Gillar å digga han

Världens sötaste kille!!
 

mvc, gofisen

Idag va jag på MVC och gick igenom bäbbe. Allt såg bra ut, de gick fortfarande att röra lite på huvudet men inte mkt så han sätter väl sig snart om man säger så. Har väl gått upp 7 kg typ, känns sjukt mkt men vet att de inte är de. Sen känner jag mig som världen fetaste, som en sumo brottare fast med större boobs. Känner mig inte direkt snygg :S
Jag blir galen på all rörelse som pågår i magen, jag tycker alla borde se att de rör sig när han väl börjar komma igång. Blir oxå TOKIG på hickan som han får konstant. De är en månad kvar men känns som en evighet. Vill bara att de ska va över, haft en del sammadragningar och ont i magen en del.
 
 
Go fisen är så himla söt han <3
 
 
 
Han fick syn på mamma som sopade och ville gärna hjälpa till han med =) 
Då när vi titta på valpar, en ville sitta i Thias knä, men efter ett tag va inte han så snäll på den lille :P

Bäbis, bröööl

Ja men då va liksom helgen över, helt galet!
Haft för jävla ont i nedre av magen vissa dagar så jag har tyckt dagarna varit en ren pina. Kroppen jobbar väl inför den HEMSKA men efterlängtade förlossningen. Typ EN månad kvar nu, känns skönt! Vill få de överstökat nu. Less på den här spark ungen!!
Vi verkar oxå ha kommit överens om ett namn, då Niclas gav förslaget och vi båda kom på å lägga dit ett H. Mamma tyckte de va bra och Frida, då är man nöjd :P De får bli en liten: Neoh
De är nästan så man får börja gissa snart när den lilla rackaren kommer, BF 7 nov. Thias va en dag för tidig och kom snabbt, jag tror denna några dagar för tidig iaf =) Hoppas helst på den 2dra eller 5de :P (Niclas fyller 2 sep, Thias 5 aug, jag 5 okt)
Idag när vi höll på lite ute så hör vi den berömda ståtliga hjorten som brölar på täckten. Shit vad han låter. Va ner och kika och den är bra stor, fick en bild på han även fast de inte va så himla bra bild, började mörkna. De ska inte finnas hjort så här högt upp men de hade rymt från ett ställe och förökat sig lite =)
 
 
This is life, börjat elda lite hemma för att spara på lite el =)
 
 
 
 
Sen till de gulliga. Mamma och jag va å kika på sötaste små valparna ever. Blandning mellan pudel/puff. Vi hoppas att de ska funka för hennes karl som är lite allergisk.
den som hon valde är lite lik sötisen på bilden längst ner =)
 
 
 

Helgen med Elvis, ikea osv

Elvis har varit hemma i helgen, de har varit tufft att gå ut med han. Inte för att jag har barn, men för att  jag har ont överallt. Jag orkar helt enkelt inte gå speciellt långt.
Fick oxå äran att gå lite med grannens hund Betty. Mkt enklare och cykla, så gjorde de 2 dagar iaf. Emma har fått låna hemt Elvis tills jag kommer tillbaka efter förlossningen och orkar att ta hand om vovsingen.
Men de går att cykla med 2 hundar i koppel :P
 
En fågel hade råkat flygit in i fönstret stackarn....
 
 
Körde hem Emma igår och passa på att kidnappa Niclas från hans jobb då han jobbar mkt och länge nu. Thias va liksom inge sugen på sitta i vagn, va roligare att gå =)
 
Snuttis killen <3
Helt underbart är de när man hämtar han från dagis och han blir så där glad och vill gärna kramas en stund <3
 
 
Idag skoddes hästarna. Tindur har fått så fina hovar och man kan nu börja rida honom som vanligt. Han har oxå fått en storlek större på fram hovarna, helt otroligt. Önskade att jag hade före och efter bild, grymma hovar nu. Tänk att man skulle vänta så länge på att byta hovis. Helt underbart att jag kom på ideen :P

bäbiiiis!

jag har inte lagt ut magbild nått denna graviditet typ. Här kommer en. Vecka 33, jävligt ont i svanken och orkar inget. Kommer han tidigare må tro? Har fortfarande inge namn jag fastnat på, tröööl med namn!
snart hämta Thias på dagis, varit ut och kört Tindur nyss, blev en längre tur, känner mig jävligt mör i kroppen. Vill gärna ha tillbaka MIN kropp nu så jag kan sova och leva normalt! Snart snart! När kommer bäbis må tro? Thias va en dag tidig, bf är 7 november!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

frissan, grill, vagn, gå

ska jag liksom komma ihåg allt som hänt nu då :P
igår va jag hos frissan, hon har varit barn ledig typ hur länge som helst och jag har vägrat gått till nån annan. Jag provade en gång men hon va inte lika bra :P så nästa gång jag behövde så klippte Niclas mig :P han är faktiskt rätt duktig =)
 
nu ska skatboet bort, gröna utväxta slingor och tovigt hår, blää!
 
 

resultatet...nöjd med färgen men läre vänja mig ett tag :P
 
 
Blev lite grilla korv med 2 av mina syskon i söndags oxå. tyvärr blev Thias lite gnällig, inte lätt att ta sig fram när man precis lärt sig gå och de är sten överallt.
Han gillar oxå och kela med katten, men kissen är inte speciellt glad över kramarna =)

 
 
Men han bara går och går inne. Idag på dagis va han ute i skogen med de andra barnen oxå. Han blir bara så stor! Går bra på dagis, han blir glad när jag kommer min vill gärna va kvar ett tag till, verkar tycka de är roligt :D

vill inte hem! Hejdå!
 
 
Har oxå letat dagis vagn eftersom han tydligen sover bäst i de på dagis, trodde jag inte. Men vela ha nå billigt, helst nån som ville skänka bort den. Mammas jobbar kommis samt Niclas jobbar kollega skänkte bort sin, inge fel på den förutom att ena däcket inte satt fast! :O gratis är gott! TACK TACK <3<3
 
 

pensionär...

Marknaden igår. Gick kanske 2 timmar, min kropp va typ död efter de!!
Eda 85: ont i svanken, går som en anka, svårt å komma upp ur sängen, åderbråck, blåmärken på benen, stödstrumpor, tjock och otymplig. Sparkar i blåsan och revben. Bara klag men de får man göra. Fan va jobbigt de är, känner mig som en gammal kärring! Värre denna gång. Jag orkar inget. Vill bara att detta ska bli över så jag kan bli normal.
 
 
 
 

Ge min styrka!

Jag måste säga att jag beundrar alla mammor. Man måste stå ut med mycket när man har barn som man aldrig trodde att man skulle kunna känna!
Jag fattar inte hur jag ska klara av att ta att han kommer göra sig illa, ibland väldigt mycket. Jag klarar knappt av att han gråter! Att lämna Thias på dagis idag va en plåga för mig! Inte för att jag är orolig att dom inte ska klara av honom, för de vet jag att de gör. Underbara lärar! Men jag är rädd att de andra barnen ska göra honom illa. Eftersom han är mindre än de andra är de svårt för han att förstå vad som är rätt å fel.
Hade ÅNGEST att lämna honom idag. Även fast de "bara" är 3 timmar. jag kollar på klockan och funderar på åka dit tidigare för att träffa han och se att han har de bra.
När jag har varit där så har de andra puttat lite på han, slitit av han mössan och kasta sand på han. åååh tycker så synd om han som inte kan försvara sig! *pust* ge min styrka!!!
Kommer jag klara av att vara mamma??!!!
 

Första dagis dagen...

första dagen på dagis, allt har gått bra. Han har inte varit speciellt mammig av sig. Första timmen fick han va ute och koncentrera sig mest på att titta förvånat på de andra barnen, de va som han aldrig sett andra barn förut :P
sen börja han leka lite, han har fortfarande svårt och gå i skona. Ska åka och köpa gummi stövlar sen när Niclas kommer hem tänkte jag, kanske mindre klumpig =)
Sen gick vi in och sjöng lite, Thias digga lite men satt inte still som de andra barnen.
Sen blev de mat, va pannkaka, vi har testat gett han de förut men de har inte varit en höjdare, gick bättre när han såg de andra barnen äta, han käkade en hel faktiskt. Alla barnen fick sitta på vanlig stol och de är ju inget han är van vid så han ville helst stå upp. Han har gått som en tok hela dagen idag och lekt en massa. Ville heller inte sova när de andra skulle sova utan va vaken hela tiden. Halv 14 gav jag upp och åkte hem, såg hur trött han va men hade ändå humöret uppe och försökta vara glad. Satte han i bilen och han somna på en gång.
2 timmar senare vaknade han här hemma. Nöjd kille <3<3
Man är med de första dagarna sen nästa vecka lämnar man dom =)
 
 
 

hemma, vi går och tar ölen med oss :P
 

Asså dessa flygmyror älskar verkligen våran bil!

RSS 2.0