mellanting...

Känner inte riktigt att jag vill vara ett mellan läge i ett gammalt förhållande som surnat.
Varför inte gå vidare i livet och låta varandra vara istället för att störas på den andra, de gör de bara surt i de nya påbörjande förhållandet och annat i livet.
Försök vara glad i nuet och leva för de istället, de som va förr kan man ta en lärdom av men inte ta upp och riva i sår. De är ärr som ska läkas och man går vidare... livet GÅR vidare! Ta hand om varandra!

Idag har vi varit hos Tindurs förra ägare och snackat massa skit. Försökt komma dit å hälsat på sen i somras typ, upptagen kvinna. Lånade hem filmer om horsemanship och hur man gör med problem hästar, även fast jag kanske inte behöver de på tindur :P
Tidig tur i morgon när pilo ska på kliniken kl 9 på morgonen. Hoppas de inte är nå allvarligt, orkar inte :s





dom här vackra bilderna tog Frida när han stod hos lena för 3 år sen typ...liiiiite smalare då kanske =)


tråkigt med häst ibland..

ja men då har man fått veta när ultraljud sker. Den 16 mars. Om typ 5 veckor....inte lång tid om man tänker efter.
Har haft tråkigt med pilo idag, han är fortfarande halt och vi beställe tid på kliniken på måndag morgon. Känns jätte bra att få en till vet räkning. Har fortfarande inte fått räkningen sen tindur fick pinnen i ögat i somras.
Hur ska jag kunna sälja en häst som är halt? funkar ju inte, suck, han får stå å kosta pengar till dess...


filmtips...

jag försökte lägga in klippet här men funka inte så gör så här istället. http://www.youtube.com/watch?v=xW1lkjfCTgg

rekomenderar denna film, såg den på bio. Så jävla rolig =) måste fan se den igen =)


Barnmorska å jobb...

va roligt med alla kommentarer =)=) och välkommen alla nya läsare <3 hoppas jag kan skriva något som intresserar er att stanna hos mig =)

Idag blir de till att åka till barnmorskan kl 9.
Sen måste jag till jobbet för chefen ska fylla i exakt samma papper som jag skrivit förut till FK att jag inte kan jobba. Men de tror väl att jag kan omplaceras mellan thinner burkarna.
Jag har haft turen att få lite pengar från jobbet, semester pengar och komp denna månad. Har inte fått nått från FK eftersom jag inte skickat in konto uppgifterna. Inte varit hemma juu! Så förhoppningsvis räcker pengarna tills jag får mer av dom....
Jag skulle vilja jobba. Fan va tråkigt de blir å va hemma. Jag som e van att jobba jämt... sen nu när jag mått bra under alla dessa veckor och fortfarande mår bra så hade de varit kul att göra nått...tur jag har hästar som fördriver min tillvaro =)
Vill inte ta tag i å sälja pilo, men kommer göra de den dagen jag inte klarar av att rida honom längre....


uppsvälld...

ja men eftersom jag är i v. 12 och känner mig som en uppsvälld kossa med tarmar som putar ut så tog jag ett kort. Jag försökta dra in magen men verkar inte funka längre....
Kan glädja mig att min matlust har kommit tillbaka verkar de som iaf =)
gått upp några kg med även fast jag knappt ätit ett skit på flera veckor....


(jag är FULLT medveten om att jag blir större sen och att man får stor mage!! *chock?* och är oxå medveten om att jag inte är "stor" än. Men det jag klagade på va att jag känner mig mer uppsvullen och uppblåst än på smällen. känns inte som man vill lägga ut nå mer sånna här bilder pga klagomål hur jag kommer se ut som hög gravid! Att de är så mkt värre.... JAG FATTAR VÄL DE!!!)


muuu

Hemfärd...

ja men sen så skulle man åka hem....
vi skulle åka minibuss till flygplatsen i Trat och sen där ifrån ta flyget till Bangkok så slapp vi åka buss i flera timmar.
Vi hade bokat mini bussen och flyg men skulle betala flyget när vi kom fram sa dom.
När vi kom fram tillflygplatsen så fanns de inget bokat för oss. Och allt va fullt! Vi fick inte åka med, vi ringde till dom vi bokat hos och skällde ut dom. Dom sa att de hade blivit en missuppfattning och att vi skulle åka bil ner istället, så de blev 4 timmars tur med bil (han körde galet fort) istället för 1 timmars flyg. Vi måsta åka eftersom flyget hem gick på kvällen.
Vi kom till flygplatsen i Bangkok och de va nästan till att gå till gaten på en gång.
10 timmars flyg och magen krångla bara när vi nästan va på hemma plan. Åt som en galning innan planet skulle gå och när planet precis starta. Sen blev de stopp....
Vi kom till Arlanda och de första vi får göra är att vänta på tåget i 6 timmar. De hade blivit nå fel med de jag bokat och de stod att vi skulle åka 12.30. Jag hade inte bokat de och vi bokade nytt på sista minuten.
När vi sitter på tåget kommer kontrolanten och säger att vi inte får åka på den biljetten för de är bara för ungdommar, sista minuten är bara för ungdommar och pensionärer, hur töntigt är inte de?? Hon såg hur trött och slitna vi var så vi slapp betala för en ny.....SNART hemma!
När vi va i hudik så kom pappa å hämta oss. Verkar som han kommer smöra in sig hos Niclas, han verkar gilla han... vet inte hur bra kontakt jag kommer skaffa med han nu. Han och jag har inte haft nån kontakt på 20 år... men lite går väl...

Ja men vi kunde inte sova på planet iaf, efter 24 timmars resa från start till slut så va man lite trött. Men tog mig till stallet och red mina 2 hästar. Sen när jag kom hem så åt jag lite, duscha, sen klarade inte jag att vara vaken, så 18.30 gick jag och la mig. Hann knappt att lägga huvudet på kudden så va de kört, somna som en stock. Sov till 6 i morse. Körde Niclas till jobbet sen vart de frukost och sen framför datan och göra alla dessa inlägg =)

Jag ska till barnmorskan på fredag på inskrivning =) tror jag e i v.12. Är bara uppsvullen och fläskig =)

Koh Chang

Ja men efter vi varit i sunket så åkte vi till "elefantön". De blev buss sen bil färja över. DE va mycket bättre ställe. De tyckte jag mer va som en paradis ö än den andra... Vi gjorde lite mer där, vi va där en vecka på ett hotell vi hittade efter mkt letande, nästan allt va upptaget, men hittade ett som va andra sidan vägen. Men de va bra ställe. Supergod frukost, pool och gång avstånd till stranden. Slammer i dörrarna va de här med, verkar man inte kunna komma ifrån. Enda som va jobbigt va att jag åt nästan ingenting. Va konstig i magen en vecka. Så åt dåligt men drack mkt vatten och frukt. Hade inge sug alls efter mat.
Vi badade med elefanter, åkte moppe runt ön och hittade vilda apor på vägen som vi kikade lite närmare på. Såg thailands syn på vattenfall...som man fick betala för att se.
De va oxå roligt hur dom gör med handdukarna. Varje dag va de nå nytt med våra handdukar. Dom e så söt =)













Koh samed 2

Ja men efter 2 dagar på de finare stället så åke vi in till andra halvan där de va lite mer liv.
Vi letade efter nå bra ställe och sova på. Vi hittade ett och dom hade frukost och en liten stuga. Vi tittade in och de verkade bra så vi tog de.
Detta va nog de sämsta beslutet EVER. De va bara skit!
- Sängarna va fruktansavärt hårda, de fanns inge mörkes gardiner och va super ljust på morgonen, slammer i dörrar, super dålig frukost (man fick besälla nått och då va de kanske liiiiiiite musli och ett glas juice)
De enda som va bra va att de va nära stranden...








Koh samed 1

Vi åkte buss till Koh Samed och färja över till den så kallade "paradis ön". Kan ju inte påstå att de va de.
Vi Hade bokat ett lite finare dyrare hotell för att underlätta början på våran resa lite. Detta var på andra sidan ön. Den lugna sidan. Och de va de, bokstavligt. De fanns 3 hotell nära varann.....INGET mer, sen bara strand. Alltså de fanns verkligen inget annat att göra. Och ville man göra något så måste man beställa taxi och åka i typ 10 min. Men vi solade och slappnade av.
Vi fick inten bra Bangalow utan hamna precis utanför köket så de va slamrande liv hela tiden. Lite bättre sängar va de men fortfarande slammer i dörrar...
Sen kunde de jätte dålig engelska och fatta inget..















Bangkok

ja men nu börjar jag med mitt bloggande. =)
Vi åkte ner med min storebror till arlanda. Tog min bil, jäkla va billigt den drar =)
Iaf, när vi skulle checka in så sa hon att Niclas pass inte va giltligt???!! What? De hade gått ut i oktober. Underbart, men då fanns de en arlanda polis så vi stack dit och skaffa nytt för 1000 spänn, ett tillfälligt då. Så allt gick bra.
Sen va de bara flyget kvar. Jag Hatar att flyga så långt. Hade damp i benen hela tiden och kunde inte sitta still. Stödstrumpor på. Magen krångla hela vägen och va måttligt orolig. Åt dåligt och hade verk i magen.
Niclas satte sin hand på och de lugnade sig...Efter 13 timmar och mellanlandning i Danmark var vi framme, varm luft och leta efter taxi. Vi hade bokat hotell i Bangkok och åkte taxi dit, när vi kom fram så pekade han in på en gata med massa folk. "där inne är de" ahaa, så vi måsta leta efter de.
Frågade massa om de visste vart hotellet var men ingen visste, efter ett tags letande så ser vi ett krypin och där ligger hotellet.
Japp, den gata med mest liv på i hela bangkok va de. Hög musik och en AC som lät som jorden skulle gå under. Vi kunde inte ha den på för de lät så mkt, då blev de varmt och vi hörde dunkande musik ner ifrån, ingen frukost. Allt sög, man fick typ duscka på toan...jag HATADE de. Kunde inte sova nått på 2 dagar, eller 3 eftersom vi inte sov på planet heller. HÅRDA sängar med. ÅÅH!






niclas vaxade bröstet :D


nån berättade att vi måsta testa fiskbad. Fiskarna äter på fötterna och tar bort gamla hud. Alltså fett jobbigt i början, men efter ett tag gick de bättre =)


home

HEMMA!!
tänkte åka till stallet å kolla läget. i morgon blir de många inlägg!!

packar...

packar inför resan till thailand, håller på att tvättar och städar med. Man vill ju ha så lite och göra när man kommer hem =)
Kommer nu vara lite off från min blogg tills den 26 januari då vi kommer hem. Håll ut till dess. ALL LOVE!


bilder på bröllop

jag lånar lite bilder av Niclas syster Elin. Tack för de <3




dessa bilder under kommer från Theres






bulle i ungnen heart med mina 2 brudtärnor...






the wedding

jag men jag ska kortfatta går dagen. De började lugnt på morgon. Ingen stress här inte, sen är klockan började närma sig 12 började paniken bryta lös i våran lägenhet. De började bli ont om tid och alla tjejer skulle göra sig ordning. Kom 15 min sen till kyrkan för att vi måste vända halvvägs för jag glömde blom helvete.
Ja men sen va vi i kyrkan, jag sa JA och sen va de bara hem å byta om den förbannade klänningen som tänkte döda mig eftersom jag inte kunde andas. De va såååå skönt å byta klännig.
På festen så åt vi mat och pratade minnen. Alltså de blev såååå mkt bättre än jag tänkt mig Emma har fixat detta kanon bra. hon har varit en ängel för oss.
Fina saker sa både prästen och alla vänner och familjen som va där, riktigt fina ord delades.
TACK för allt igår, de blev den bästa dagen för mig!
Jag har ju själv inge bilder på gårdagen. Men hittade ett som emma lagt ut.









min mor gav oss en vacker tavla. Ritigt snygg faktist!


snart är dagen här...

ja men nu är de kväll och jag har hållt igång hela dagen. Börjar känna mig trött nu så tänkte faktist gå å lägga mig.
Men de är dukat och klart och sivan håller på förbereder maten. Vi har fixat DJ och party musik och dansat massa till de. Kul som fan, jag har ett härligt gäng runt om mig <3
folk frågar mig om jag är nervös. Jag säger att vad ska jag vara nervös för?? jag ska få äran att leva med min bästa vän HELA mitt liv, de kan ju inte bli bättre! <3
jag och Niclas beter oss som små 18 åringar, har så roligt med han =)







min bäbisss

kommer sakna mitt hjärta när jag åker bort 2 veckor <3






piiiiilla pung

vrål åket...

vi åker med denna till bröllopet =) en vän till mig ska köra.


kyrkan...

idag kollade vi på kyrkan, den är så liten och mysig. Love it <3 varm och go var den med. Härlig känsla fick man när man gick in. Prästen är riktigt TYDLIG när han pratar, nästan skratt retande :P




här ska mina brudtärnor stå <3


här ska Niclas bestman stå =) samt  Ida och Elin som ska sjunga =)




tråkigt...

De hade blivit ett takras på min bil, bakspegeln gick sönder och en fet bula på mitt tak, sen bulig på huven. Nån som ser bulan?? de som ska skotta taket kommer betala för detta!






sen gillar min katt att sitta framför tvn, typ hela tiden.



idag ska jag fan städa, sen blir de kyrkan senare idag =)

2 dagars vila...

Legat hemma i 2 dagar å varit dålig. Svårt å förklara men de bubblar i magen och känner mig illamående och får en viss kramp ibland. Som en jobbig bakfylla. Fett jobbigt, har bara suttit inne, varit ute kanske 10 min på dessa 2 dagarna.
Ena sekunden känner jag mig hungrig och andra sekunden helt proppmätt.
Jag har försökt att klämma i mig något ändå.
Har tröttnat som har med lukt å göra. Vill ta bort allt med parfym!!
Hatar å känna lukten av mat, hatar ägg lukten, hatar allt som luktar! Skiter illa och kissar mycket.
De är skönt att komma ut när de är vinter så här och känna friska luften, de har hjälpt mycket tycker jag. Undrar hur thailands resan kommer å bli.
Idag har jag iaf varit å ridit en sväng iaf. Pilo va duktig. Han trava på långa tyglar, super mysig. tvättade och klippte lite på hovskägget. nu är han finis igen <3
i morgon blir de ridning igen, på tisdag en titt på kyrka :P

RSS 2.0