ridtur

va ute på ridtur med jessica idag, tog lite kort. Vi hade de mysigt =) alltid lika mys att rida med henne. LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!!




tog lite kort på jessica och hennes häst =)


så man inte ska göra =)


en mule =)


onödigt att veta...

Igår följde Niclas med mig på lektion. Så han ser hur jag rider min häst. Massa kul eller vadå :P
När vi va på väg hem, vi va i iggesund så ser vi 4 stycken ungdommar,  2 stycken på varda sida vägen. En av dom kastade ett osynligt rep till dom på andra sidan. de på andra sidan tog emot repet. Och när vi kom åkande stod de och kämpade och drog mot varann i de osynliga repet.. Jag och Niclas skrattade gott och tutade på dom. Kul grej! Niclas sa bara "Fan va jag älskar den här stan".
Idag målade jag mina fälgar, de blev sjukt snygg :D
Vi va på affären och köpte gass och ett kinder ägg nyss, massa gott. Nu har jag katt i knä och kollar på house. Tänkte hoppa i badet...


köpte ett kinder ägg :D

köpte glass, mumma :D


yeeaaah, fick en kam :D

gav den till gizmo, han gilla den inte...

vi e seriösa här :D

men han gillar å sitta i knät... <3

lördag 28

Har nyss vaknat efter en hård kväll :D
Ne men vi åkte till stallet igår och skulle köra Tindur. De börja regna precis när vi kommit ut. Niclas har ju nästan inge kläder på sig så han höll på frysa ihjäl.. hehe
Vi beställde pizza och åkte hem till mamma och snacka lite skit. Blev lite länge, men sen åkte i å hämta upp Jessica och åkte till Ahari och satt där ett tag.
Sen ut på August, de har ju konka så sista kvällen den va öppen. Träffa roliga Gran och hade de trevligt med älsklingen och lite annat folk.


de va faktlist rätt kallt, längtar till sommaren =)

 snubben med kepsen tyckte jag dansa roligt så läre få med han på bild :D

älsklar mannen i mitt liv <3


vi åkte buss hem, höll mig vaken hela vägen :D


de kläderna hade jag på mig...
nyare än alla mina kläder, inte köpt nytt på säkert 3 år =)


Gizmo va glad som vanligt när vi kom hem


sen satte han sig i de där hörnet som han brukar göra?! varför?!


jag är så hopplöst förälskad i han så kan inte vet vart jag ska ta vägen <3<3<3

vattaf**

Hej!

Vi låter dessvärre meddela dig om att produkten Nokia 6700 Slide Pink på din order har blivit försenad ifrån vår leverantör. Vi har kontaktat leverantören och beskedet vi fått är att leverans från NetOnNet beräknas till 2010-04-28.
Om du undrar över något om din order når du oss på e-postadress [email protected]  eller på telefon. Kom i så fall ihåg att ha ditt ordernummer till hands.
Vi ber om ursäkt för förseningen av din beställning.
Önskar dig en trevlig dag!

Yeah!! Får vänta en hel månad till på min mobil!!! Soo happy! *suck*

Blev klar med äckel epan igår. Hoppas jag slipper se den igen!!
I kväll ska vi gå ut en sväng...Ahari kommer till stan och tänkte kidnappa my boy, men då hänger man på istället =)


NÄMEN

nämen se där....va de går fort =)
Niclas har sagt upp sig från jobbet. Han sa upp lägenheten och vi har köpt en lägenhet tillsammans!! Jag ska verkligen få leva min dröm. MED honom vid min sida! vad mer kan man begära =) I morgon ska jag säga upp min lägenhet...som om jag inte har fått nog av flytt, men vaffa fuck, ja får ju bo med min kärlek.
Nån som kanske har kartonger kanske ? :P

varför har jag glömt kameran på jobbe?

fattar inte varför min kamera fortfarande ligger på mitt jobb :S
bör ta med den i möra.
igår så va jag å älskling å kolla på världens fulaste lägenhet. En jätte bra, en 3a som hade skapligt låg hyra, kosta inte så mycket och ligger på första våningen. Asbra, vi har lagt ett bud =)
Sen senare igår kväll så bjöd ja hit slyna på lite korv stroganoff. Gotti va de.
jobba över en sväng idag, men chefens äckliga epa (bara dörr å huv) Han har ju gjort flames på dom nu...så de blir bara rinningar...gaah, måste lacka om allt. De blir liksom rinningar på flamesen, de lägger sig ovanför dom....fett jobbigt.
Nu letar älsklingen efter jobb....sen så får jag leva med min dröm kille... <3
Trodde våra mobiler skulle komma denna vecka men fick ett mail idag att de ska komma v 13...e ju nästa vecka. ÅÅHH, både min och Niclas mobil börjar säcka ihop.
Bror björn va här nyss, vi satt å skratta lite till småstadsliv =)




mammas lilla tiger som bäs..

Lugna mää!! :P


såg på bio, roooolig =)

En liten tripp

Igår va vi ut och käka med min kompis Linn och hennes kille. Sen sick vi hem till henne och fick hemgjort glass som karl hennes hade gjort. Duktig han e =) Frida och Tobbe kom sen och tog en grogg och prata lite skit.
Idag har jag, Niclas, Frida och hennes karl varit en sväng till sundsvall. Brist på annat.
Mysigt med vuxen par =) hehe
Vi träffa min kompis Emma en sväng där uppe. Hon e mysig hon <3
Vi hitta lite kläder till mig, jag hitta 2 tröjor på barn avdelningen som kosta 50 spänn styck :D ett par skor för 300. värsta kap. Bra å va liten ibland.
Nu hade vi tänkt att kolla på Titanic och hångla lite :D


hon hade köpt en sån där grej som man kliar i håret med. läskigt =) värsta prilla. haha

Frida hitta ett par örhängen iaf.

vägen hem, vet inte varför ja la upp denna bild :S

Tacos

Nu har Niclas blivit helt frisk skriven. Han behöver nu inte äta nå mediciner alls längre. De e ju skönt :D
Igår fixa jag jag min garderob från mitt gamla stall till mitt nya, nu blir de vårstädning. Sen följde min bror Björn med hem och käka tacos med oss =) Min kock fixa <3

Vi letar just nu efter lägenhet till mig och Niclas . Känns underbart att vi börjat prata om detta =) Älskar verkligen han! Och vill dela mitt liv med honom. <3 längtar efter de...





Tindur <3

Älsklingen va hemma hos mig när jag kom hem från stallet. Solade en sväng idag med. De va nice, man känner att sommaren snart e här :D
red tindur utan sadel och träns, mamma va där och tog lite bilder =)
Tindur och jag kan verkligen lita på varann =) Han e den ja älskar!



Vill tillägga att jag gallopera och trava med =)

Pilo har de bra nu

Han har de bra uppe i norr Pilo. Känns skönt. Har inte känt att de varit speciellt jobigt. Visst är de jobbigt att han inte är här med mig ibland. Men vet att han har de bra och får info när jag vill om honom. Lite kort jag fått av henne.


H...H

Tjej möter kille. De blir tillsammans. De får ett barn tillsammans, de gifter sig....
Han träffar hon med stort H och blir förälskad. De skiljs...
Han vill träffa barn. Hon anmäler honom för barn misshandel och kvinno fridskränkning. Han, världens gulligare kille som vill alla de bästa. Hon....finns inge ord!
Han vill träffa son....hon vill inte att han ska träffa sin son.
JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD! Hade min pappa velat träffa mig så badly så hade jag lätt gjort de. Alla vill väl ha en pappa och en mamma.

Älsklingen har åkt hem en sväng för att han ska till läkaren i morgon för att kolla axeln. Första natten utan honom på mer än 2 veckor....känns skönt att ha honom omring mig. Älskar de och längtar efter att få spemdera mitt liv med honom.


en blomma hos Niclas


här rider man i stallgången. Tess, min kompis :D


Tindur blir alltid lite snyggare när han ska få mat =)


längesen de va så fullt i mitt kylskåp. Tack älskling <3


träffen med syskonen....

Västerås - Enköping

Åkte runt på och handla lite. Hitta skor på Nisses som Niclas bara måsta köpa till mig. Nu ska jag lära mig gå i dom =) Köpte svans skydd till Tindur, en sån man sätter på svansen när man lastar han. Så han slipper knugga av sig svansen i transprten.
jaha, först åkte vi till Annie, Niclas syster, hälsa på, fick lite fika och snacka lite skit. Hennes dotter ville sitta i knä på mig, gulligt =)
Sen åkte vi hem till Åsa, Niclas andra syster. Hon bjöd på mat. alla syskon va där. Massa mat, fika så man känner sig skapligt fet nu =)
Nu blir de melodi festivalen. Jag tycker Anna är bra =)




gizmo saknade oss när vi kom hem--


 <---- ny köpet =)





Syskorna samlade...bara Annie som fattas...

lackering och födelsedag

Just nu är jag på väg till västerås med Niclas. Har vissligen inge internet så kommer lägga ut detta senare.

 

Börja igår med chenfens äckliga epa som han hållt på med sen oktober. Börja lägga bas igår men den räckte inte. Så fortsatte idag. Klarlacka och gjorde den fin =) sjukt stolt ja e, inge rinningar eller torrsprut och knappt nå skräp =) chefen va möjd. Nu har han fått för sig att lägga bajs flames på den så bara till att matta ner så kommer en snubbe och drar flamesen och basar den, sen lägger jag klarlack en gång till…

 

Idag fyllde bror Daniel år. Jag och Niclas åkte dit och käka tårta. Pappa va där….mamma med. När jag kom in så hejar pappa på mig!!! (chockad! Helt otroligt!) jag berätta för mamma att jag lackat chefens epa och kände mig stolt och visa kort på min kamera. Eftersom jag inte känner pappa och eftersom han skiter totalt i mig så ansträngde ja mig inte att visa honom. Hade han varit en bra pappa så hade han väl intresserat sig och fråga om han fick se korten och visa kanske nå intresse, men han förvänta väl sig att jag skulle hoppa upp i knä på han och visa dom….jo vars!

Ibland blir jag lessen hur han beter sig. Vill så gärna ha en  pappa (älskar dig uffe) men han är ju bara min biologiska far. Kunde han inte bara betett sig som en riktig. Jag undrar ibland hur de vore att ha han som far, om han nu va normal. Man kan inte gå runt att tänka på de blir man bara lessen av.

Enda jag ser honom just nu är en vanlig person. Som inte ser mig på stan, som ignorerar mig, som inte hejar när vi träffas, som glömmer bort födelsedagar, som aldrig gett mig nått, som aldrig funnits där…. De e fan pinsamt… De är väl ingen far?

Och de så här gör han för att han skäms hur han betett sig. Varför då fortsätta skämma ut sig??

 

 

bäst :D


Ny mobil då =)

jaha, då har man skaffat ny mobil. Beställt på nätet. Massa folk som tjatar på att jag aldrig svarar i mobilen. Vafan jag har ju aldrig nå batteri. Den tar slut under dan när jag jobbar. Även fast jag laddar den varje natt, så får ladda den 2 gånger om dagen, jippi!! Sen ser den ut som skit med. Haft den i massa år =)
Älsklingen köpte lika dana...romantiskt dårå :P
Men den finns inte i butiken sen går de heller inte beställa på nätet, men vi beställde från nätet, kommer vissligen om 2 veckor, men vafan, de kan man stå ut med, den är ju ROSA!! :D

Så jävla grymt me rosa, även fast det är färgen jag avskyr =)

Niclas sa att han inte va så sugen på rosa så de fick bli en lite "coolare" färg då =)




Han fick för sig att hoppa upp på dörren igen....


han hoppar från tvn, de e en bra bit...

tattoos

precis kommit ur badet med älsklingen.
Igår kom Frida x2. Slynan hade med en svensk film, tror den hette sommaren med göran eller nå sånt =) Bra film tycker ja. Sen fixa vi lite tattoos =) Hitta de i kinder ägg :P


slynan fick 2 tattos på händerna =)


älsklingen fick en pussmun...


jag satte dit ett B som kanske en dag blir miss berg =)


Rooth fick en snygg puma på underarmen


jag fick oxå en puma =)


slynan fick en blondie puma =)

vadå, har man tråkigt så har man. Men vi hade kul då =)
Idag red jag tindur på lektion, kul att se framsteg på honom.


vårväder..

en underbar ridtur och ett riktigt bra vårväder...man blir så glad..


tindur har en kompis i hagen...



 jag tyckte väl att de blev lite dyrt...

fest hos stina

igår va vi på fest hos stina. Sen blev de bockarna...tog lite bilder iaf =)
De blev ett jäkla drag med massa skratt =)


passar jag i bruna linser? :P

de e våår =)

idag kände jag våren. Solen lyste och de va skönt ute =) så himla underbart. man blir så glad.
Igår åkte min pilo. Jag blev inte ens lessen. Jag vet att han kommer få det jätte bra med massa kärlek och hur bra som helst. Hon som tog han messa när hon va framme i umeå. Ställde in honom i en box för de kom hem ett på natten. Sen messa hon mig när hon släppt ihop han med de andra hästarna. Han hade visat vem som bestämde och sen va de bra. Han är en bra boss, bara öronen bakåt sen är de ok.
Hon red ut på han idag, jag fick ett mess att hon va helt sålt på honom. Känns jättebra att hon gillar honom och att hon kommer bra överrens med han.
Idag red jag tindur, skönt att ha honom kvar iaf., Jag kommer sakna ridturerna med pilo men är inte lessen för att jag vet att han har de bra och jag får tid för tindur.
Nu sitter vi ett gäng hos stina. Älsklingen är här....älsklar att han är här med mig. Vi ska ut en sväng på bockarna i kväll. I morgon lägger jag in bilder från i kväll. ROCK ON! =)

=(

idag kommer hon och ska titta på pilo...de kommer bli jobbigt =(
tur älsklingen är här...
Stina kommer idag, stannar tills på lördag....utgång fredag...



LOVE

Niclas kom i måndags och överraska mig på jobbet. Han har sjukskrivit sig pga av axeln.
Så nu är han här med mig. önskar det alltid va så. Han är så underbar.
Har nyss varit hos slyna och kollat på "småstadsliv" ettan. Har bara sett tvåan. Och nu kommer trean så då läre man se den med =)
I morgon är det sista dan jag rider Pilo innan tjejen kommer och tittar på han på torsdag, kommer bli tungt i hjärtat. Men vet att han hamnar på ett bra ställe så jag är kanon lugn om just de. Men det är just saknaden som kommer bli tufft!



<3


RSS 2.0