Rensa bland bekanta

Nattens funderingar. (jobbar) 
Folk borde bli bättre på bryta kontakten med folk som får en att må dåligt. Vissa människor väljer att inte lyssna på andra, eller lyssna på vissa folk. De finns oxå folk som aldrig kan erkänna att de nånsin gör fel, jag kan erkänna mina fel, oftast. 😁
Varför är de egentligen så svårt å bryta kontakten med någon som får en att må dåligt. Oavsett hur mycket man kännt varann eller hur nära man än är så är detta svårt. 
Jag känner ändå att jag varit relativt duktig på bryta kontakten med de som får mig att må dåligt, varför göra plats åt de som inte gör mig gott? Behöver mer plats åt de som gör bra saker i mitt liv. Dom ger jag tillbaka mycket till!
De sägs att livet är kort och man ska ta vara på livet med de man tycker om. De gör jag. Dom som inte behandlar mig väl behöver jag inte ge den platsen. 
Jag kan erkänna att jag har folk runt om mig som inte gillar mig. Tyvärr inte mitt problem att dessa väljer att inte gilla mig, jag gillar heller inte alla. Man kommer inte överens, man klickar inte, man funkar bara inte ihop. Nä men låt de vara så då. Vill du inte vara i min närhet, fine. Låt de vara så, lägger gärna den tiden på nån annan. 
Du som vill vara min vän och gillar mig för den jag är, ja, då är jag gärna din vän och ger mig den vänskapen jag kan ge!❤️
Vill oxå nämna att man kanske inte ska vara så jävla snabb å lyssna på EN människas talan å tycken, finns alltid två sidor av myntet som har olika tycken och tankar. 
Kan nämna en gång då en släkting till mig som jag inte pratat med på massor av år ringer till mig (vi har aldrig pratat i telefon tidigare) och skriker hur dum jag är och massor av skit, får inte en syl i vädret och väljer å lägga på.. Denna person hade redan valt en version och gått stenhårt på den. Jag har då fel i allt och har absolut inge eget tycke eller åsikt. Denna person är inte värd att fortsätta diskutera med eftersom denna tydligen vet bäst och lyssnar på den som står närmare. Då är de ett val man gör. Jag tycker inte man ska välja att hata och bestämma sig att en person ska ha rätt när man inte ens pratat med den andra. 
Jag har folk nära mig som andra pratat skit om, men jag har bildat mig en egen uppfattning om personen och väljer att lyssna på de jag känner och tycker. Vi har kommit väldigt nära pga de. För att jag lär känna den personen och lyssnar på den. 
Livet går vidare med dom man gillar! 
Vill oxå säga vila i frid min älskade Linda Andersson som gick bort för nån vecka sen. Vi kom i luven på varandra för ett tag sen. Men jag gick till korset och bad om ursäkt, även fast jag inte tyckte att de bara var mitt fel, vi hade börjat träffats igen och umgåtts. Hon beundrade så mycket att jag kom till henne och bad om ursäkt. Önskar att fler vågade de. Firade hennes 50 års dag i somras. De blev våran sista träff. ❤️
RIP




RSS 2.0