Alla kommer inte gilla dig

Folk som är energi krävande ska man inte umgås med. Såna som får en att må dåligt. Varför ödsla energi på de? Man kan inte vara vänner med alla och alla kan inte gilla dig. Tagit ut några texter jag tycker är bra.
 
 
 
 
Man ska inte lägga för mkt energi på folk som tömmer en på energi. De gör en deprimerad. Och hur kul är de egentligen att va deppad. Ibland kan man behöva vara lite egoistisk.
 
 
 
 
Denna text är viktig för mig. Just för att jag inte gillar att folk ogillar mig. Men vart jag än kommer så finns de alltid nån som inte gillar mig och borde jag bry mig om de? Vi lägger alldeles för mkt energi på folk som inte gillar oss. Varför? Kan vi inte bara lägga energi på folk som gillar oss?
 
Jag vet att jag har många som inte gillar mig, som tycker att jag har galna funderingar, tankar osv. Men jag kan tycka att vissa tänker helt fel och galet, men då är de i så fall mitt problem om jag stör mig på de, och deras problem om de stör sig på mig? 
Jag gilla inte heller att folk snackar skit om mig, men varför bryr sig, de är nog bara avis ;)
Jag måste börja gå in mer i mig själv, vara mer närvarande, hitta en balans. Och sluta ta på skuld för allt som jag inte gör på deras sätt. Att sluta lyssna på skit. Må bra och uppskatta att mig själv och umgås med folk jag tycker om och ger mig bra energier.. Mer kärlek till folket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ridlektion

Behöver ventilera lite,  så ni som är intresserad fortsätter läsa annars gå vidare nån annanstans.
Väldans tjat på hästen men i min blogg skriver jag faktiskt precis vad jag vill, bara för att jag behöver få ur mig saker.
Igår red jag lektion för Malin Olsson i finflo. Tyckte att de gick riktigt bra och kände mig som en 14 åring som fick rida sin första lektion.
Man ska sitta ner på rätt ben. De har jag helt glömt bort. Traven ska man ha huvudet rätt långt ner fast med halvlånga tyglar men inte krökad nacke, upp med ryggen så han inte svankar för då får de ont i ryggen. Tölt börjar man i kort kort skritt och med driv. Kändes lite som ökad skritt när han kom upp i tölt. Jag har som sagt haft tindur förut, denna häst har mer gångarter. Så är mer att hålla reda på. Jag tror jag aldrig suttit på en riktig tölt häst så svårt å veta vad de är. Iaf så hade han ren tölt. Yaaaayy. Väldigt glad över de  han visa ingen pass för henne, nått steg fick han till men hon tyckte han mest tölta och verka ha lätt för de. Äntligen har jag fått drömhästen. Väldigt glad för de. Hon tyckte han hade ren och fin trav och rund galopp. Fick väldigt bra bedömning om honom och de känns helt underbart.  Jag är väldigt glad att jag hittade denna underbara häst.
Nya sadeln gick de kanon att rida med och sitter riktigt bra i den. Så nu går de bra. :)
 
 
 

RSS 2.0