minnen

I fredags och lördags va de utgång med båda mina fridor...i fredags så följde rooth med till stallet en sväng sen åkte vi hem til mig å laga lite mat...åkte till frida slyna och satt där ett tag innan vi gick vidare. träffa en person som  jag tycker om väldigt mycket då...va härligt.
Lördags kom rooth hem till mig så fixa ja ording mig lite sen åkte vi hem till henne sen gick vi till ahari och satt där ett tag, blev stadt men sjukt lite folk :S vart tar alla vägen här i hudik :s
Ska titta på en lägenhet på tisdag, vore grymt skönt att ha ett eget krypin, så man kan ha sina egna grejer och allt eget, speciellt sängen min...får ont i ryggen i den som ja har nu...
gick igenom bilder som ja scanna in på datan, är lite kul. Lägger ut lite här, resten ligger på facebook =)  





D här va väl nå avslutning tror ja,,, söt ja va. hahaha



skolavslutning



jag och min storebror, cool ja va då...



jag var ju för söt som liten



frida, daniel, stefan, jag och björn, mina syskon!



men coolingen jag då...hos farmor


på island

Min dagbok...

Jag läste i en tidning att pappa har mycket att göra med hur man lever och hur man ser på killar. Att om pappan inte brytt sig om sin dotter och bara ignorerar en så är de lätt att man blir rädd i ett förhållande när de blir för seriöst för man är rädd att killen ska göra samma sak som pappa gjort.
Själv har jag ingen kontakt med min far. Han ville ha ett barn, han bryr sig bara om första barnet och de funkar för honom, men att han ignorerar oss andra barn på stan när han möter oss och inte alls bryr sig om oss är bara skit!
Sist jag träffa honom var när man lille bror fyllde år...han sa inte ens hej när jag kom och sa inte ett enda ord till mig på hela tiden. Mina små bröder har fått saker när de fyllt år men jag får knappt ett sms, är inte värd ett skit för honom. Känns tråkigt. Men jag har min mamma som alltid ställt upp för mig och finns där. Samt hennes sambo. De är guld värda och uppskattar och ser upp till dom. Love ya mom!! <3

I torsdags tog jag de stora klivet till vuxen livet igen. Flytta från min mor...lite haft förvånad sa de att de trodde jag skulle bo där tills jag blev 30 =)

I fredags kom kusin min på besök och har nyss åkt hem. Vi gick ut på stan och skulle på systemet. Träffa gran och bjöd snällt hem han till mig så vi kunde förfesta lite. Kusin och gran kom bra övverens, tror han gillade den här stan =) (kommer från gbg) Frida slyna kom med till mig eller stina som de e där jag bor, sen kom rooth med en kompis oxå. Vi gick ut och de va nästan dött med folk. Men ramla in mer eftersom och vi hade de rätt trevligt, men med tanke på min höga ålder så börja de bubbla i magen av vinet så vi drog hem vid 1 tiden =) gammel tagga jag är.
I lördags lura jag ut kusin på hästryggen, han tog tindur, med tyglarna rakt upp i skyn så funka de rätt bra.

Nu ska jag börja umgås med mer folk och få mer vänner, känns som jag har loosa några. Så idag så har jag varken pilo eller tindur att åka till så ska till rooth och kolla på rulle eller nå sånt...börjar med henne som offer :P

Ska börja ta tag i mig själv och försöka styra upp livet sakta med säkert =) allt löser sig! allt har väl ett happy ending :P kanske man ska börja ut å springa igen, börjar ju få lite rumpa =)

En låt som jag veeeeerkligen älskar!!
http://www.youtube.com/watch?v=qQwCCm-H-sU&translated=1




lillfisen har flyttat till ett mycke bättre ställe nu =)


Stinas kök...massa onödiga kartonger


vardagsrummet, jag flytta in grejer denna dag, därför de e så stökigt.


sovrummet eller vad man säger...


vardagrummet från en annan vinkel...


hallen....

Jävlgt stökigt men ska väl bättra mig =)

RSS 2.0