Diagnoser

Att jag länge funderat vad de är för fel på mig.  Idag träffade jag en mamma till en tjej som går på samma avdelning som Thias.  Vi pratade en del och kom fram till att vi va rätt lika.  Hon hade fått diagnosen ADD.  Nu när jag läst om de känns de som att läsa en bok om sig själv.  Jag hoppas jag får detta som en diagnos så jag kan få hjälpmedel mitt tänkande.  Jag kanske kunde är så dum ändå.  Jag tar bara tid på mig att tänka. Får se vart detta leder och känns skönt att kommit så här långt.  



Ryttarkryssning

Ingen som vill med på ryttarkryssning i februari? Har en plats över.  



Underbara häst

Asså min nya kille! Jag älskar att jobba med honom.  De är så himla kul att "börja om"  på nån helt ny.  Nån som vill lära sig,  nån som tycker de är kul att hålla på.  

Vi har mycket att träna,  de visste jag när jag köpte han.  Spänd,  nervös kille.  Gick inte att hämta i hagen och sprang iväg.  Så i början va de alltid grimma på då han alltid backa när man skulle ta han.  Nu har vi utan grimma och han möter alltid en när man ska hämta han.  
Han har alltid varit lite stressad när man ska upp på han.  Idag tränade vi lite i ridhuset.  Och hoppade upp på han många gånger utan att han gick iväg.  Med bara repgrimma.  Och vi hitta tölten dessutom. 
Han är helt otrolig! 
Älskar den hästen  och är otroligt glad att få jobba och utvecklas med han <3 
Min terapihäst! 


Träna och att stanna med halsring,  samt backa.  De går framåt.  Men behöver öva en del. 


Sjukhus

Idag blev de en vistelse till sjukhuset med stor pojken.  Han har länge klagat på att han har ont i vristen och vi har misstänkt att de kan va pga mammas sjukdom EDS som gått i arv.  Läkaren på BVC sa att de inte va nån fara,  att han är rörlig och växer.  Men vi fick remiss ändå till barn på sjukhuset.  Hon sa de va svårt att bedöma om han har de då man är rätt rörlig som barn.  Men armbågen va lite mer böjd än vanligt.  Han sa oxå att han fick ont i handleder ibland.  Vi fick iaf besluta att de va bra om han fick speciella sulor för fötterna till våren.  Kändes skönt att bli hörd iaf.  :) 

De tuffar på i livet.  Nästa vecka är de min tur hos läkare och se om jag kan få nån utredning.  
Hästen mår bra och jag ser fram mot utveckling med han.  

Skriv inläggstext 


Snap

Hänger här ibland och på snap.  Facebook går jag in på väldigt sällan.  De va de å veta idag.  



Jobbig dag

Idag känns de som de är en bara allmänt jobbig dag.
Tänker på min älskade Pilo som jag känt i så många år och inte får följa. Att jag ångar att jag sålde honom till en människa som tar mig helt fel och anser att jag lägger mig i för mycket när jag egentligen bara vill de bästa för honom. Att vara 18 år och bara få stå i hagen kommer paja honom. Jag ville att nån skulle lägga tid för honom. Att han skulle slippa flytta runt nå mer och få stå på samma ställe... men men man kan inte få som man vill jämt och jag är tydligen en riktig hemsk människa som bryr mig. Ska nog sluta med de kanske. Moving on.
Jag har iaf bokat tid hos läkare för utredning. Väldigt trött på mig själv att jag hela tiden säger saker som uppfattas fel i andras öron och att jag aldrig kan hålla tyst. Jag har alltid varit annorlunda...Jag vill alltid väl men de blir bara skit hur jag än säger och uttrycker mig. Många gånger vill jag bara förvinna från denna värd och vandra vidare. Andra dagar känns de så himla bra.
Jag är glad att jag får spendera tid med hästen som är MIN alldeles egen häst, han gör att jag orkar.
Livet är hårt och som vanligt får jag nog skit bara för jag skriver detta också.
Ös på mig bara!
 
 
PILO
 

Bröllopsdag

6 år har vi varit gift.  Inte har de varit lätt alla gånger och vi ha haft våra ups and down. Men har ändå klarat av de rätt bra.  Tack babe för att du står ut med mig och för att du finns för mig,  trots att jag gör bort mig i saker jag säger och gör.  Älskar dig!



Kaaaallt

De har varit - 25 som mest nu.  I natt va de nog - 22. Jag har nyss varit på en tur med älskade vännen min.  Frostig va han.  Så himla söt.  Tyvärr halt på sina ställen.  Önskar nu att de kunde bli nån plusgrader så de sätter sig i isen.  Men ändå trippa han på bra.  Han är så himla vacker.  



Gott nytt år

Japp.  Nytt år och de börja lika bra som De sluta.  Kräk och kräk.  

Vi blev bjudna till bror Daniel och Johanna.  Grilla lite och hade trevligt.  Ungarna höll sig vaken till 22 sen följde jag med de så de fick sova.  Strax efter 23 flög jag upp för Thias börja kräkas.  Va bara åka hem.  Kräktes hela natten och sista kränkningen kl 6 gick jag upp för att gå ner till stallet och ta ut hästarna.  Våra två hade stått i uteboxarna och ville gärna gå ut Och kändes stressiga.  Men glad att de fick stå i box ändå.  De smäller rätt bra här runt 12. 
Nu ska vi ta tag i de nya året med att vabba i morgon.  
Sen ska jag ta tag i mina problem och se om jag hittar mig själv så jag kan sköta mig bland folk.  Vilket jag har svårt för ibland.  Ta bort folk som inte gör mig gott.  Och hoppas att mina gamla hästar har de bra och att Tindur får vara frisk.  



RSS 2.0