ute för länge, vågar inte gå nånstans...mammas bäbis...*sakna*

Linköping...

hälsa på beckis här nere då. Eller hon bor i norrköping men är här och hälsar på. Vi skulle på kolmården idag men kom fram så sent och tänkte gå i morgon istället. Sen åker vi mot skara i morgon kväll och går på de på lördag, sen blir de vidare till gbg efter de. Så blir fulla hus =)


beckis..


fick helt plötsligt en hund på mig =)

hon ville mysa...

så, nu har hon lagt sig till rätta...

silvergruva...

igår va vi i sala silvergruva och va nere under marken 155 meter, kallt som fan, tror de va ca 3 grader vamt, så inte så varmt, men hade tjock tröja med mig så.
glömde både mobil och kamera men ska sno lite av niclas =) vi va oxå till niclas syster hanna.
när vi va i leksand igår plockade vi blåbär och smultron....jammy




dagen efter ravioli...

han älskar mig ändå =)

coola ögon på dennis

han städa stugan...

sötis...






man kan sova 155 meter ner i grottan och gå på baja maja i kylan om man vill =)

Leksand

Jaha, första dan på våran tur då. Vi tog med bror till Leksand, bada och grejer, men lite kallt så huttrade mest. Solen va framme kanske 5 min sammanlagt. Va roliga bad banor =) nästa gång så tar vi dit våra barn =)
Bror och hans kompis är just nu och tältar på ett annat ställe medans vi tog en stuga lite längre bort, blir till att ut å gå en sväng sen och hälsa på alkisen =) i morgon vet ja inte riktigt vart vi hamnar, får se vart de blir.
Tog inte med varken kameran eller mobilen in med tanke på att vi badade ganska mkt.
Stefan ville inte åka en så kallad forsränning med en ring som man ska sitta i för att man måste ju ha hjälm, "å hur töntigt skulle inte de se ut?" ja menar vafan, who cares, men han skulle då inte åka, niclas å jag åkta 2 gånger, sjukt roligt =)


stefan bror blev såå happy efter han fått gått på systemet

efter en kvart såg de ut så här =)

grönan

jaha, hem kommen från grönan då. Vi kom väl hem å låg i sängen vid ett tiden. Va så himla trött så somna direkt. Men vi hade de trevligt, vi blev ett gäng. Blev väl typ 12 stycken =)
FAN så glömde jag kameran hemma, men fick ta några suddiga bilder med min mobil. Men kommer säkert upp på FB så kan sno lite där ifrån =)



försökte ta en bra bild i kärlekstunneln, men vafan ser ut som en mongolid...

så tog en till, vafaaan

på blåa tåget har den där gula statyn en puppa, pluss en snopp, samt tuttar?!

jag åkte inte denna, men slyna gjorde....detta är mina "nya" vänner från sthlm..

om man vill kan man rida på ett lejon på barn sidan...

the gÄng, förutom mamman å barnet som kom i vägen...

han bara åt och åt och åt!!

åkte skoter idag

idag låg jag ute på beachen igen, såg att min bror var ute och åkte skoter så tänkte hänga på lite, niclas kom med, första gången på skoter, han va så lycklig =)
Förutom alla broms på den ön vi åkte så va de en mysig ö =)






Så dålig bild, men det är en pojke i orange tröja längst ute på bryggan som FISKAR!!!!! med långt fiskar spö slängde han ut linan, kan säga att det va massa barn och vuxna i närheten. Jag blev så förbannad!! Sen gick han iväg och kom TILLBAKA uten tröja och skulle fiska då sa jag åt han att han kunde ju för tusan inte fiska här, tänk om nån får en krok i ögat!!
Niclas sa åt honom senare med, var full smockat med folk och han fiska??!! Hur jävla dum i huvudet kan man bli egentligen??????

igår började dan....

igår så började dan på beachen, fett nice, fast är inte där så länge, men får lite färg på mig ändå, man ska inte vara i solen så länge när man inte varit nå i solen och är blek som tusan =) så är väl ute i solen kanske 2 timmar =)
Sen så åkte jag på stan och handla lite. en väska, en ny bikini(??!!) som jag aldrig brukar hitta, sen lite annat smått å hått, 2 nya brillor med! hehe...
Sen åkte jag ut till stallet och re med 2 till islandshäst folk =) nya vägar, alltid lika kul.


såg en orm när jag va ute och red

helt ointressant men hatar mina fina lockar som dyker upp.

min nya bikini, tamme fan att pattarna sitter kvar när jag böjer mig fram =) weee!

nu e vi på väg =)

han va med på turen...

marre och Gambur i täten...

nu älskling ska vi ha fredagsmys =)

skoter och båt dag

idag börja dagen med att jag vakna vid 9, upp å hoppa och äta frukostm sen ner på stranden. Var där en timme sen hörde bror björn av sig och vi skulle ut och åka vatten skoter. Va jävligt rädd i början kan jag erkänna men började slappna av sen. Sen tyckte björn jag skulle köra, kör inte så fort men de va rätt kul, första gången liksom =) Sen mötte vi storebror Daniel och hans familj. Han ungar är bara såå bråkiga. Men åkte iaf brevid dom ett tag, ända ut till hornslandet. Sen pajka björns skoter och vi fick boxera den enda tillbaka, väldigt sakta, de tog 2,5 timmar, sög fett, jag gick å la mig under däck, tråkigt nog så tog jag inte med mobilen eller kamera men fick nån enstaka bilder.

Lille bror björn


storebror med barn

mmm gott med helium


Helium =)

pizzaaa

idag va vi och åt pizza med rooth bror björn.

gizmo ville följa med oxå =)

om man vill så kan man gå i vinterskor med när det är 20 grader


björns "lagning" av torkar hålen...yeaah

eller så kan lägga emellan säkringar mellan framskärm och huv...japp!
han sa: framskärmen va lös åsse skallra den mot huven...

gatufesten

vi va på gatu festen i sundsvall igår. De va jävligt mkt folk. Till slut tröttna vi, inte så jätte bra artister, hotellrummet hade nada luft, va kanon hett inne även fast de va rätt kallt ute. Ölen va blaskig tyckte niclas. Utspädd med massa vatte, de va bara massa fjortisar överallt, ne helt klart inte värt de. Så de va sista gången man drog dit.


"get mama a house" teddu bear sthlm...



Man tar sin bästa tröja när man går ut


slyna gillar rämmar

frida å söta emma

niclas köpte en ballong, här ska sugas.. =)

fick vi besök i morse..

I morse kl fem så vaknar vi med ett fasligt liv. 2 st (??) katter bråkade, sist när jag kolla hade vi bara en, ett fasligt liv var de och hjärtat hoppade ur kroppen. Niclas far upp och försöker få isär dom. Gizmo var riktigt förbannad, hans revir de här. Den andra katten som nästan ser ut som gizmo tar sig ut ur köks fönstret efter jag öppnat den. Måtte dom ta bort ställningarna utanför snart eller!! Niclas fick nå rivsår, mammas bäbis sov med mig efter de, hela morgonen. Han är så söt min kille :-*  <3 vad skulle jag göra utan min bäbis.



bäbis tröttna...

fönstret va lite öppet i natt, jag hade gjort ett litet hål i plasten. Gizmo hade tröttnat på bara se plast och lägenheten hela dagarna när han istället ville kolla ut. Så vi hade gjort ett litet hål i plasten...ja, som han hoppade ut ur i natt.
Så märkte att han va borta i morse. Annars brukar jag ha en katt som springer och gnäller och välkomnar mig upp. Men ingen nu. Jaha, då va han ute då. Tänkte att jag kollar efter han efter jobbet.
När jag kom hem så kollade jag inne först om han va inne. men ne ingen katt...gick runt huset och skrek "bäbiiiis" som han heter :P kom bakom huset och hör han jamar väldigt högt och är helt förstörd att han varit ute så länge. När vi kommer in kastar han sig på maten och skriker samtidigt, stackarn. Han har varit utan mat länge sötisen =)


han har saknat mammis <3


helt slut...

en helt vanlig konversation

En helt vanlig konversation mellan syskon emellan en helt vanlig dag:

Stefan: Keffast
Jag: Din mamma?
Stefan: du har samma
K: Va?? BÖLLSHIT!!
Stefan: Du kan va bulle
K: Kanelbulle?
Stefan: hästbulle
Stefan: är mitt rum klart llllllllllrrrrrrrrr?
K: kom hit å fixa brochan, inte klart vavavavavava
Stefan: vad är kvar dåååe
K: allt
Stefan: :-O
Stefan: :/
Stefan: *SÅRAD*
Stefan: ;-(
K: Skaffa egen lägenhet va!
Stefan: GEfan
K: neeheee
K: fattunge
Stefan: snowpppppppppppppp unge
K: VA?? ÄRRUUU?

En annan dag, de va en vinter kväll förra året...

Stefan: Hon tror :P
Stefan: EMO
K: vaa
Stefan: höhö
K: vafanvill du sämst
Stefan: sug min kuk ;)
K: du kan gört
K: vad ska du göra i kväll då?? suga kuk??
Stefan: hahaha
Stefan: är i ljusdal
Stefan: sugen lr? ;)
K: är ru?
Stefan: vad ska du gö då?
K: massa sugen
K: vet du väl, alltid på dig
K: jag ska dra till stan nu
Stefan: aha, okay, vart då?
K: hos en kompis
Stefan: okokok
Stefan: kåt lr?
K: absolut
Stefan: =) fätt
K: bra nog
Stefan: nedå


Visst vi har ganska så meningslösa samtal, men han har faktist sagt att han älskar mig, men då va han jävligt packad :D:D
Men älskar min lille bror! <3


maln

idag vandra vi lite på stranden, har visat han havet i vintras men alltid mysigare på sommaren. Vi har en rätt härlig och stor strand faktist, me like.



Ikea handling

I söndags åkte vi till ikea och handla lite, handla mycket, HELA niclas bil va packat med grejer. Vi "råka" handla: köksbord, med 4 stolar, tv bänk, byrå samt massa små plock. Så nu va lägenheten full igen =)
På vägen hem så skulle vi äta och Niclas skulle hitta till en Thai resturang, de gjorde han, i sundsvall, han e så duktig =)


ÄLSKAR min nya dubbelhaka =) men baksätet är fullt!


ett riktig skitigt för fiskarna...


nya köksbordet....

Sthlms tripp

MEN va längesen jag skrev, skulle behöva uppdate lite. I lördags bestämde vi att vi skulle åka till sthlm för å shippa lite, ja tyckte de behövdes i min garderob =)
Träffade Stina, vi hade de riktigt trevligt tillsammans, va kul att träffa lil stumpan igen =)
Åkte tunnelbana med, fan va folk de e i fjollträsk. orka liksom. Skönt att komma hem tycker ja =)



på vägen hem så var solen stor, vackert!

mammas pojke...

men vi får inte glömma mammas bäbis! Min egen lilla pojk <3<3<3 han som gärna ska sova brevid mig, på mig, sitta i knä jämt och bara vara med mig hela tiden, mammas pojke, som ja älskar! 3 år nu och är riktigt stor....


still home

vet inte om man ska säga att de är bra att fönstren är inplastade eller inte, för man ser inte de fina vädret där ute och vet inte hur varmt de är eftersom vi har tegelhus =) men suger att sitta inne och ja har lessna fett, tänkte åka till min häst i kväll sen får vi se om jag åker upp till sundsvall där Niclas jobbar för de skulle ha nån firma fest.
Niclas kom på förslaget att åka till sthlm i morgon, gå på grönan och skansen, han e så söt min blivande man. Sa att de brodde på hur ja mår, men de hade varit super kul =)
LOVE HIM!
små katterna har lämnat oss med, åkte igår, lite lessen för de....men kan ju träffa dom ändå =) tog lite bilder igår innan de drog...


sötaste tjejen =)

död katt :P

vill gärna vara upp i

 

trött kille =)

and its begins

payback time har påbörjat....

Är hemma och är så förkyld att jag snart nyser bort hjärnan ja har, typ den lilla ja har =) ge mig styrka!!

RSS 2.0