Maskerad/enköping

Japp då har man precis kommit hem från en tripp i enköping. Its good to be home!
De blev inte så mkt folk men vi hade de rätt trevligt ändå. Ida och Elin sjöng och peppade folk till att dansa, good work! Han med saxar och knivar vann maskeraden, men de va han värd, han va grym! (röstade å han) Alla hade sin coola klädsel.

 <---- niclas va "döden" syns i detta hörn :P


De heta paret =)

hanna suger i sprit i sprutan.........och matar varann...GÖLLI GÖLL!






vet att jag ser psykad ut i bruna linser men kul med lite omväxling :D


jag såg ut TYP så här :D



Niclas fick med sig en lånebil från jobbet, en audi, diesel. Drar förbannat lite. Vi åkte fram å tillbaka på 30 liter :P kan kanske tänka mig en sån.



Vi åkte oxå och hälsade på Niclas kompis Janne och Molle. De hade snyggt nybyggt hus. Man vill gärna ha ett eget, men eftersom de skulle bli kallaste vintern på 1000 år denna vinter så duger nog lägenhet rätt så bra.
Sen åkte vi förbi hans gamla hus i dunderbo...ville se hur de såg ut. FIIINT, stor tomt å så.
Åkte oxå till hans mammas grav och tände ett ljus....nu har man träffat henne med =)

lördag idag...

Idag blir de tripp till Enköping för lite maskerad. Vi köpte våra dräckter på en leksaks affär så de blir nog bra :P de hade mkt skit där.
Jag har inte riktigt fatta att de bara är 2 månader till bröllopet, känns som jag kommer psyka när de börjar närma sig, vet inte hur man gör :P
giisen ska åka till hans mormor och vara där tills i morgon, han gillar inte riktigt å va själv. Men de blir nog bra de.




(Emmas bilder från ladies night)





Lite fina bilder...

Thess tog kort på oss igår...hon e så duktig :P
Min prins är så vacker <3










before and after

MYYYS!!

jag har äntligen hittat en BRA medryttare :D





varit till sundsvall...

varit i sundsvall. Hämtade ringen...den är SÅÅÅ fin!! *tihi* =) FAN, inhandlade oxå 2 par skor... men de va ju sååå nice. Den första är riktigt skinn och va riktigt dyr. Den andra var fodrade och kostade inte mkt.





giisen igår när vi tittaa på film.

Vi såg "mannen som hata kvinnor" den va faktiskt rätt bra. Lite rå ibland tycker jag. Nu är däcken bytt på bilarna och transporten.

mammas lilla bäs...

på en gång när man går å lägga sig så kommer gizmo och hoppar upp på mig och ligger gärna emellan oss. (jaha, inge snusk i kväll) =) jag föröker flytta honom men  han kommer tillbaka. Sen flyttar honom igen, då blir han skitsur och går sin väg och lägger sig nån annanstans, får gå och hämta honom sen. Då vill han gärna ligga på min mage. Ibland somnar jag så och ibland vänder jag mig på sidan och han somnar "i min famn" typ. Håller i om honom. Han är en trygghet i mitt liv och jag kan ligga och klappa honom i sömnen och bli lugnare av han utan att veta om de =) jag älskar han och han är min guldklimp i livet! VÅRAN bäs =)







idag tänkte vi åka till sundsvall en sväng, sen blir de ridning för oss, sen byta däck =)

Lördag =)

jag köpte en ny tandborste till min bror som han kan ha här. För han tog hit hans gamla och den va RIKTIGT gammal =) i mitten va de ingenting och sen va den helt platt =)



i kväll blir de film kväll med chips och choklad. Bror har åkt men skulle sova här i kväll igen.

gotti


bruuuuschan...

Träffade Rooth på stan idag, hon hade köpt en present till mig eftersom jag fyllt år. Hon är den enda som gett mig något när jag fyllde år (bortsett från Niclas då) tack gumman. Du e bäst <3<3 blir lite rörd =)
en "halsduk" som är som en "kjol" typ och ett par assköna vantar. ASNICE! Hade nog inte tänk på att köpa de själv med LIKE IT alot :P


Niclas va så dum å köpte en vinter jacka till mig, han tyckte inte att min vinter jacka som jag köpte när jag gick i 9an va nå bra, förstår inte varför :P


borderline

Mamma berättade att min far har borderline. han har inte fått nån diagnos men de är väl kanske inte för svårt att lista ut.
Men känns som om man visste de lite tidigare hade man kunna tolka honom bättre. Att inte bara se de negativa i de hela. Har många fina stunder med honom. Men just nu känns de som ett evigt bråk om vem som ska förlåta vem för nått som man inte vet vad de e. Jag vet att jag måste ta kontakt med honom för att nånsin gå vidare i livet. Jag vet att jag måste börja prata med honom. De tar fan emot, men vad göra?
De är synd om honom, han är sjuk. Han kan inte rå för att han ljuger, han kan inte rå för att han inte har nå känslor. Han kan inte rå för allt för han gör, för han är sjuk.


Söt jag va =)

mmmmg gotti

vi va ute och åt på 49an idag. FYY faan säger jag för deras oxfele plankstek!! Den e underbar!!

My heart!!

Status uppdatering på FB som min STORA kärlek la upp:

"Niclas Berg Vad glad jag blir bara av att se henne, spelar ingen roll hur man mår så behövs det bara ett leende från henne, så känns det som man vunnit högsta vinsten..
När man tänker efter, så är det ju just det jag gjort..
Min bästa vän, Min stora kärlek ♥ ♥ ♥"
för 8 minuter sedan · ·


Vackra mannen min!! Jag ska gifta mig med min bästa vän. Han som få mig att skratta, han som får mig att gråta av lycka. Han som gör min tillvaro mycket bättre. Att jag skulle få min prins på min resa, de är HELT otroligt. Ett år sen du började höra av dig igen...på min födelsedag....de va den bästa presenten jag kunde få. Den första jag meddelande att du hört av dig va till min mamma...¨
Jag skrev "Niclas har hört av sig" mamma svarade "vad tyckte du om de då?" jag svarade "jag blev faktist jätte glad"
Ditt nummer har varit delite ett längre tag, men i mitt hjärta har du funnits sen första gången jag såg dig! Mitt hjärta bultar fortfarande massa för dig! <3


yeeaay wedding =)

Bröllops datumet är nu bestämt =)
nu är de bara ALLT annat kvar. Svårt med allt. Men de löser väl sig som sagt.. De blir ett vinterbröllop =) nice!
Ville bara förmedla de :P

ladies night...

när vi fixat ordning oss så drog vi ner. MASSA brudar. Haha vilket kackel de kan bli. Vi fick en fördrink sen mingla runt och fick coola brillor. Kan säga att maten inte va så där super bra. De va gott, kycklingen va super god, men de fanns liksom ingen smak alls och inte ens salt på bordet, vilket jag tycker va lite dåligt. Vi träffade Dellebor. Alltså folk från en liten håla utanför hudik. Sen såg va hudikbor med, Man kommer fan inte undan dom heller.
Ja men de va ett jäkla drag iaf. Tyckte att showen var kanon bra. Gillade den skarpt. Va ett himla drag.
Efter allt slutade så skulle vi åka in till city och gå på ett hotell som va en pub typ. Musiken var knarkad och 3 stockholms töntar till killar satte sig ner vi vårat bord. Tyckte de va dryg så jag sa att -"jag va förlovad, att frida va mer intresserad att tjejen som satt brevid och den andra tjejen va en surpuppa". (emma va ute på vift) men de verkade inte fatta och satt kvar ett tag. Sen drog de och vi gick för att de stängde- Tjejerna ville vidare men jag tog taxi hem. Dom kom väl till hotellet vid 4. Emma va måttligt bakis hon =)












GO NATT!!

ankomst på globen

Vi åkte ner till sthlm och körde lite lost när vi skulle hitta till hotellet. De låg VÄLDIGT nära globen. Men dom höll på bygga om så de vart lite yrigt. När vi kom fram så gick vi upp på hotellrummet. Vi lämnade grejorna i all hast sen ner på "city" och skulle ta nå litet å äta och tjejerna ville på bolaget. Vi körde "vem får inte gå in pååå syyyysteeemet" som jag bäddade in på film här. Ne men sen skynda vi å göra oss ordning. 2 timmar hade vi på oss, 3 tjejer och alla ska duscha och fixa sig. YEAAH!







De blev påsättning på både hotellrummet.....


......och under nr 6 ute...bara snusk!

fredag FM

jag va till mamma och lämnade bäs igår. De första han gjorde va att gå runt lite sen ville han ut direkt. Mamma klaga på att han ville gå in och ut hela tiden. Hon stod som en dörrvakt :P Men han vill inte gå ut när han är här hemma. Då sover han på konstiga ställen hela tiden. Han har inge problem med hunden alls. Men katter som kommer i närheten spöar han. Han är helt galen mot dom, står och vaktar hela tiden. Han är som en vakthund och mammas hund är som en katt. Life is wonderful =) Nu är han hemma och sover tungt på soffan.




Reddy!

reddy steddy =) ja men om en timme drar jag till mamma för att lämna bäbis. Han ska få va hos mormor =) Sen ska jag lämna min bil där hos bror. Vi åker med Niclas ner, han ska till Västerås och hämta lite grejor så han droppar av oss i fjöllträsk så slipper vi betala parkering. Blir perfa! Sen är de ladies night med tjejerna. Party ALL night....kommer jag nog inte palla men lite alkohol blir de nog =)
Nu tar du mammsen hand om mammas lilla bäbis så kommer jag hem i morgon eftermiddag. PÖSS ALL!


Våga beröm!

jag va hos frissan igår och hon pratade lite om folk som flyttat hit, vad de tyckte om Hudik. Eftersom hennes man kommer från sthlm. Han tyckte att hudikbona va lite dålig på att berömma andra, vara glada för andra. Och jag tror faktist de är så. Jag är själv as dålig på de. Blivit mycket bättre på de sen jag träffade Niclas, berömmer han rätt mycket för saker han gör.
Men själva grejen är varför är vi så dålig på berömma? Är de för att vi själv mår dåligt och vill inte att andra ska ha de bättre? Tror faktiskt de är så. Tycker de är tråkigt, varför inte göra sammhället lite gladare.
Om någon gör något bra så berömmer man inte för den personen vet redan att man gjort nå bra??? så sa han att de va iaf. Jag tycker att vi ska berömma andra, tjejer som killar, utseende eller vad de gör eller vad som händer i deras liv. De tycker jag iaf! Så alla kommentarer som jag får...berömmer er för att ni orkar ta er tid å skriva =)

Sen kom de in en hingst i vallack hagen. Han hade hoppat över för de står ett jävla sto i våran hage. Pilo hade fått sår på ett ben och på nosen. Och en annan i hagen hae fått massa sår. Ett under att pilo inte fått mer sår, så hingstig som han är och sen kommer de en hingst in och snor hans sto?? funkar inte....måste flytta på stot i hagen...pilo blir galen!

I morgon är de sista dagen Niclas jobbar i sundsvall. Ska bli TOTALT underbart att få hem honom. Att gå upp samtidigt på morgonen. Wonderful! Sista dan hanny bunny! <3<3

en balkong kanske...

ja men tänkte bara säga ÄNTLIGEN s börjar de hända nått med balkongerna, inte haft någr på HUUUR lång tid som helst. Eftersom min gubbe va hemma idag så tog han bilder. Han har så tråkigt liv :P






happy happy!!

TOTALT f**ing umberliverble eller hur fan man stavar, men helt sjukt underbart att Niclas ÄNTLIGEN fått jobb i hudik. LOVE it. Äntligen så börjar vårat liv på riktigt, äntligen kommer de kännas som han bor här med mig!! Är så glad att jag gråter....WONDERFUL!!! Love YOU!!!




tack för den fina kommentaren "Måste bara säga att du är helt galet vacker!!!! Jag blir helt besatt av ditt utseende, du ser ut som en blandning av Kate Moss & Malin Åkerman!" -som jag fick på förra inlägget =) alltid roligt =)

leker lite med tindur...

en liten film från idag =)




underbart höstväder

en tur med älsklingen i de vackra vädret =) massa kärlek <3<3<3<3






jo men va ute....

ja men va ute på en tur idag. Sen tvätta jag och städa min bil, kändes välbehövligt. Sen har Niclas fixat mina extra lysen på bilen. Kändes nice nu när de börjar bli mörkare. Tvättat lite häst grejer har jag gjort med, smörjt sadel, fan va duktig man varit idag =)






jo men visst har han blivit smalare? =)

lektions stallet...

tog lite bilder när vi va på lektion i tisdags, så här är de i stallet innan ridning =)


en riktigt peppad häst....


happy happy...




het diskution i stallet....


Giiisen


mammas kille gillar att sova i mitt knä...ovanligt....vart jag än sitter kommer han.


han gillar oxå att sova i badrummet...


han gillar oxå att ta väldigt mycket plats i sängen, vi har bara en 140.is säng...
han gillar oxå att sova PÅ mig och brevid, väldigt nära är bäst.


han gillar oxå påsar...

besviken...

vissa människor gör mig besviken ibland....

bara för att man har ett förhållande behöver inte de betyda att man är i ett fängelse och inte kan göra nått... jag lovar, jag kan faktiskt göra annat jag med. Men alla tror man sitter fast, men de gör jag inte. Jag bryr mig om annat än bara hästar och Niclas.
Besviken för att ingen ens ville komma och hälsa på när jag fyllde år... ena som va sugen va men egen bror stefan, men de va för tårtans skull. Visst hade jag ridlektion på kvällen men den va klar kvart i 7. Är hemma halv 8, är de sent?
Varför är de bara jag som ska höra av mig =( *sårbar*

ville bara skriva av mig....*sömnlös*

tack min egen far för att du glömde min födelsedag igen. ovanligt. Han hälsar på syskon och TILL O MED ger de presenter när dom fyller år men vi skiter i att ens skicka iväg ett ynkligt mess...

jag blir besviken på folk.....

tack Niclas för en underbar present. Du är ängeln i mitt liv som aldrig sviker! Älskar dig!

blää

gått å blivit förkyld och sitter hemma å bara nyser konstant. Bläää för de =(
så ska kura ner mig och försöka bli bättre idag...

gizmo hittade till min låda i går kväll han...



lintjärn...

idag red jag och älskling till lintjärn. Jag börjar bli sjuk så va inte på mitt bästa humör, är fortfarande dålig så vi får se om jag stannar hemma i morgon :S men vi tog med
lite fika och hade de lite mys.






film time med linn...

igår kväll hade vi inget för oss och gick till Linn i staden och kollade på film, "valentimes day" hette den, massa romantik och kända ansikten. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den.
Dom har STOR tv iaf =)


middag med mor...

Mamma och uffe och åt lite mat, vi hade gjort fin mat med lyxig förrätt och gått kött som huvudrätt. Jag och min älskling är sånt bra team =) vi hade dukat fin =)



de tig med sig en fin fruktskål....med en morot i mitten?




ah men gizmo vill eoxå va me å leka...


mätt å belåtna...

en vacker höst dag

vi va ute på en tur idag, först va de rätt kallt sen blev de sååå härligt väder. Tog lite bilder för de som är lite avis :P



de finns nått med denna bild som är fel, kan de va att pilo står nära baken på tindur =)


idag...

värdelös jag är på skriva, idag ska vi ut i dimman med hästana, ska försöka ta lite kort, sen middag med mor och hennes karl...=)

RSS 2.0