tråkigt med bullshit

Det som jag tycker är tråkigt med hästfolk är att de alltid måste vara skitsnack.
Och jag som inte riktigt har samma tänkande som "alla andra" måste få höra de ena och de andra hela tiden. Visst jag har blivit härdad, lyssnar inte så mycket på de, men ändå är de sååååå himla tråkigt att höra. Varför måste folk fortfarande yttra sig om mina hästar och vad jag gör med dom??
JA dom är barfota, de funkar!! *SUPRICE** dom mår bra. Ja, dom kan ömma vissa perjoder, då kan vi hjälpa med att gå på mjukt underlag eller boots. Ja, de finns boots med brodd på vintern. Och NEJ, jag gör inte detta för vara snål, jag gör detta för de är bäst för mina hästar.... Jag tar oxå ut barfotaverkare ibland som kollar att allt går rätt till.
 
De andra är folk stör sig hur jag rider....*suck* varför ens yttra sig??!! Att jag rider mina hästar hårt, de har jag fått hört alla år..... men visst är de konstigt att de aldrig är halta???
Visste du förresten att vilda hästar går minst 3 mil om dagen?? asså shit!! Och du rider 5 km max om dagen, skrittar 90% av turen.
Jag vill ha mina hästar friska, välmående, och i form. Jag vill att de ska tycka de är roligt därför kan jag släppa på dom iband så dom får sträcka ut. Jag tror inte dom mår dåligt av de, men vill du rida i pjaff ute så är de ditt val, men pratar inte skit om mig hur jag sköter om mina.
De tredje, mina pållar står på lösdrift, i regn, snö och blåst, alla väder, använder väldigt sällan täcken på dom. Stackars dom som får sova ute...buhuuu, tänk alla islandshästar uppe på norr som står UTAN vindskydd och klarar sig!!! Helt otroligt!!
 
De jag vill säga med detta är att dom är inte plågade, jag försöker sköta de så naturligt som möjligt, jag rider i de tempo som passar för mig och dem jag rider med, om jag inte vill slå på järnskor så är de mitt beslut. Jag kommenterar inte hur era hästars fötter ser ut eller hur ni rider era hästar.
Dom trivs bäst på lösdrift och blir deprimerad och stressad av att stå i box. (kan gå nån enstaka dag)
 
Tack för de som är mina vänner och inte pratar skit om mig, tack för ni finns och tycker om er proppisar <3
 
Jag är speciell, säger konstiga saker och jag galna saker, men DAMN vad jag älskar de!!!



Sociala medier

Sån dramatik, sån hysterik! "-H*n gillade inte min status" "-H*n kommentera inte de jag skrev"
Egentligen läggs alldeles för mycket tid och energi på just sociala medier. Jag bestämde mig för att radera min facebook app, men ha kvar messanger då jag har väldigt många hästvänner jag pratar med dagligen.
Bestände oxå för att några nyhetsflöden kommer jag inte titta på! Över en vecka har jag hållt mig till de, jag går in för att kolla om jag fått några meddelanden men är inte uppdaterad på vad som händer.
Men egentligen, varför har man sånt stort behov och intresse på vad som händer för alla andra och deras liv, att bli irriterad på att partner säger eller gör något man inte gillar.Vi lever ju i nuet, detta har tagit fasen för mycket tid!

 

RSS 2.0