premiär grill

Igår blev de lite av premiär grillning med lite folk, vart inte så många, mina 2 minsta bröder med en respektive och en kompis som heter Erika som varit gullig och varit barnvakt åt pojkarna. <3
De började bra, varmt väder, fast ingen sol men skönt ändå, vi satt ute. Wille hade varit grinig halva dan, sen märkte vi att han hade feber. Gav han en Alvedon i rumpan sen en halvtimme senare spydde han upp vällingen som han fått, vi duscha av han, gav han vatten sen la han. Mitt i natten vid 12 så fick han komma till oss i vår säng, då hade han 40 graders feber. Han sov oroligt och började gnälla och grina på natten.
Hela dagen idag har han gnällt, dock inge feber men gnällt gnällt hela tiden, blivit tokig på han!
De sluta med spöregn och åska igår iaf.
 
 
 
 

skillnad med gardiner

tänk vilken skillnad lite gardiner kan göra. =)
 
 
 

Vilka stötar benet tar!

Otroligt vilken skillnad de är på asfalt med och utan skor, tur jag inte ridit så mkt på hårt med skor, nu bryr jag mig inte, de klarar ju av att trava på asfalt nu. =)
 
Skodd vs barfota
 

Lång tur till broms sjön

De är sommar, idag har de varit 25 grader ute. Härligt! jag taggar inför häst rallyt som är i Hassela detta år. Vi försöker rida på, längre sträckor på olika underlag. Blivit mkt bättre båda 2 i fossingarna. =) känns skönt att de går framåt.
Va ute och red ed 2 par tjejer som ska va med på rallyt, ena tjejen kunde inte ta med sin nordis så fick låna min. hon va rätt så nöjd. tyckte han va jätte lugnt och go. =)
Tindur gillade islänningen, han saknar nog Fargi från hans gamla hage nu när han går i en trökig ikke gräs hage.
I morgon blir de en tur igen. En månad kvar, sen kör vi rally!! =)
 
 
 
 

RSS 2.0