Ett avsked

Igår var de fredag. Sista dagen på mitt jobb som jag varit på de senaste 4.5 åren. Trivts super så är blandade känslor att de var sista dagen. 
De bjöds på mat och jag målade min sista huv. 
Ingen kunde veta att denna jävla corona skit kunde slå så hårt på dessa små stackars företag. Så arg man blir! 
Nu börjar jag på ett större företag och förhoppningsvis en säkrare framtid. 
Kommer kännas läskigt men spännande att få åka dit på måndag. 


Idag åkte vi till Sundsvall. Hela familjen. Vi skulle köpa presenter till lilla wille för han fyller ju hela 8 år gammal på tisdag ❤️
Min gamla älska vän Emmra som jag känt sen liten,  tog hand om pojkarna en stund medans vi kunde handla i lugn å ro. Betyder då OTROLIGT mycket för oss att hon ställde upp. Saknat denna fina människa och vi umgås alldeles för sällan ❤️ men ska bli ändring på de nu tycker jag! 






Ombyte

Om en vecka börjar jag mitt nya jobb. Så himla roligt att få testa nå helt annat! Jag har jobbat som lackerare i 15 år och är nu dags att prova nå helt annat. 🤩
Jag kommer ändå sakna att lackera och hoppas jag kan få göra de mellanåt ändå nångång. Men tyvärr finns de inte så bra firmor i hudik som passar mig så får ligga lågt med de ett tag.
Detta ska bli såååå sjukt spännande. Har aldrig jobbat för ett sånt stort företag så kommer bli helt nytt, har heller aldrig jobba såna här skift så de kommer oxå bli nytt.. 
Ser verkligen fram mot detta och är så glad att jag fått denna möjlighet. 



Att de händer så bra saker i livet gör mig så tacksam och glad. Att jag blev utbjuden av min ÄLSKADE vän på mat är nästan så jag kan börja gråta! Så fina vänner har jag! ❤️ ❤️ 
Tack för att ni finns! 




Tack älskade make för att du finns i mitt liv och stöttar mig i allt 😘






Rally time!

Förre helgen var min stallkompis och min medryttare på rally i Sundsvall och vann mest poäng! Fy fasen vad de är bäst!

I helgen åkte vi till jättendal! Alla tre! Lill agis fick följa med! Då kom min stallvän etta och jag kom tvåa 😍😍 vilka stjärnor till hästar vi har! Så tacksam för dessa fina vänner jag har. Så bra vi har tillsammans. Så himla glad att jag hittat detta stall med detta härliga gäng! 
Ni är bäst! ❤️

 Och saffe går raka vägen in i transporten! Vilket proffs han är 😍



Jag hade bakat Suuuuuper goda bröd som jag bjöd på 😋
Med nötter å grejer. 

Sen när jag kommer hem har VÄRLDENS bästa make fixat lyse på kärran! 😍😍😍 Vilken stjärna till man jag har! Han den bästa! 
Batteriet sitter under!
En liiiiiten nästintill osynlig knapp sitter där fram och små lampor.

Medans jag var på rallyt kom våran ÄLSKADE bonus farmor och hämtade barnen! Älskar verkligen henne! Helt underbar! Senare på em när jag kommit hem, duschat så åkte vi ut till henne och hon bjöd på mat. 😍😍🥰🥰


Jag har så många härliga människor i mitt liv som betyder massor för mig! Nu fattas bara jobbet som jag hoppas jag får! Då är livet fullbordad! ❤️ 

Tack älskade människor för att ni finns i mitt liv! 

Arbetsintervjuer

Jag var på en arbetsintervju i onsdags. Hur gick de? Ja du, jag har ingen aning!?
Man ska alltså berätta de allra bästa om sig själv och svara "rätt" på frågorna.. Vad är rätt och vad är fel? Hur ska dessa personer sen kunna avgöra om jag är rätt för jobbet genom att sätta sig ner och prata med mig en halvtimme? 
De är som en speeddate. Hur fan ska man veta att detta är en person som man vill leva med? Nä de kan man omöjligt veta. 
Jag har ingen aning hur de gick, självklart tänker jag att detta borde jag sagt, och detta kanske jag inte borde sagt. Men nu är de bara vänta å se! 
Måste säga att jag kände mig helt värdelös på detta och blev mest nervös. Men de verkade ha lite humor iaf och de är skönt. 
Jag håller tummarna för att detta blir av! En ny erfarenhet i livet!
Kanske får jag reda på de nästa veckan, eller veckan därpå.

Älskade barn! 

American murder


Vi måste prata om denna dokumentär! 
Detta är bland sjukaste men bästa dukumentär jag sett, så mycket information om fallet. Man kastas in från första början när polisen kommer till hemmet för en väninna ringt och är orolig då hon inte hört av sin vän. På en gång ser man hur maken blir nervös av situationen. 
Man får följa deras förhållande från start till slutet. En helt vanlig familj med 2 små flickor på 3 och 4 år gammal och en pojk på väg i magen i vecka 14/15. 
Det är tufft mellan dom och han träffar en ny, yngre tjej som han blir förälskad i. När han väl säger att han vill skiljas så säger hon (enligt han) att han aldrig kommer få träffa barnen igen.. Han får frispel å stryper henne. Häver in henne i en filt, packar in henne i bilen, tar med barnen och åker till sin arbetsplats. Stryper barnen, begraver mamman och lägger barnen i en oljetank! VARFÖR!??? Förstår inte. 
Sen att kvinnans familj få utstå så mycket hat efteråt för att hon tydligen gjort honom galen, att de var därför han gick bananas! De finns fan ingen ursäkt till att man gör nått sånt här! 
Tänk att de går så här för en helt vanlig familj. Psykisk ohälsa är inget å leka med! Man behöver ta hjälp innan de är för sent! 

Tänker man BARA på sig själv i alla sammanhang, lyssnar inte på nån annan än sig själv, manupelerar andra, och gör saker för att jävlas med andra folk. Då har den personen problem och behöver allvarligt söka hjälp för de! 
Vet du av att ett barn far illa, var inte rädd för att anmäla en gång för mycket än för lite, även fast de skulle vara en närstående eller familjemedlem. 
I detta fall handlade de inte om nå misstänksamt mot varken barnen eller mamman, detta kom som en chock för alla. Då är de svårt å veta att nå sånt skulle kunna hända. 


Denna finns på Netflix! Har du inte sett den så gör de! 







RSS 2.0