Ont!

jaa jag har fan ont överallt. igår började jag få ont längst ner i ryggen, höfterna och har en smärta ibland nedre delen av magen/övre delen av puppa. De känns som nån snabbt sticker in en kniv. Mycke mysig känsla. Kan de va foglossning som börjas? Ska jag behöva ha de så här hela sommaren? Spännande värre :s
Måste få mer hjälp av Niclas nu med de mesta, gårdagens städning va fan tuff. Nattens sömn va tung och jag ville inte gå upp.
Vi får se hur länge jag kan rida, kanske söndag blir sista gången på ett tag :s suger fett.
EN hel vecka kvar till UL, längtas som en tok! Ska bli spännande å se vad som döljer sig där inne =)

Helgen...

Jaha, snart e helgen över. I fredags kom goa Erika och satt barnvakt åt Thias medans vi va ute och roa oss ;) vi hade beställt biljetter till showen "Naket". En kompis till mig ordna roliga scener och grejs om hudik. De va så himla roligt att man kunde inte göra annat än att garva HELA tiden! Vi åt innan sen satt vi närmast scen så fick bästa utsikten. Lägger ut en trailer på den, de skulle komma ut senare på youtube men vet inte hur länge de dröjer. Va iaf super kul!
Sen va ju vi med och spela in en scen med så de blev lite roligare =)



Igår så va vi på stor loppisen som va på stan, fynda lite oaf ;)
Sen skulle Niclas hem och bygga altan. Höll på hela dagen så nu kan man iaf gå ut och sätta sig =) Hela min familj kom, bara syskonen då och viss respektiv =) Sen kom Frida och hennes karl och vi bestämde oss för att grilla. Hämta grillen som stått hos mamma. De va gott, och kul att man äntligen kan göra de här! =)
Sen blir de spännande Eurovision! Där sverige vann överlägset. De va kul =) Jag har inte följt de nått utan bara nu tittat på finalen. Äntligen får sverige vinna med en bra låt!




Thias har oxå börjat trotsa lite, kan va svårt å få i han mat då han slåt bort skeden hela tiden. Här om dagen hade han bajsat så mycket (lösbajs) och sen gav jag han mat utan tröja för vi skulle ändå bada och då blev allt gröt, govet och jag. Så han är lite svår nu, men de är väl den tiden =)


Vi ska stå, mest heeela tiden!



Ja men han är iaf sötast! =)





Grejer som händer

Tänk så mkt man hinner när bäbis sover i sin egen säng på eftermiddagarna, han kan verkligen sova 1½ timme, hinner mycke på den tiden =)
Niclas har börjat på altan och de börjar likna nått, han är bara lite av en arbets narkoman så igår fick jag skrika in honom å sa att nu får han fan komma in! Då hade han hållt på hela dagen, fick garage golvet igår, så hade lite å göra då med. Nu är de lagt och de ska bli underbart å få börja packa in grejer, väggarna kan man göra sen =)
Om 1½ vecka är de UL, guuud de ska bli så spännande, gått mkt fortare denna gång. Men thias gör att dagarna går fort med =)

 



Kristins "kamphund". Riktigt bra med Elvis. Hon är en tjej på 3½ år med skinn på näsan och visar Elvis att man inte kan bete sig hur som helst, i love it. Hon säger verkligen ifrån och de behöver han.


En helt vanlig helg dag hemma hos oss. De är skillnad å bo i hus =)





Altan <3

Joo, medans jag va på hästrally igår så hade söta Frida Thias och söta Anna Elvis, så Niclas hade tid för att färdigställa altan! Vilket är sjukt underbart!!!
Garaget ska bara få lite betong sen är de klar, sen kan vi chilla lite, inge stress moment för Niclas längre =)


Den känslan att få komma ut på en riktig altan när fin vädret börjar komma kommer vara obeskrivlig!

Gnyfaris hästrally

Japp, då har jag gjort gnyfaris hästrally! Jag måste säga att de va de roligaste jag gjort på länge, jag bara njöt varje steg! Tindur verka uppska att få komma ut med massa andra hästar och blev riktigt taggad efter ett tag. Fint väder fick vi med, va alldeles lagom varmt. Inte för varm och inge regn, de kom senare på eftermiddagen :P
Vi red en bra sträcka, blev iaf en mil, va ute 3-4 timmar. Gjorde massa olika aktiviteter på vägen, en del va svåra, andra kluriga och andra lätta. Men de va kul att man inte klarade alla, sen va de frågor oxå vid vägen som man skulle svara på.
Halv vägs fick fika, en macka och kaffe/festis. Gott!! Sen fortsatte vi hemåt och när vi kom tillbaka blev de grillkorv. De blev ettor, tvåor, treor, fyror och femmor, sen vi andra kom sexa, men alla fick en rosett och ta från pris bordet. Kanon =) jag tog en påse med saltsten, torkade morötter, hovkrats, smörkniv och en sån där roller som tar bort hår. Super nöjd med de :D
Vi jätte gärna göra detta igen och kommer garanterat vara med nästa gång, kostade bara 100 kronor och va värt varje öre! De enda som va lite synd va väl att de bara fick va med islandshästar. Men förstår deras tanke med =)
Förresten, i  min grupp va de med en tjej som oxå va gravid som kom från järvsö, hon va i vecka 20 :P sen fick norskan med som jag känner, hon är vetrinär och bor bara en bit från mig =)






En av grejerna. Man ska ta sig över denna "bro", Tindur klara de =)



kom en jävla massa gammel moppar! Säkert en 200...



ta sig mellan lakanen....



gå mot älg tornet och ta ett spö sen gå till en stubbe till vänster och lägga den i den...



hästar i full tölt....



söderhamn...

Igår va vi i söderhamn på nå "vårstimmet", vi trodde de va nå festival/markad osv, men de va typ en scen med massa skit. Så vi drog på skokanonen som ska lägga ner och sen en hund och katt affär och köpte en hundbur för 395 kr, billigt å bra =) nu kan man ha bakluckan öppen på volvon och veta att han inte smiter, fett nöjd =) (haft en tygbur förut men den hade han bitit sönder)



Gunga va lite kul, vi har inte gjort de så mkt så lite läskigt va de =)



Sen åkte vi hem till Maria och hämta nå hästgrejer. Elvis passa på å träffa hennes best till hund...

Im back!

Jag har inte vågat testa mina gamla byxor för har bara blivit besviken när jag försökt trängt på mig dom och inte lyckas. My big ass har verkligen varit pain in the ass. Men av misstag tog jag på ett par byxor som jag trodde va dom som jag köpte när jag va en tjockis, men de va ju dom som jag kunde ha innan jag blev gravid, fett happy =) Kan vissligen inte knäppa dom men vem bryr sig om de nu, fick iaf på dom, de finns alltså hopp för mig med :D



bjuder på en liten halv magbild med, sen fläsket på sidorna och jäms med ryggen får ni ta, de kommer ryka bort sen, men en sak i taget =)

Uscha...mamma hjärtat.

Usch, mitt mamma hjärta mådde ige vidare igår, jag vet att barn slår sig och att man kommer få vara med om de ena och andra, men de är inte lätt. Man vet inte riktigt hur man ska hantera de när de är sina egna barn, liksom andra känslor. Igår när Niclas badade Thias så ska han ju stå, och självklart har Niclas koll men de gick lite snabbt och han snubbla till och slog i hakan i badkarskanten, fick upp hans enda tänder i överkäken och börjar tokblöda! Mina mammors tuttar och livmoder mådde inte bra av de. Men tur Niclas har koll på de och med kallt vatten så lugnade han sig tillslut och tyckte de va ganska skönt, sen ville han leka, jag ville bara krama om han. Usch! Lill go grisen!

Detta är sen jag va hos mamma i lördags...han är så mysig när han sover på mig....<3




Igår va de fint väder, när Niclas kom hem undrade jag vad jag skulle göra så där 18 på kvällen. Så de fick bli premiär cykling med vagnen. ååå vilken fri känsla. Jag kunde ha Elvis lös där de inte gick jätte mycke bilar, han skötte sig jätte bra och sprang inte över vägen utan höll sig brevid mig, så himla nice! Så de får de bli fler gånger =) Vagnen va inte speciellt tung heller så va inte så jobbigt, förutom uppförs backarna, dom gick jag faktist i :P


Stor killen <3

Thias har blivit stor kille, på bara en vecka har han utvecklas enormt. Just nu står "att ställa sig upp" högst på listan, och han slår sig titt som tätt, han kryper bättre och bättre och har blivit snabb. Han grinar några gånger om dagen för han har slagit sig men de går rätt snabbt över =) Gla fisen!






han har fått bil med, men hjälper honom å sitta på den då han än är lite liten =)


sen grillade vi hos mamma i söndags, för att min bror Björn fyllde år igår. Men som vanligt tvingar mamma oss att sitta ute i kylan så där på kvällskvisten då de är typ 10 grader ute, mössa och långkallingar fick tas med =)


uffe och Björn

Elvis föräldrar...

Jaa nån kanske vill se hur hans kära föräldrar ser ut, då har jag denna bild som jag fick av uppfödaren då jag bestämde mig för att hämta han =)


Likheten??? jaa kanske samma drag som pappa sig :S inte vet jag.


min körhäst med ny sele...

Grymt sämst man är på uppdatera. Grymt tråkigt regn väger idag med.
Planer på åka till sundsvall idag. Varför inte nu när de är sånt skit väder =)
I lördags köpte jag ett nytt sele till Pilo, hittade ett billigt, hon kom dit från söderhamn för hon åkte förbi här med lastbil, så fick prova de innan och jag tyckte den satt bra.
I söndags va de dags å provköra lite. Tog huva för säkerhets skull då han reagerar på ljud starkt och han fick ta stång bettet. Shit va bra han gick på allt. Selet så han fick bra lite tung med tung vagn sen huvan så han va lugnare och bettet som han lyssna på nå helt underbart på, en lugn tur! Sen är han grym på vända, inge panik alls när vagnen går mot benen. Han är super duktig och jag älskar att köra han =)


Min NYA körhäst <3

Bilder från mobben...

Lägger in lite bilder från mobilen....
Sen har Pilo fått ett eget loksele som väger satan!



Härlig tur på Pilo...


Vackraste Pilo <3


I vårt vardagsrums fönster...tänk vilken skillnad de blir bara att byta lampskärm....


vecka 15 på kvällen, alltid tjockast kvällstid....tyckte jag kände små små sparkar i morse, men kan va inbillning :P

Texas

I fredags blev de dressyr med Pilo i ridhuset, han e så duktig, men fortfarande galoppen som e lite snabb och svängig i hörnen.
Igår fyllde min minsta bror 23 år. De firade vi med HELA familjen på Texas och åt gott. Jag beställde hummer och oxfile. måste ju smaka på hummer, de smaka som fisk typ så inge märkvärdigt :s kräftor är mkt godare =)

Mamma tog lite bilder som hon skickat till mig som jag valt ut.




Pappas fru, pappa och storebror Daniel med konstig blick...


Födelsedags barnet, bror Stefan!


Min storebrors Daniels familj. Hans tjej Sandra med barnen Isak och Axel...


Lillebror Björn med tjej Cissi


Stefan med Thias....


Glass kan nog va riktigt jobbigt å äta när man precis fått tänder =)

Körde pilo...

De är när Niclas frågar mig "Hade vi inge mer räkningar?" man ska bli glad. Då har man lite räkningar. Nice de ju =)
Igår körde vi Pilo, efter att Jossan ridit han sen släppt han på volten för att göra av med energi. De gick så bra till en början, men när vi skulle uppförs backen tog han i, lite väl mycket och de blev galopp. Yeaaah, de gick snabbt men fick stopp på honom ganska fort. Han höjer huvudet ganska mycket och blir då pigg, vi tänkte börja använda martengal på honom, har nån annan nå tips tas de gärna mot! Men sen så gick han i trav hela tiden, kändes spänd tyckte jag, men han klarade iaf av de och va duktig för att de va andra gången vi körde.
Delkationen är inlämnad och istället för att få tillbaka 6 tusen som jag skulle blev jag skylldig 17...sablans lägenhet! Men men, nu tänker jag aldrig flytta mer!
Idag står handling på schemat, sen får vi se om Roothan vill ha thias en stund så jag kan rida, hon hade ändå tänkt å hälsa på =)
Tindur har blivit bättre, svullnaden har gått ner som fan så på fredags börjar vi skritta honom.

RSS 2.0