Hus 11

Igår var vi till sjukhuset och hämtade sulor, de var dags att byta såna till Thias. 
Dom började bli platta och för små. Sist var vi i Gävle och gjorde sulor av gips. Denna gång gjorde vi de i hudik och han trampade ner i en låda som formade hans fötter.
Senaste tiden har han haft väldigt ont och jag har fått smörjt vrister på kvällar. Ibland till och med fått gett han värktablett. 
Vinter är alltid värre för honom. Märks att han har ondare och ibland gråter. Hoppas på sulorna hjälper. Har oxå fått nya fotstöd, två olika då han sliter på de eftersom de används varje dag. 
Han är väldigt plattfotad och har haft problem med fötterna i många år. Började klaga när han var bara nått år. Jag hoppas detta hjälper han lite. Bästa vore att få räta upp fötterna. Men då kanske sulor bör bytas oftare. När vi bytte dom sa Thias att han inte ville ta ut de gamla då han gillar dom. Men vi sa att han skulle få bättre. Då var de lugnt. 
Vristskydden spänner han alltid för hårt då han gillar när de sitter åt. 
Måste säga att jag är då tacksam att vi ändå fått så mycket hjälp av sjukvården. Hade blivit kostsamt om vi behövt betala för de själv 🙏

(null)



Osams

(null)

Egentligen hatar jag att vara osams med folk. Finns inge värre att möta personen och inte kunna hälsa på varann. 
Jag är inge elak människa. Jag har mitt eget tycke och tänke i saker. Ibland gäller de att vara övertydlig i saker man säger för att jag ska fatta rätt och att det inte ska bli ett missförstånd. 
Jag har folk runt omgivning mig som jag lyckats gjort mig ovän med under åren just för att jag velat gjort rätt sak för mig och andra men blivit fel för personen.
Jag gillar inte att bli dåligt behandlad och vill gärna göra rätt. 
Så till dig som känner mig. Var gärna ÖVERTYDLIG i saker så ska jag försöka göra de bästa för att själv vara övertydlig (vilket jag är dålig på) 
Ni som jag gjort mig ovän med, ledsen om jag gjort nå fel. Vissa personer kanske jag inte kommer klara av att umgås med med isf säger jag de. Vissa människor klarar man bara inte av att vara med pga olikheten mellan varandra. Så är de bara, acceptera. Alla människor kan inte älska varandra. 
Men vill du inte prata med mig för nått jag sagt eller gjort, snälla, ta upp detta med mig. Kan vara så att jag inte förstått vad som hänt och jag får en chans att förklara mig oxå. 
Jag hatar inte människor heller! Så länge personen i fråga inte gjort mig nått väldigt illa. Om nån annan säger till mig att den personen gjorde dittan å dattan så kommer jag inte hata personen för de. Jag måste väl få tycka som jag vill i saker och ting. Bestäm inte vad jag ska göra eller säga, de kan jag få bestämma själv! 

Jag har oxå ADD, vilket jag inte ska skylla på men tyvärr måste jag de ibland. Mitt minne sviker ofta mig och jag har dålig koll på vad jag sagt och jag säger saker och tänker efter sen. Vilket jag hela tiden måste träna på. 

Har jag tagit bort dig på tex fb, lägg till mig igen, de är antagligen bortglömt nu 😅

Jag är glad för de vänner jag har som förstår mig. ❤️

Och ja, jag är fortfarande extremt dålig på höra av mig till mina vänner, förlåt för de, har alltid saker för mig hela tiden. Ring gärna, skicka ett sms om du saknar mig. Säg bara hej! 













RSS 2.0