Add-diagnos

Att få papper på att jag har ADD känns lite som att hitta och förstå sig själv. Nu hoppas jag bara min omgivning kan få bättre förståelse för hur jag är. 
Jag är inte trög,  jag tar längre tid på mig att tänka bara, jag är inte dum bara för att jag inte kommer ihåg eller förstår vad som sagts.  
Jag säger saker innan jag hinner tänka igenom om jag verkligen ska säga de.  Och ibland kan jag verkligen inte förklara de.  
Jag har oxå antagligen dyslexi.  Hoppar ibland över ord och orkar inte läsa när de är mycket och jobbiga ord är omöjlig för mig att läsa.  Har svårt att skriva rätt med.  Tack att mobilen finns och rättar.. 
Så ibland orkar jag inte läsa ett långt inlägg som skrivits utan hoppar över mkt och skrollar liksom igenom och tror att jag fattat.  
Dagdrömmer mycket och många gånger är jag inte där jag är.  




boobs uppdatering.

Jag tänkte jag skulle lägga ut känslor och tankar på min bröstförminskning som jag bokat den 4 juli.  
De är nu spikat och klart med allt inför operationen.. Jag är extremt förväntansfull och längtar otroligt att bli av med trycket från mina axlar.. Kommer bli mkt lättare.  
Visst har jag haft nytta för dessa bomber i mina unga år.  I de mesta till min fördel, de kan jag inte sticka under stolen. 
Men tyngkraften gör sitt och man blir bara
Äldre.  Nu så har de blivit hängiga efter två barn plus tyngden.  Så iomed att de blir hängigare så blir de tyngre.  Så mer åren så har de blivit värre både för rygg och axlar.  Jag har nu storlek 70 F i bh.  Jag har ca 700ml i ena och 600ml i den andra.  Drygt.  
Just nu känner jag bara för att ta bort de helt.  Men tänkte satsa på stor B eller liten C kupa.  Tanken är väl att jag ska gå ner lite efter detta är gjort oxå.  Så då kommer de bli lite mindre.  


helgen som va

Jag hinner inte uppdatera här så mkt.  Lägger ut de mesta av min vardag på instastory. Dessutom vet jag inte om nån ens läser eller bryr sig de jag skriver. Mest gör jag de för att minnas och se vad som hänt mitt liv efter  
Snart helg igen.  Denna vecka har varit tuff.  Varit och monterat tre dagar istället för målat, montering är så mkt tuffare.  Men snart helg.  Förre helgen gjorde jag klart mitt projekt.  Blev snyggt.  Men nu till helgen blir de till att fylla jord och börja plantera grönsaker. Så här blev de.  

Niclas åker utomlands i natt.  Så denna helg som kommer ska altan fixas.  Göra rent med tvätt och målas.  Kommer bli super.  Så här en del som ska göras.  😊
Ja just.  Sen fixa vi hagen hos hästarna i helgen som va.. Utöka och tog bort gammalt stängsel.  Lämna barnen hos två klasskamrater till dom.. 

RSS 2.0