helg med familjen <3

I helgen fick Niclas tat lite lugnt. De enda som gjordes va lite staket runt altan så man kan va ute med Thias utan att oroa ihjäl sig och passa upp på honom konstant. Så de blev ett litet tillfälligt staket. Snyggt faktist.
Jag kapa lite ved, duktiga jag, sen började de regna så då va de bara sluta. Igår söndag tog vi oss en cykeltur till Lintjärn. Va rätt varmt i vattnet tycker jag, skönt, synd att jag glömde packa med badbyxorna :P
 
Hälla lite vatten på Elvis...
 
Detta kommer nog vara den enda bilden på Thias när han har napp. Annars när han är vaken får han inte ha napp, bara när de ska sovas, och de va väl dags efter detta togs =)
härligt å cykla med familjen <3
 
 
härligt med uteplats som man kan utnyttja =)

vardagsrum och passagen

Tror vi på de här??? Svart panel i vardagsrummet?? Återstår och se =)
I passagen har vi fyllt den tomma väggen med massa fotton.Brevid hjärtat ska de duttas i en text där de står "Family" på.
 
Bakom soffan ställde vi en byrå, snyggt blev de.

En del av huset

Kan nästan aldrig ha öppet nånstans för barnet ät fööör snabb och man får ha sån koll på honom, därför tyckte jag att jag löste framsidan rätt bra och är super nöjd att vi kan ha öppet ut utan att ha stenkoll på bäbis =)
Gardiner för första gången kom upp i köket. Enda fönstrat som fick panel gardiner i brist på annat, kommer nog bytas sen men just nu känns de rätt bra =)
 
 
Sen avslutas med att Thias hjälper mamma och plocka ur tvätten, gullebarn!

pågående projekt i huset

Vi har kaklat väggen bakom kaminen, jag har faktist varit duktig och bidragit med halvia kaklingen =)
Sen har jag målat plank som vi ska ha som fondvägg bakom tvn i vardagsrummet, Niclas smartass kom på å elda precis brevid där jag höll på måla.
 
 
sen lite körning på de <3

Tacos hos pappa

Segis jag. Vi va och käka tacos hos pappa lördag den 14de. Har bara inte lyckats lagt in nå bilder, haft full rulle hela förra veckan. Men de va trevligt att få umgås lite med familjen. Alla syskon va där.
 
 
 
 

3D UL.

Ultraljudet i sthlm . Hade filmer med men fick inte bort mitt personnummer så då vill jag inte lägga ut de =)
 

Bilder på Silver Pilo

Måste skryta om min vackra häst som min fodertjej och hennes medryttare fått grymt fin! Har ju börjat kört han nu och de går verkligen kanon, foder tjejen jossan verkar tycka de e kul å kunna få köra han ibland. Har inte så många bilder på när han körs men här får ni lite på när han hoppar  =)
De finns en anledning till att jag har svårt å göra mig av med sån skönhet. Men de vill jag inte längre, han ska förbli min men har han nog ute på foder hos jossan ett tag. För då kan jag ju låna han när jag vill ;)
Idag va vi ute och körde. Jag på Tindur, Anna/Rasken och Jossan/Pilo, tror fan pilo va lugnast, Tindur va super taggad och Rasken, slöhögen nr ett va värst tror ja, ville gärna galoppera :P
 
 

stockholms dagar

Ja vi har varit i sthlm på lite semester. De blev fina 3D/4D ultraljud på pojken i magen, de va häftigt =)
Sen blev de skansen, man såg lo som aldrig förr, tänk så stora dom är, gick precis nedanför oss. Hade oxå små bäbisar som sprang runt och va så söta! Vi hade ett mycket bra hotellrum med sköna sängar. Ett försök ett dopp i kalla poolen blev inge poppis. Sen dan efter shoppade vi lite kläder till tjocka frun. Sista dagen blev de ett snabbt besök till vasa museumet.
En lyckad mini semester, men skönt å va hemma och få lite ordning, ska snart lägga upp bilder på huset =)
 
De blev inte nå speciell länge i de kalla vattnet iaf.
 
 

nya sadelkammaren

Nu va de ett tag sen jag skrev, ska försöka få in veckan som gått =)
Sadelkammaren i stallet blev klar, grym, alla nöjd med Niclas fantastiska arbete =)
Sen har Tindur blivit bättre. Hovis va där och skodde och såg inge i hovarna. Han hade inte alls haft känning bak, bara liite fram. Så de va skönt. Nu ska han igång med lite körning =)
 

lite tapesering....

Nu är målarna här igen. I lördags blev alla sovrummen klar så i går hade vi fullt upp och få ordning här. Helt galet vad mycket som ska göras. Men vi fick hyfsad ordning iaf. Nu gör dom vardagsrum/kök och hall klar. Så allt är upp å ner. Lite bilder på hur upp å ner vänt vårat liv är just nu.
 
Alltså katastrof!! Därför bjuder jag på en sommarbild på Thias i hans första utomhus bad hos mormor.
 

nu börjar de ordna sig

ja men iaf så kom målarna kl 19 på torsdag kväll. Då började dom spackla de lilla som skulle spacklas. Åkte typ en timme efter. Dagen efter, altså igår hade de hunnit med och tapesera alla sovrum. Va in å kolla och va nöjd med de jag såg då. De är alltså inte Enbergs måleri som är där nu och rättar efter dom. Utan nå andra.
Dom skulle iaf lägga lister idag i sovrummen och göra klart passagen, kök och vardagsrum kommer dom upp och gör måndag för de fanns inge tapeter. Men de kan jag leva med. Kan man iaf fixa och dona i de andra rummen, och ÄNTLIGEN få klart hemma! Så less på bo i ett ofärdigt hus!
Jag hoppas de blir klar skaplig tid idag så man kan få komma hem. Home sweet home!
 

jä**la skit strul....

Egentligen har de bara varit massa strul. Som jag skrivit så skulle de komma å tapesera....MEN....
vi pratade med hon som anordnar detta och hon sa att hon pratat med en målare och han skulle komma måndag kl 8. De sa hon söndag kväll. På söndagen flyttade vi runt alla grejer till mitten av alla rum. Och på måndag morgon så åkte vi i tid här ifrån.
Niclas väntade in målaren, jag åkte till mamma. Målaren ringde och frågade om allt va klart, men inge tapeter va beställda för han trodde att vi skulle ha alla rum vita. Beställde tapeter och sa att han skulle höra av sig. HON pratade med Niclas och och hon sa att målaren skulle komma tisdag. Bra sa vi.
Tisdagen gick och vi ringde målaren..."nee jag kommer torsdag sa han" Yaaay, då sov vi hos mamma måndag kväll sen tisdag kväll hemma i kaoset och i natt i huset. Nu kommer han i morgon före lunch är de sagt....så less på detta skit!!! Jag vill få de klart så man kan boa in sig nån jäkla gång.
 
Men vi har fixat och donat på altan iaf, känns nice =)
 
 
 
Och idag va vi på grillning hos mamma, där får man alltid god mat =) och elvis verkar jag inte få tillbaka för bror och hans familj verkar gilla han för mycket.
 
 
och vackrast går runt å säger maaamaaa :P  han har oxå blivit duktig på att stå själv, snart går han väl.
 

RSS 2.0