Thailand <3

idag har vi planerat ett å annat inför resan. De kommer bli fett, har kollat runt lite på kartor, information, vart man ska ta sig ifrån och hur och vad de kostar och hur lång tid de tar. Fått reda på de mesta nu faktist. kommer blir bra, just nu när man planerar känns de som 2 veckor kommer gå fort. Men de kommer bli AWSOME!!
Vi börjar i Bangkok där vi har bokat 2 nätter på fint hotell med pool på taket.
Sen ska vi leta efter en station som heter "Ekkamal" där vi tar oss med buss till en pir som heter Ban Phe och där en båt till Koh samet, vi kommer väl stanna där kanske 2-3 dagar, vidare till Koh chang med båt så ska vi utforska öarna där några dagar sen tillbaka till bangkok i en eller 2 dagar. Sen back to sweden =) de kommer bli hur bra som helst =) jag kommer inte varit inne på nätet då vi är borta utan njuta av min man och vackra thailand <3


idag tog jag en tur.....


han gillar å ligga på mamsen. Mitt stora hjärta!! vackraste killen <3


Idag tog jag en tur på pilo med ett gäng, de blev en skritt tur. Va så mkt snö. Dom brukar ploga på åsen men nu har de snöat så förbannat att dom inte hunnit. Tror inte han kommer göra de heller för han kommer inte upp för backen. de gick upp till deras knän och då är de på EN dag!


mår bättre...

aj aj aj! Kan nån operera bort mina jävla boobis eller? Why so big??!!
När barnen är född då ska dom förminskas! 3 toppar när man rider är inte nomalt.
Ja men nu mår jag mkt bättre iaf. Efter ha varit nästan helt säng liggandes i 2 dygn är jag på benen igen. Jag tänkte väl jag med, kan väl inte börja må illa nu heller :P *peppar peppar*
alltså måste sluta tvätta mina kläder med skölj medel, de luktar! Allt luktar!! Uaauuuhh

juldagen

Eftersom mamma har gjort julmaten i typ 30+ års tid så tyckte vi hon behövde en brake. De förtjänar hon. Så vi ställde till med kalas här i våran längehet istället. Eftersom vi har större bord och större ytrymme här PLUS diskmaskin. Hon blev super glad och gillade starkt värmefilten jag gav henne. Nu ska inte min fryssna mamma frysa längre =)


visst har vi snyggve gran :P



gick å la mig 21 igår kväll och har precis gått upp. Jag har legat i sängen i 13 timmar. Min mage har inte varit nå bra alls. Så bubblig och gasig :S
niclas köpte kexs med salt på så nu är jag fit for fight igen.
Tänkte åka till stallet och bara kela med hästarna idag, vädret är inge vidare men jag vill gärna komma ut en sväng.

julafton

Då åkte vi till Enköping till Åsa och alla i familjen Berg. De va mys. Vi missade tomten för kom precis innan 15. Vi tänkte vi skulle sova lite extra eftersom jag är så trött av mig och behöver sömn för att klara av en hel dag.
Vägen dit va väl så där. Efter gävla så började snöstormen och man såg inget för snörök.
Vägen tillbaka va ännu värre, då va de skitväder från uppsala till söderhamn. 20 cm smö ute i kanterna så man knappt kunde ta sig om, men i bilen vi hade så gick de bra.
Nu har snö stormen kommit hit. Glad att vi åkte hem då de va minst trafik. Så man vet att man kommer hem.


syns bilen på den högra bilden?








ida tror att hon har kompisar :P sms.a alla man känner e askul =)

Go jul!

ja men tänkte nanna sängen snart då man är lite trött, om katten inte gömt alla klappar under natten kan de bli nån över kanske. I morgon bitti blir de väl Enköping som de ser ut, sen hem på kvällen.
Så säger god jul på er alla och hoppas den blir bra, skönt att jule stressen är över!!

crazy cat som snor klappar!

som ALLA vet nu så har jag inte en normal katt. Till och med niclas säger att han är djupt störd. Fattar inte alls vad han menar. Jag satt här å grät av tårar när han sprang bort med julklappen. Min lilla tjuv där. Tur  jag hade kameran i högsta hugg =)


vill ha!

leka leka leka...

ah men den vill ja ha...


ah men vi hörs!

sen plockade vi tillbaka klappen på de stället den låg...
Då hamna den under bordet. Tog han på bar gärning!


där tyckte han att den skulle ligga....


min katt gillar att psyka mig när jag sitter vid datan =)

missbildade jag =)

ja men jag bjur på detta eftersom jag är lite missbildad :P
har en extra bröstvårta under mitt vänsta bröst (alltså tre bröst) och nu har den börja ömma inne helvete mycket. Jag har känsel och en "körtel" precis som i de andra 2 satarna. När jag gick i gymnasiet så frågade jag läkaren varför den gjorde så jävla ont och om de alltid kommer vara så. Men den är som värst en gång i månaden och min perjod då jag började få boobs =)
Han sa oxå att jag kunde få mjölk i den när jag får barn!! HAHAHA, jag kollade lite på nätet och hittade en tjej som hade samma problem och fått mjölk i den, trodde han ljög. Haha, gäller till å vara speciell.




ja men ignorera hårstrået, börjat tappa inne helvete me hår!
men den bular ut lite med :P

sluta snöa nu för f*n

de e TOTAL katastrof i hudik, gatorna är inte skottade, de är snö överallt och de kan inte lägga mer drivor med snö än vad som finns....tog bilder på dagen på väg till min bil :P


på väg till bilen, detta är vid 15 tiden....dom skottade i morse...hinner inte med, de är fortfarande oskottat ute...


ne men om man kanske skulle ta tag i bilen då.....efter jag fått ut den så fastna jag med den, halv vägs ut i gatan, en gubbe kom å hjälpte mig i nöd =)


de låg en jävla massa snö på bilen. Och jag va senast ute och åkte med din igår kväll!!


välkommen till våran parkering....what??!! är de en bil =)

SLUTA SNÖA!!

känner inget

känner fortfarande inget om graviditeten, förutom att jag blir fan hungrig och mätt på en gång... fett tråkigt å äta jämt...



hur många stickor måste man göra för att fatta vad de betyder??

jooobigt...

jag tycker de e jobbigt denna tid...
jag tycker de e jobbigt med julen, alla människor som stressar, allt som ska göra, de ska rivas upp, de ska rivas ner några veckor senare, de ska "bytas pengar" i form av julklappar. De ska stressas, de finns ingen parkering vart man än är, folk stöter i mig, de puffas. FAN va jobbigt de är med julen hatar de.

Inför bröllopet, de ska va klänning, de ska va mat, de ska va glas, sprit, vin, blommor, dukning, kläder, smink, håruppsättning, lokal, ljus, musik....de värsta av allt är väl att de är folk omkring som oxå mår dåligt, som får ha de jobbigt, som måste laga mat, som måste fixa som måste göra tårta, som måste fixa svensexa....orka.
Vill bara sitta på arlanda på väg till soliga thailand nu! DE hade fan varit underbart...

huuuund

när jag va på väg till stallet idag så sprang en hund framför min bil på vägen. En bra bit med. Vet vem de är så de hade sprungit en bra bit. Ingen pli där int.




pojken min vill ha mat =)

mys dag

ja igår började jag skritta på pilo. Idag började jag trava på han. inge halt alls =) känns bra iaf, han fick plumsa lite i snön igår...



sen på kvällen hade vi möte, eller julklappsbyte och go glögg framför öppen eld, hur mys som helst =)







lördag med bobb åk..

idag åkte vi bobb, eller niclas åkte och jag red Tindur. De snöade och blåste rätt kallt, men man är väl härdad norrlänning :P




de kan hända att vi är intresserad av tomter i närhetet av stallet =)


känns underbart att mina naglar börjat växa. Känns ännu bättre att min kamera vet exakt vad den ska fokusera på.... :s


min sexiga bitch är redo för en tur i skogen =)


Niclas har gjort jul skinka, och han gjorde oxå raggmunkar och fläsk igår. Vilken otroligt bra man jag har=) =)


Nu ska vi äta korv soppa och titta på sunes jul =)=) wee!


va roligt när folk...

va roligt när de är folk som jag inte känner läser min blogg =) då blir jag glad.
Speciellt när jag får en kommentar =)=) Klart de kommer handla om min gravitet här...hur coolt är inte de? 
Jag har gjort 3 stycken tester.
Senast gjorde jag en igår hos barnmorskan för att hon skulle skriva ett bevis till FK att jag va på smällen. GUD va nervis jag var, hon la testet brevid sig och fortsatte skriva på datan, till slut måsta jag fråga "men va de positivt?"
hon titta på mig å sa "klart de va positivt, blev ju de nästan på en gång, och en starkt sträck med".
Pinit om de inte varit de,,,som sagt har jag gjort 3 tester och fattar fortfarande inte. När börjar man fatta??
Känner ingenting, kanske lite "pirr" i magen och iband gör de lite små ont. Inge mer, Inte ens haft tedens till att må illa...när kommer de?? Hoppas aldrig med skräckhistorier mamma gett mig....
jag njuter än så länge och kommer rida så länge jag kan =)
Idag ska jag til FK, om dom tvingar å skaffa mer jävla papper från typ facket eller läkare, då dör ja. Ska vräka upp alla farliga ämnen som mitt jobb har....

en solig dag...

en solig dag på väg till stallet....





och en knäpp katt som inte kan vara annat än söt =)
huggtänder!! :P



papper och intyg...

okay, innan maten så ska jag skriva ett snabbt inlägg.
Spännande besök hos barnmorskan idag. Hon pratade om vad man får äta och inte får äta, SUCK vad tråkigt de är att man ska tänka på sånt! SUUUUCK! de har väl aldrig jag tänkt på,, med min ämnesomsättning.
Fast nu på slutet har de gått nerför då jag fått valkar på sidan av megan, fett valkar!! me don like...
ja men iaf så var jag dit och frågade hur jag skulle göra med jobbet, hon hade aldrig varit med om nån tjej som jobbat med så farliga ämnen som jag. Och sa att jag skulle gå till K*K försäkringskassan och prata med dom.
I LOVE THEM!! <3 **NOT. Iaf så gick jag dig, kämpa mig flåsande upp för trappan och hon sa. "vill ha modersintyg" eller whatta de hette. Hos barnmorskan. Jaha, tyckte jag och gick dit.
Dom sa att jag inte kunde få de förrens v14. Emm jaha? så dom tycker att jag ska vänta 2 månader utan pengar? dom skrev ut ett annat intyg att jag va på smällen.
Sen va jag till min chef och han sa att han inmte kunde omplacera mig för de finns inget att omplacera mig till, så han skrev under pappret om att de va farligt och VAD som är farligt. Så jag ska väl inte jobba som de nu ser ut, om allt går som de ska....what to do?
det är fett boring med papper....

prääääst

igår va prästen här "gud som haver barnen kär". Men blir lite stel i hans närvaro, lite rädd å säga fel. Men de gick bra. Vi pratade om allt som skulle ske osv.
Va till barnmorskan idag. Pratade om mitt jobb å så. Ska till försäkrningskassan idag och kolla läget. hon sa att de va en självklarhet att jag inte kunde jobba på de jobbet. GRATTIS! Hoppas alla andra tycker lika. vissligen är jag inte sjuk men man vill ju inte skada fostret mer än nödvändigt...


i morgon kommer....

i morgon så kommer prästen hit å pratar lite, spännande =)
Pilo är halt...när jag tog in han igår så haltade han. Antagligen så har han lekt i hagen och sträckt sig. Lindade ett bandage igår och tänkte gå ut å gå med honom idag en sväng....
Förhoppningsvis blir han bättre. typiskt detta ska hända när jag ska sälja han :/

tidninden....


såg i en biltidning att lastbilen vi målade va med. Det är flickan.com som gjort motivet men vi målade grunden. Och de nämndes inget om de i tidningen. Dålig stil tycker ja...

han har bra konstiga saker för sig

han tröttna väl när han aldrig fick vatten ur kran av mig. Längesen han låg i handfatet nu =)


gis, va göru?



sen har han fått ching för att häva ut glas med vatten i. Han tycler de är kul att se vattnet rinna ut, fick ett mms av niclas igår och han frågade vad de är för fel på min katt...haha ja bra fråga =)


Sean Banan - Gott nytt jul


planering inför bröllopet.

igår åkte vi till sundsvall för att plandera bröllopet med min brudtärna och toastmaster som de så fint heter, samt hennes mamma som ska vara "mattant". Allt i ett liksom. Emma tar de på allvar och verkligen fixar och donar! Hon är så söt, älskar henne <3
Hon kommer hit på tisdag och stannar till onsdag för att träffa våran präst då med. skulle kolla läget i lokalen med. Hon har sten koll. Vilka förslag hon gav, FYYY fan va detta kommer bli bra, ett bröllop folk kommer minnas =)
idag ska vi ge oss ut på en ridtur ut i kylan =)

hay babe...

idag red jag tindur på lektion, han är min nya dressyr häst tror jag. GUUUUD va bra han gick. Fin och lugn 10 meters gallop volt =)
sen när jag kom hem möts jag av lappen "hej babelicus! maten står i ugnen, hoppas de smakar" så hade babe gjort god mat. Själv plågades han av innebandy =)
han e sååå söt min man!! <3


aj aj

efter man varit på massage hos ingela då ser man ut så här =) Och JA jag är känslig :P



niclas säger att jag ska få fot massage i kväll :P MYS!

anledningen varför...

anledning varför vi inte hälsade på nästan nån när vi va nere var för att både han och jag fick massage, sen åkte vi å handla på hööks och då var klockan redan 17, så vi bestämde oss för att åka till Åsa eftersom hon är den som ska göra våran tårta (samt frida) så vi ville prata om de lite. Sen va klockan så mycket att vi bestämde oss för att åka hem. Sorry, men vi kommer nog till jul iaf.

Idag va vi ute på en tur med hästarna igen. De halv snöade lite och blev mörkt snabbt men vi hade de mys!








ny fint träns med =)

vackra norrland..

vi va ner till enköping/västerås och hämta de sista som han hade kvar där nere, nu har han inge mer grejer där nere utan allt är här hemma i hudik. NICE =) tog lite kort på vägen ner. Norrland är så vackert!



från våran balkong. Niclas har fixat beslysning...



på vägen från mitt stall, de är sååå underbart fint ute i hög både sommar å vinter <3



på E4.a mellan hudik och söderhamn....underbart vackert!



allt och ingenting

så här funkar våran kommunikation på jobbet. När vi beställt färg =)



i torsdags va de -21 grader när jag tog in tindur. Han såg lite frusen ut =)


nu är vi hemma från  en tripp i västerås och hämtat de sista, blivit helt misshandlad av ingela av lite massage. SHIT vad hon är hårdhänt. Helt öm i kroppen, men hade många knutar som måste fixas. Kommer kännas bra i morgon, men AJ vad jag skrek av smärta =)
nu en underbar time i soffan =)

enköping/västerås

Enköping/västerås i morgon =) hämta de sista grejerna, Nu ska jag kolla klart på mons möller sen ska jag hämta häst täcken som är på tork i tork rummet :P

RSS 2.0