vackra hudik....

Vilken sötis till bäbis jag har. Ligger å ler för sig själv under baby gymmet =)
Jag har varit ute å gått i de OTROLIGT vackra vädret. Det är runt 23 grader idag med. Har gått med linne och kortare tajts =)
Såå otroligt fint de är här i hudik. Vackra havet precis vid knuten, de är så fint!
Gick runt maln och tillbaka, de är väl typ 6 km =) satt en tant på stranden...så idag har de varit sommar =)


jag tror jag har VÄRLDENS vackraste kille... han blir väl en liten modell han med som mamma sin, och poppis i skolan som pappa sin =)











....OCH avslöjandet om hur vårat hus kommer se ut när de blir klart =)


typ samma färg med =)

lägenheten säljes...

På tisdag kommer dom å plåtar våran lägenheten...nu ska den ut för försäljning, läskigt värre =)


matad bara EN gång i natt!

Bäbis blev matad EN gång i natt =) Han är så duktig, jag är pigg å glad :P mata han sista gången kl 10 sen la vi han strax efter. Han vakna kl 4...vi blev så förvånad både jag å Niclas....han va ju hyper hungrig och panik åt 160 ml på ett svep. Sen slocka han efter lite stånkande. Vakna kl 7 i morse, ville bara ha lite mat sen somna han igen =) i för sej bara en timme till sen ville han upp =)
Så nu ligger han å sprattlar lite i soffan... tror de kan vara för vi palla upp sängen lite igår, han har varit lite snorig ett tag...
igår va jag duktig och åt mat 2 gånger, samt frukost och lite mellis på de =) kändes bra å inte gå runt hungrig så länge som jag brukar =) trodde att lite svält skulle få mig å gå ner i vikt ja...tur man har lite läsare som rättar mig :D
Igår va jag uppe på häst ryggen igen...i love it! och jag älskar min häst <3<3 men de va sååå himla varmt igår..23 grader, Tindur blev naturligtvis dyyy blöt och fick en dusch...han va svettig innan vi börja ridit....han har redan fått en massa vinter päls stackarn...


påhälsning och bvc

i natt har fisen vaknat 4 gånger. Varit hungrig varje gång även fast han fått så mycket att han kräks...han har börjat med de nu, kräktes aldrig förut, bara nå smått, nu har de blivit mer, från gång till gång.
Igår va vi ut till Thess en sväng, gick 6 km, härligt å röra lite på sig. Fattar inte varför jag stannat i vikt...känns som man aldrig går ner, även fast jag inte äter nå mycket alls, ett mål om dan...och frukost då...brukar bli så eftersom jag äter frukost så sent...
Frida va hit en sväng med...Thias va lite lessen igår, tror han va övertrött....han började hyper grina helt utan anledning....
Inte tog jag nå kort heller från gårdagen...tröl. Men info kan fås =)

Idag ska jag på mamma gruppen igen...MCV ringde igår och våran föräldrargrupp ska nu ha mamma grupp...samma dag bara 2 timmar tidigare än den jag går på nu...så blir ju fin heldag på BVC de =) de som jag har nu är tydligen en mamma grupp för oss i närheten..fattar inte riktigt varför den startades :P


här va jag v20...skulle på UL....ingen mage alls nästan =)


v33

död...

kanske jag är en dålig människa...men fan så glad jag blev när jag fick höra att mitt ex gått å dött!
Jag har anmält han för att han tracka mig som fan efter de tagit slut, han höll på med droger (drodde han blivit fri från de) och han blev helt knäpp av de.
Anklagade mig för att jag snott hans grejer och skulle betala han massa pengar.....höll på ringa och smsa så jag va nära på byta nummer. Så höll han på i 3 år....fick nå fel på han! Sist han hörde av sig va i vintras då han tjata om pengar...jag va bara allmänt jävla trött på han....och nu finns han inte i livet....lessen å säga de, men fan så skönt.
(Han höll på dö vi va tillsammans pga överdos...men överlevde med nöd å näppa, tydligen inte denna gång)



gladfisen!!

mamma blogg...

Tänkte vara snäll och rekomendera en mamma blogg med massa tpis. Jenny och jag gick i samma klass på mellanstadiet....på bloggen skrivet hon om tips som mamma till andra mammor...riktigt intressant blogg och roligt å läsa. Kika in =) JENNY!

Idag ska vi ut å gå en sväng och STÄDA!! de har ordna sig med försäkringskassan iaf..men fattar inte riktigt...en månad utan betalning? Tur vi har sparat pengar annars hade de blivit tufft!

Thias har börjat låtit när han skrattar, märker av allt nytt som händer =) vi får fortfarande gå upp 3 gånger varje natt....undra hur länge man kommer få göra de....?

smile baby!

när vi va hos mamma så försökte hon fånga hans leende...men han är svår, varje gång kameran åkte ner igen börja han flina och när den kom upp så flina han inte....men några lyckades hon få =)
Världens gulliaste Thias!


Häst rally...

En helt UNDERBAR dag!!
Dagen började kl 05.30, åkte till stallet till 6 tiden. Lasta på transporten, hämtade hästen lääängst bort i hagen. Sista gången för i år då dom nu återgått till vinterhagen....Härligt! =)
Lasta på Jossis häst förs, inge problem, gick raka vägen in, sen Tindur, inge problem. Jossis häst pep lite åt Tindur sen va de bra =)
Kom dit, fick lite info om dagen. Först rider man en runda...följer pilarna med olike övningar...som tex "dra i snöret så kommer ett spöke upp, vad står de på den?" och "vilka av djuren ska bort?" "Leta en lapp i detta spöke, vad står de?" de skulle vara grejer som skräms för hästen...tror ni de va nå problem för Tindur...njeee, han klarade alla övningar. Riktigt duktig kille! =) 
Efter första rundan blev de lunch...sen dags för mer övningar....sammalagt tror jag de va 1,6-1,8 mil stod de. Jag är glad att jag tog de mjuka får luddet till sadeln =)
De va både kör jag ridning...
slutet skulle man rida en liten runda på sin egen tid...2 gånger och få samma tid varje gång.
Började 9 på morgonen och va klar 4 på em....en hel dag med ridning och massa annat skoj =)
Vi har iaf kommit fram till att Jossis sto är galen i Tindur....när Tindur försvann när vi skulle göra övningar själv så blev hon helt tokig och bara gnägga!
De negativa va nog maten...skit lite soppa med bröd...blev inte mätt alls!
Men tackar för de SKIT UNDERBARA vädret!!





De tråkiga och de som förstörde lite va väl att vi hade åkt med bromsen i på transporten, brukar inte dra i den. Så hoppas att ingen kommer dra åt den nå mer så man glömmer den..åker nog på att byta de ens och andra på den nu :s


Å just de...vi kom sist,....men vem fan bryr sig =)


ställen jag bott på....

Har nyss varit ut på en sväng med vagnen. Thias gillar å komma ut, han sover inte alltid i vagnen utan ligger bara å tittar runt ibland =)
Gick runt mitt gamla hoods. Där jag är uppväxt, eller på ett av alla ställerna, vi har flyttat ganska mkt när vi va barn...Kul..tog lite bilder =)


Längst upp till vänster bodde vi...mamma ensamstående med 4 barn...hur FAN orkade hon gå alla de trappor med all mat och alla ungar...jag beundrar min mamma!! <3


bodde här när vi va lite större...längst upp till vänster där med....trivdes bättre här, inte alls lika många trappor =)



De gamla spökhuset...ser inte ut som de nu. Stod tomt i massa år..de hade spikat för fönster och dörrar. Man vi som barn lyckades ta oss in i både källaren och fönstret. Hittade massa gamla prylar där...då va huset vitt och såg riktigt spökligt ut. Såg riktigt fint ut nu =)
Jag kommer ihåg en gång när vi va där och jag hörde ett ljud..blev liv rädd å sprang där ifrån, men gick tillbaka och då hade en fågel hamnat i stuprännan som vi räddade =)


nån måste ha missuppfatta vilken färg de skulle vara... alla hus runt om är gula.....
de är 4 sånna här längor med hus, alla är samma färg utom denna idiot =)



han ligger liksom å små ler...fick inte med de men sååå söt han e =)


Lååång trav...

börjar med gårdagens inlägg....
regna lite när jag åkte till stellet. Lämna Thias hos Rooth.
Hästarna skulle vaccineras med BOT. Det är mot höensilaget de äter, utafall de skulle va nå dåligt med höt så är de vaccinerad.
De stod under en stor gran när jag kom till hagen. I morgon går de upp från betet och får riktigt vindskydd!! Ska bli skönt att inte behöva gå över vägen i mörkret. De blir ju mörkt så snabbt nu ju.
Red med Josefin och Pilo. Vi tränade på att försöka länga Pilos trippande trav, men de är svårt. Tindur länger fint han, man fyy så jobbigt de är. De behövs mkt träning för å få han i lång trav!


Pilo för 1½ år sen =)


mamma grupp...

varit på mamma grupp idag...vi va 6 stycken. Alla va så duktig å amma sitt barn.
Jag förklarade fint att jag hade använt amningsnapp på honom och att han fått i sig för lite sen har de liksom tagit slut.
Kände mig lite som en dålig mamma när alla slängde fram brösten medans jag tog fram flaskan :s
men en av dom ville ge flaskan till sitt barn men hon ville inte ta de eller napp. Hon tyckte de va lite trist...många av barnen gnällde och skrek, medans min va så snäll å sa knappt nått.
När jag och en till gick ut med vagnen så gall skrek hennes barn....Thias låg å titta upp han å sa inget. Han va vaken i vagnen HELA vägen hem (20 min) och sa inget, bara fläcktade och titta omkring...sötast! =)
Tänkte göra lite mat nu sen ska jag köra Maria till lektion med Tindur =)
I morgon ska vi på koll hos BVC, läkarbesök, slita och dra lite i han :P han blir 7 veckor på fredag...stora killen!


i vagnen idag =)




hjort å stan

va en sväng till mamma idag och hälsa på... sen blev de stan en sväng med Roothan och Hanna Rask. Får jag ha min unge själv då?? nee :P
Thias är så söt när han ler, gör de massa nu =) Men lyckas inte knäppa kort på han eftersom han är väldigt koncenterad när den kommer fram =)
Va ute å red en sväng idag, men blev en kortis för de hann å bli mörkt så himla fort...pratade med stall ägaren om den där hjorten som springer omkring där, den stora med gegantiska horn. Han sa att han försökt skrämma iväg han med smällare. När jag ridit en bit så ser jag han, mitt på åkern, ringer å säger att han är där. Några minuter senare så smäller han smällare, Tindur blir lite rädd å fnyser till, men springer inte. Han är snäll han =)

på lördag är de rally, 2 mil ska man rida...kommer bli kul, och en jävla massa ont i arslet!


Shiiit, nu börjar de hända massa på våran tomt, den har börjat planats ut och han har sprängt stenar. Är en jäkla massa sten där... men man ser att de händer grejor =) kul kul....måste ta kontakt med mäklare nu snart om lägenheten så vi kan börja lägga ut den på annons =)

tävling med tindur...

Tindur tävla hoppning på Tuna igår. En liten tävling då man fick en rosett om man hoppade felfritt, vilket han gjorde =) Han va jätte duktigt, va bara 50 men han tyckte de va roligt. I bakgrunden hörde man folk undra om de verkligen va en islänning, haha, kanske inte ofta man ser en islänning hoppa, men min pålle kan allt han =) 
Niclas är förkyld och är hemma idag, han hoppas på bli helt frisk tills i morgon. Jag ska handla lite små grejer idag tänkte jag. Skitväder nu, skulle vara så hela dagen, regn regn!!
Vi ska försöka få upp våra hästar från betet så fort som möjligt nu eftersom de börjar bli så kallt nu och vill inte att de ska äta frost gräs.

Thias sover fortfarande bra på nätterna, sover typ 4 timmar till å börja med sen blir de 2-3 timmar då han vill ha mer mat. Men han somnar oftast på en gång. Han ler och ler mer för varje dag, han är såååå himla söt, men han vill än så länge inte bli fottad så =)

Jag började springa för första gången igår, gick å pucha mig själv genom å säga "du är en tjockis!" haha funka :P nu vill jag gå ner i vikt! Har oxå slutat ammat...mina boobs är så stor att jag knappt kan ha nån topp...ingen bh som passar heller...less! Tänk å få mindre boobs å kunna gå till HM å händla bh.ar, de vore såå coolt =)

Sen behöver jag inte berätta vad hotellet hette som de va sånt kasst badrum, för gillade hotellet i övrigt och kommer garanterat åka dit igen om vi åker till sthlm, just pga att sängen va såååå hinla skön =)








4 stjärningt hotell

Har tagit lite bilder på badrummet i de 4 stjärninga hotellet vi bodde på i sthlm....
De va väl de enda som inte va speciellt bra....sängen va såååååå himla skön, jag tror aldrig jag sovit så gott på ett hotell som där. Allt annat va oxå ganska bra. Förutom att de lyckats bokat in ett enkel rum med en säng till oss....vi tyckte att de kanske skulle bli lite trångt =) Jätte god frukost va de och vi fick ett lugnt rum med innergård så inge väsen alls, helt kanon. Thias sov som en stock han med, vaknade 3 gånger men somna snabbt om =)





Men frukosten va awsome!!!




Thias blev kinkig i morse. försöker få han å bajsa men han blev inge glad =)



Coolt att de finns en väg i sthlm som heter Hudiksvallsgatan...fanns oxå hälsingegatan och gävlegatan...Kul att dom tänker på oss hälsingebor =)






Familjen...

Familjen!! Tänk att man har en EGEN familj.....coolt!


begravning..

Begravning i sthln, Niclas morfar blev 98 år, riktigt gammal.
Kul att träffa hans släkt tyckte jag, massa som man aldrig träffat =)
Thias blev poppis som alltid, många som tyckte han verkade så snäll. "Han säger ju inget" sa många =) gnyr mest.. I natt ville han verkligen INTE sova...va vaken typ hela natten, till å från, fick inte mkt sömn. Idag har han oxå varit vaken länge. Spydde lite på både Hanna och Ida (Niclas syrror) Vi gick ner på sthlms stad...men blir bara förbannad å gå i affärer då de inte har ett skit med kläder som jag vill ha... sen alla stress folk....man blir ju bara psyk på de.... inte riiiktigt min stad, tacka för norrland...



ridning, barnvakt....

Jaha, va ner å hämta Tindur i regnet i morse för att slå på en sko, han hade tappat en...Tog bara en dag efter skoningen, haha, han lyckas han. Men han är ju tokig i hagen, leker mycket med kompisarna =) Kallt va de i morse...bara 8 grader ute, kändes som höst.
Vid 3 lämnade jag Thias hos Rooth. Hon har verkligen tjatat om att få ta han. Så hon gick ner på stan med han och köpte ett par byxor och en boddy åt han, gulliga unge!! Han har ju vuxit ur 50/56, kan ha vissa kläder i styorlek 56. Så tack ROOTH!!
Bar iväg till stallet....blev en tur med Maria, Anna, Rebecka och Erika. Kul med ett gäng =) Red Pilo...han lyssnar inte alls lika bra som Tindur men han är mysig =) Märker att jag "läcker" när jag rider ibland...mina knip muskler har väl inte riktigt kommit igång ännu =)
I morgon ska vi till sthlm, begravning. Blir väl där tills lördag. Blir väl en titt på stan med.






vacker häst väntar på maten...

isländska låtar...

HELT otroligt att jag lyckats hitta de låtar från island som jag kommer ihåg mest! som jag älskar mest. Detta är band från island. Lyssna och njut!!!






Hurtig!!

Japp, idag va jag ute och gick i rask fart en timme. GUUD va skönt, börja känna mig normal nu. Längtar tills jag får börja springa. Kommer bli underbart =) känns i kroppen att man börjat gått mer.
Men är fortfarande lite sönder där nere och blöder varje gång jag gör nr 2 =( inte speciellt skönt och de känns som man aldrig läker riktigt helt nån gång. I för sej är de bara 6 veckor sen förlossningen va =)
I morgon ska jag rida Pilo...åhh, de va sååå längesen sist. SÅÅÅ jag har längtat =)





gammal bild...




För torr hud...

Han blev ju JÄTTE torr i ansiktet av alla "hormoner" som de får. Va röd och hård i huden...använde detta som vi fick med på BB. Förpackningen är illgrön men tuben i är vit. Kanon bra, märkt skillnad bara på nån dag. Rekomenderas...de är mot torr hud.
Ceridal heter den!


skoning...

Igår va jag i stallet från 14-17, hästarna skulle skos. Pilo hade tappat 2 skor. Blivit mycke sämre i fötterna under sommaren :s massa sprickor. Tindur har alltid bra tössor.
Tindur har oxå fått vinterpäls, de fick han för ett tag sen...då de har varit varma dagar i sep så har han varit svettig när man tagit upp han från hagen. Den 1 oktober tas de från betet upp till vinterhagarna igen. Då har de varit på bete sen maj, de är ganska lagomt länge =)
Bäbbe sover fortfarande bra på nätterna, vissligen får vi gå upp 2-3 gånger, men klagar väl inte.
I morse hann jag ta fram vatten INNAN han bajsa...haha man vet hur han är innan. Han blev så glad efteråt och flina hela tiden, denna gång fångades de på bild...man kan inte göra annat än gråta när han ler. Happy tears =)

Älskar min Tindur, i helgen ska Maria va med på hopptävling med han på Tuna. Inte speciellt högt, men typ 50 =) så kul, då måste vi titta =) Den 24 sep åker vi på rally med jossi, de är 2 mil med olika hinder/övningar på vägen, lovar å ta massa bilder =)


korvgryta och besök...

Idag har jag inte gjort mycket. Rooth kom hit en sväng idag. hjälpte till lite med maten...de fick bli krovgryta....förbannat gott :D Och så klart så ville hon som alla andra hjälpa till med Thias =) Idag har han gett så mycke leenden att jag gråter varje gång, vadå känslig =)
Mamma kom en sväng med, men som alltid så somnar han alltid när han är med henne...tråkisen :P men hon hann iaf se honom le lite =)
Vi vilade oxå en sväng på dagen....alle hopa =)
Sen på kvällen tog jag å Niclas en rijäl tur till maln, de känns i bena kan jag lova...men här ska gås en massa :P




en fin nys bild som roothan tog =)


leende

första riktiga leendet med hela ansiktet kom igår....kan inte göra annat än att fälla tårar för man blir så glad =)
Vilken jäkla SÖT unge man har!! <3<3

Thias är oxå väldigt torr i ansiktet pga utslag (hormoner)...nån somhar tips på vad man kan smörja med??

grejer till huset...

De som vi handlade idag på marknaden är mest till huset, kul å handla lite sånt med. Billiga och fina saker =) eller vad tycks?

 

åsse en tröja till mig =)


marknads helg

Red till hagmyren igår med Carita, de är en BRA bit. Känns idag, fick lite träningsverk idag =)  
Sen gick vi ner till marknaden, tog våran ull tröja som vi köpte förra året, de va skönt! Thias fick en värmande overall så han inte frös.
Tyckte dom stänge tidigt så vi gick hem till typ halv 22. Bada bäbbe och nanna han. Han åt lite dåligt i natt, vet inte om han klämmer på nån skit :s
Va ner till marknaden idag igen. Precis kommit hem, halv slut i kroppen.



han vann ett gossedjur niclas =)


tror jag fick denna pjamas av mamma, nån som vet hur gammal denna är??? vore kul å veta. man får knäppa där bak =)


ikea me emma...

igår vart de ikea i Sundsvall. Jag visste inte vad jag skulle göra så messa Frida å kolla vad hon skulle göra. Tänkte då att vi skulle till sundsvall för att hälsa på Emma. Hon har ju inte träffat lillfisen än så de va väl dags, han blir ju ändå 5 veckor idag :D
Vi gick på ikea en sväng och som vanligt fick jag inte ta hand om mitt barn utan de skulle Emma och frida göra. Kul nog så pissa han på Emma när hon skulle byta blöja på han för första gången, hahaha, han gillar å bajsa å kissa på mina vänner han :D
De jag köpte kommer lite senare inlägg =)




Jag har fortfarande inte fått nå pengar av försökrningskassan...de är tur man har sparade pengar iaf. Undrar när jag får dom, kanske när nästa utbetalning ska ske. Får väl dubbla då kanske.


Följ mig =)

Följ min blogg med Bloglovin

började dagen...

Fick börja dagen med att torka bajs. Innan han hade hunnit bajsat så hade jag hunnit fixa vatten så jag kunde tvätta han. Sen va de bara vänta, inte länge =) märks när han börjar åla sig och låta mkt att de är dags.
Han måste va snällaste killen min son.....i natt åt han 21 och somna vid 22. Vakna först vid 03 och ville ha mat då...sen blev de mat igen kl 5 sen upp vid 7. Tycker de funkar iaf...vi får ju sova =)
När jag lagar mat sitter han i babysittern och kollar på. Han säger inte mycket...han har börjar le mer nu. Han är sååååå himla söt =)
Igår fick mina hästar massage. Tindur va stal och låst i bogen, samt fram benen. Hon satte nålar i honom på bogen....Maria red lektion senare på kvällen och sa att han hade gått jätte bra. Ridläraren hennes tyckte han va så snäll och mysig och fråga om han va till salu...haha många som frågat de. Men han blir aldrig till salu =)



i köket =)

rally

Sugen på detta ja....behöver inte bara vara islänningar eller medlemmar =)




GNYFARIS HÖSTRALLY

 

Den 25/9 är det ISLANDSHÄSTENSDAG. Det firar Gnýfari med ett HÖSTRALLY!

 

Datum: 25/9-11

Plats: Lönnånger/Hudiksvall kl.11.00 hos Erika Löjdström.

 

Så här går rallyt till:

Man rider en sträcka på 12 km. Det tar ca 2.5-3 timmar. Det kommer att vara olika stationer efter vägen med olika övningar. Tex vattenhinder, rida över en bro, olika bruksridningsövningar som sätter samspelet mellan häst och ryttare på prov, frågesport, lydnadshinder m.m.

Man samlar poäng vid varje station. Det kommer att finnas 3 val på de flesta stationer. En svår som ger flest poäng, en mellan som ger lite mindre och en lätt som ger minst poäng.

 

Efter rallyt äter vi gott tillsammans och har prisutdelning, medan hästarna pustar ut i hagen.

 

Tre boxar finns med förtur för hingst eller unghäst. För övriga finns hagar.

Du väljer själv om du vill rida i stor grupp, liten grupp eller ensam.

 

 

Kostnad: 100 kr/ridande ekipage. Ridning, mat och pris ingår.

Övriga kan köpa mat till självkostnadspris.

Ta med hö, vattenhink och övrigt nödvändigt till hästen.

 

Anmälan senast 20/9 till: [email protected]

 

Vägbeskrivning: åk förbi Kjelles, ut mot Hornslandet, passera Rogsta och strax därefter ser du skylt ”Lönnånger” ta av där och åk rakt fram till du ser en skylt med dagens aktivitet.

Från E4: ta av mot Strömsbruk, passera Malsta skola ,skylt ”Lönnånger” ta av där och åk på till du ser skylt med dagens aktivitet.

 

VÄLKOMNA TILL EN TREVLIG DAG!


"arbets-partner"

Måste få avreagera mig lite. I början av förra veckan åkte jag till jobbet, och han som äger hela skiten säger att de ska varsla folk för de har tappat kunder. Jag har blivit de förut och de har aldrig blivit av nått med de.
I fredags ringer en jobb coutch (arbets-partner) och föreslår möte för att "värva" folk, de säger att de vill hjälpa folk å komma ut i arbetslivet, inte fan vet jag. Jag har alltid klarat mig bra själv, så jag tacka nej och sa att jag inte va intresserad.
 Men iaf så TJATA han bokstavligt talat att vi skulle träffas idag måndag då. Men jag sa att jag inte va intresserad och att jag klarar mig själv alldeles utmärkt. Han fortsatte tjata och sa att han skulle ringa på måndag så skulle han fixa möte, jag suckade och sa att han kunde väl ringa dårå. Han ringde idag 2 gånger, jag vägra svara, åsse skickar han ett sms??!! Och säger att han ska komma till iggesund i morgon och att han kunde gå med på att träffas då....
då skriver jag tillbaka "Jag är inte intresserad!! Hör inte av dig nå mer. /katarina" hoppas han fattar de, fan va fult å tjata, undrar hur mycket han tjänar på de?? Idioter! 
Iaf så fick jag ett mess av min chef (han som står under han som äger stället). Han frågade när jag skulle komma tillbaka. Sen ringde han upp och han sa att de fattas folk och att de måste anställa folk, de finns massa jobb här. Jag sa att jag kunde jobba ibland, till å börja med kanske kvällar och helger om de behövs. Ev nån dag med om de krisar. Så de där med varslingen läre inte bli nå av...jag menar har man målat en bil som vunnit 5 gånger för snygg lack...jaa då kan man inte göra sig av med mig :D Jag är helt enkelt FÖR bra =)

Läskigt å sova utan Niclas i natt...längesen man gjorde de nu....



Va ute och gick en runda idag, de va skönt =)


lördags...

I lördags va bestämde vi oss för att gå en runda på stan eftersom de va crusing. De va faktist mycket folk på stan, en del, eller massa va fulla faktist. Men de är väl så de ska vara. Va typ bara vi med barnvagn där =) va skönt å komma ut lite å träffa folk.
Idag åkte Niclas ner till sthlm på ett möte...kommer va svårt å sova utan han i natt, har inte gjort de sen oktober typ, längesen som fan de.....
De har ringt en jobb coutch till mig å tjata om att jag ska va med där eller nå sånt, nått om att vi måste på nå möte för att vi ska ha "tryggheten" att höra av sig till dom om de är nått. Förklara att jag va mamma ledig och de kommer dröja innan jag kommer tillbaka. Men han tjatade fortfarande om att komma på mötet idag, han ringde nyss men jag pallar inte svara. Jag har då aldrig haft problem förr å skaffa jobb så va ska jag med sån till. Trög fattad va han iaf...



i lördags...världens sötaste pojk..


jag i mina nya passande jeans...lika fet ännu....





TODAY! Tänkta ut å gå nu ett tag...inge haj väder, men nu jävlar måste jag bara gå massa varje dag =)

info om söta Thias

Ja men kanske inte riktigt berättat hur vi har de här hemma...
Thias har gått å blivit 4 veckor nu. Han väger nu 4242. Stor pojke, vi har kunnat gått över till lite större blöjor nu =)
Han sover hyfsat bra på nätterna, får gå upp 2 gånger å matar. Försöker hålla han vaken så mkt som möjligt kvällstid. Han är fixerad vid blicken eller vad man säger, men de tycker jag han varit ett tag. Han grinar nästan aldrig utan mer gnyr och kräver uppmärksamhet.
Han äter just nu mest ersättning, jag försöker pumpa ut kvällar och på morgonen. De verkar bli mindre mjölk, men vore nice å slippa ha så stora boobs snart.
Niclas hjälper till å mata han nattetid och dagtid då han är hemma, så vi delar på all syslor. Han är verkligen jätte duktig på de, ibland är de nästan så man slåss om vem som ska byta blöjor :P helger är han så pass snäll att han tar ut Thias till vardagsrummet så jag får sova ut lite =) <3
Jag har fan inte gått ner ett skit på flera veckor, känner mig som ett fläskberg! Jag köpte nya jeans som passar mig just NU, kan ju inte använda nå byxor alls utan att se ut som en tjockis! Förstår inte varför jag fortsätter vara så tjock. Äter 2 gånger om dan, frukost sen middag efter Niclas sluta jobba. Sen är jag ute å går och har börjat rida... men antar att de kommer ta tid. Kommer väl börja springa snart med =)



go cart

Jaha, idag va vi å handla lite. Sen drog jag med Niclas på Go cart med ett gäng, både någa av mina kompisar och hans kompisar. Va en liten överraskning för Niclas, har inte varit på den här gocart banan med han nånting. Så han fick åka lite å jag titta på, men han verkade gillade mycket =)
Sen blev de lite tårta med syskonen, köpte lite väl mycke tårta, men de brukar gå åt =)






de va ganska mkt folk när vi kom dit

humor...

Mamma.....ja hon har humor hon.....


tvättsvamp....

fick söta små...

fick söta små stickade tosser av Niclas...moster tror jag de e =)  skickade direkt från Switzerland. De tackar vi för Isabella =)


vackraste killen ever...



2 sömn tutor...mina vackra <3<3

hjort!

Igår va jag ute å red. Så mysigt de är, älskar min Tindur. Även fast han va lite dryg igår. Gick när jag skulle hoppa upp!! Har aldrig hänt förut, sen stanna han hela tiden å dryga. Sen va han rädd för massa onödigt. Kände att jag inte hade nå pli på han, vet inte om han bara testa mig för de va så längesen jag red han. Träffade en hjort på väg hem, gegantisk stor och stora horn....Tindur stanna upp med huvudet högt och fnös som en hingst, ville inte gärna gå framåt men efter ett tag gjorde han de, hjorten bara stod å glodde på oss. Inte ofta man ser en sån faktist =) coolt ändå :P




de syns inte jätte bra, men hjorten är där famme =)



Idag fyller älsklingen år!! GRATTIS till mannen i mitt liv <3<3<3<3

lagom bajsning

Man hör bara en blöt prutt...då vet man att de är på G. Man knäpper upp blöjan, sen är de bara å vänta. På ALL bajs som kommer ur han. Då skiter han inte måttligt. ALLT ska ut, å de är inte lite kan jag säga.
Men de är väl lagom till pappa hans ska ha honom på em/kväll, va så sist när han skulle ha han med. Känns liksom som han tajmar in de :P
Jag tänkte åka till stallet och köra min Tindur idag =)


RSS 2.0