saker jag längtar efter

Saker som jag längtar ihjäl mig till !!!
 
  • Operera bort några storlekar på brösten....(vill gärna ha stor B, liten C)
  • Kunna ha normala kläder igen
  • Få en "ny" garderob
  • Få rida på mina hästar igen
  • Kunna springa och rida utan att få ont i brösten
  • Börja jobba
  • Kunna gå normalt
  • Inhandla nya BH.ar, på HM tex.
  • Känna mig snygg och smal igen

 

Efter att ha varit gravid så himla länge så saknar man efter detta. Jag har länge vilja haft mindre bröst, att ha 70F kupa som jag i vanliga fall har, är inge kul. Man får ont av att göra de man gillar att göra. Lite old pic på de hemska, efter de är veck ska jag springa och dansa zumba, då ska jag njuta!!  :P

Finns anledningar att jag fått smeknamnet "Kattis pattis". Jag tackar åter igen min kära mor för de! :P


Allmänt skit...

Usch! Trött tjej! Sov dåligt i natt, vet inte om de hade å göra med att Niclas åkte ner över på den där j***vla kursen som är tills på fredag. It sucks!
Kroppen min värker! Jag har ont fan överallt och galningen i magen gör de fan inte bättre. Så hemska sparkar och slag han ger mig :s Är bättre på nätterna men kvällar och mornar gör han allt för att göra livet surt för mig!
Jag har ont i svanken, en OND punkt på magen som kliar och gör ont som om nån stuckit en kniv i mig! Halsbrännan är jobbig så tar tabletter för de varje morgon. Är otymplig och Thias blir inte direkt lättare å bära på!
Jag är sååååååååå himla less på vara gravid att jag skulle kunna göra allt för att bli normal igen.
Är iaf i vecka 30 så de är ju inte skit långt kvar, men 2 månader för mycket!
 
Thias börjar dagis nästa vecka, har inge ångest för de iaf. Ska bli rätt skönt och göra de jag vill och kanske ägna lite tid åt mig själv och min arma kropp just nu. Han börjar nästa tisdag. Han har inge problem och vara med andra än mig så de blir nog inge problem. Blir nog roligt för han å träffa andra än bara trökiga mamma.
 
MVC glömdes bort idag, jag och Åsa skulle kolla lite små grejer till stallet som skulle inhandlas, de va ju roligare. De enda jag skulle komma ihåg hela månaden typ, glömmer jag. Fattar inte. Får boka ny tid i morgon.
 
Efter en eftermiddag med gnäll från barnet mitt åkte jag ner på stan och tog en prommis med Elvis, ja och naturligtvis fick gnällspiken följa med :P tränade hunden med lydnad. Lyckades gå i stan med han lös. Han gick brevid hela tiden. Så duktig! Jag känner mig rätt duktig som lyckats så bra med uppfostringen ja =)
Gick till å med förbi fåglar och hundar utan att han drog iväg, lyssna bra på mig =)
 
 
 

lite dålig uppdate....

datorn hade ju bara 2 veckor virus program så den börja balla ur för några dagar sen, nu är den i topp igen.
Igår va de stall möte och lite grillning efter de. Va riktigt fint väder. Idag va de kaus väder! Helt galet! Fan va de regna, översvemmning fan överallt.
Mina pållar fick stå inne i natt. Tror de tyckte de va rätt skönt ändå, faaan va de regnat!
 
 
Så roligt å sitta i bilen å dona =)
 
väääärldens vackraste pojke <3

äventyrsbad och annat

Va på äventyrsbadet i uppsala med familjen. Thias verkar tycka de är kul, han är en hejare på plaska =) blir väl lite roligare sen när han blir äldre men rätt kul nu med.
 
Men natten va dock inge kul. Gick upp vid ett tiden av att magen gjorde såå himla ont, läre göra nr 2 kändes de som. Sen när jag kom in på toa blev jag alldeles yr och illa mående och spydde istället. Sen fick jag gå på toa 4 gånger efter de och tömma tarmarna andra vägen. Ränn skita??!! Inge kul och fattar inte varför, blev nästan rädd för mig själv. Hade bara ätit en macka med ägg samma som Niclas på kvällen, innan de hade jag oxå tagit en macka på badet, samma som Niclas. Så konstigt. Hade liksom inte ätit nå konstigt men va som de va laxermedel i nått.
 
 
 
 
Idag ska vi till sjukhuset med han för att ta en titt på varför han hosta så fasligt för typ 2 månader sen, dom e snabb med tider menar ja. Vi tänkte kolla om de va nå vår allergi han fick eller va de va. Bytte tvättmedel så kan ju va de med.
Vagnen vi köpte så jag är såå nöjd med =)
 
 
 
Tycker oxå de är väldigt trist att mamma valt att ta bort hunden winnie.
Hon hade räddat henne från utlandet och försökt få en gladare bättre hund. Hon va glad med hennes familj, men väldigt osäker på alla andra. Hon har bitit 2 stycken i benen. För att säkra att inge barnbarn blir biten så kände hon att hon inte hade nå val.
Trist då hon fick ta bort en annan hund innan för inte allt så längesen, sen innan dess försvann hennes trogna katt som hon haft sen vi va liten. Tycker så synd om henne. Hon kom å hämta Elvis efteråt men tydligen klarade inte karl hennes av han utan blev dålig av allergin. En styrkekram till de båda! <3 

enköping...

Är nere i Enköping nu och hälsar på Niclas familj.
Men idag har de blivit ett riktigt åkande med halv gnälligt barn.
Vi tänkte passa på å kolla på syskonvagnar här nere efter som vi ändå skulle ner. Hitta en i sthlm så åkte och kolla på den. 2500 ville hon ha. När vi kom dit blev jag såå himla besviken. Den såg ju bra på bild men in real life va den de sunkigaste jag sett. Den skulle va svart men va nå fruktansvärt solblek och hade ändrat färgen till lila. Massa knappar saknades och de va avskavt mkt på handtaget. Liggdelen såg ut å va från 1800 talet. Så vi sa nej på en gång. Så åkte sen vidare till Eskelstuna, för vi hade bestämt och titta på en annan. De ville ha 2000 för den och den va fan så mkt snyggare. Brun, ren och fin. Mkt nöjd med mitt köp =) sen va den nog flera år nyare oxå.
 
Thias började gå igår, så himla roligt å se när han tar sina små steg som bara blir längre och längre =) han blir så glad när han lyckas och vi berömmer. Så roligt =)
 
i morgon åker vi till uppsalas äventyrsbad =)
 

Dansa pausa

Finns de nå goare än bäbisar som dansar? Efter en tripp med häst och vagn så kom vi hem runt halv 10 på kvällen. Niclas kom hem och spelade lite musik för honom. Han som älskar denna låt börja dansa direkt =) go fisen!
Jag bara älskar denna go unge!!!
 
 
 
 
 
 

om graviditeten och bilder på vackrast.

Jaha, jag har inte berättat så mycket om hur jag mår denna graviditet.
Ja vad är jag i nu, typ vecka 28. De går för fort för att jag ska ha koll på de. De va rätt så lugnt i magen till typ vecka 24. Bara lite små puffar. Nu där emot så tror jag att han möblerar om flera gånge om dagen. Speciellt på kvällar och mornar. De e verkligen svårt å veta hur man ska ligga och man kan inte sova nå vidare. Sitta börjar redan bli krångligt. Har foglossning ibland när jag gått för mycket men försöker hålla igång ändå med att gå och cykla minst en gång om dagen.
Ridning är inget å tänka på längre, satan va ont de gjorde å rida sist, i både rygg och mage. Så jag kommer hålla mig till trogna körning med Tindur. Maria har kommit tillbaka och vill ta hand om honom så hon har börjat rida honom nu. Tydligen så va han super pigg idag =)
 
Väääärldens vackraste killar <3<3
 

ny skoning...

Idag tog jag ut en annan hovslagare till mina hästar. Haft samma i typ 5 år men har fått klagomål på sista tiden att fötterna är så himla dåliga och nu när Tindur haft fångkänning är de extra viktigt med bra hovar.
Jag måsta bara prova den omtalade tysken. Han är vissligen jäkligt dyr men han gör sin sak väldigt bra.
När han såg Pilos hovar suckade han. Jag berätta att de va endast 3 veckor sen de blev skodd. Han blev super förvånad och trodde jag skämta. De va alltså långa efter att de blev omskodd OCH snea. Hans hovar lutade liksom. Längre utsidan än insidan om man säger så. Tänk att de alltid gått så! Han va lång i tårna och skona hade klämts i hoven. De ser mkt bättre nu! Hoppas jossan tog nå före och efter bild.
Tindur då....jaa de är roligt. För de första så va han tok för lång i tårna. En fång häst ska va rätt kort i tåna. Han stegra sig som han aldrig gjort förut. Tydligen så hade han innan satt en söm alldeles för nära fram tåna så de hade gjort lite ont. Bytte till andra skor och tog bort en bra bit på tårna. Vilken skillnad. Han berätta iaf att han såg att han haft en liten känning fram men att vi lyckats tagit han i bra tid och att de inte va nå fara. Bak hade han inte haft nå känning alls som vetrinären sa.
Han tyckte absolut att jag kunde rida på han. Jätte bra att jag körde han men kunde börja rida lugnt på honom. De kändes bra. =) nöjd då! 

Thias ett års dag.

Kalaset är över. Tur att barn bara fyller en gång om året.. De är inte lätt att hålla igång när man är gravid och om man går för mycket får man ont både i rygg och mage. Jag kan ju säga att jag va ganska så slut när mörkret drog in. Somna som en klubbad säl och vakna när Niclas gick till jobbe i morse. De är alltså första gången på flera månader som jag sover en hel natt, helt otroligt. Men underbart!
Dagen blev rätt lyckad ändå. Frida hjärtat gjorde tårtorna. De fick bli 2 stycken. Svårt å veta hur många som skulle komma men vi chansade och de blev en liten bit kvar.
Alla mina syskon kom, vissa hade respektive med + barn. Pappa kom, mamma och uffe. Roothan och Erika F va här en sväng. Emma pemma sov över här och har hjälpt till mycket.  Till vår stora förvåning kom Anneli från Niclas familj. Inget vi hade räknat med men vi blev super glada. De händer inte ofta att vi får besök ner ifrån, så de blev en glad överaskning =) Välkommen fler gånger!
 
 
 
De flesta gillade våran lantliga fond vägg i trä som vi blev riktigt klar med igår =) Jag älskar den. Men de borde upp nå mer på väggen, vet bara inte vad, men får klura på de.
 
 
Älskar oxå min nya data!!! :D
 

sökes!

Söker oxå nån som kan hjälpa mig med Tindur sen när han blivit bättre. Gärna någon som kan ett par dagar i veckan och ett plus är väl om man kan lite om islänningar. Vill gärna att han ska utvecklas lite. Han kan hoppa och har blivit bra på dressyr. Så hör av dig om du är intresserad =)
Söker oxå en hundtrimmer till Elvis. Tänkte trimma han lite på sommaren.

Ett år sen bäbis kom till världen...

HELT otroligt att min lilla lilla bäbis blir ett i morgon.
Jag kommer ihåg så väl att jag vaknade 5 på morgonen med värkar. De sippra ut vatten, hade ingen aning om att vattet gått eller ej. Eftersom de va så lite.
Efter en timme väcker jag Niclas, han säger att jag ska ringa förlossningen, jag ringer min kära mamma som dumförklarar mig å säger oxå att jag ska ringa förlossningen. Sen hade hon sagt att hon skulle bort klockan 15 på em så skulle jag föda barn idag som jag inte fick så läre jag snabba på. Haha
Ringde iaf förlossningen och skulle in för koll, Niclas chilla med en dusch, jag tog lite frukost mellan värkarna. När jag reste mig från soffan forsa de vatten ner på mina ben.....eh, Niclas, nu gick fan vattnet. Bara in på förslossningen, ont ont!
9 på morgonen va vi där, 2 gånger duscha jag. Snabbt som fan va jag på förlossningsrummet. Epedralen hamna fel, doktor fick trycka på magen för jag inte klara av att trycka på själv. Bäbis född 13.32. Mamma hann iaf att åka till 15, jag skynda mig :P
Så här efteråt vet jag att jag va helt livrädd, jag skulle bara in för koll på morgonen men kom hem med en bäbis. Under hela min graviditet har jag förnekat att jag ska gå igenom en förlossning, att jag har ett barn i magen. Jag tror de gör de hela liiite svårare när man väl ska trycka ut en gegantisk knöl genom den lilla lilla puppan, hur fan ska de gå??
Men nu är man här, med världens goaste liten skit. Ångarar de inte, enda jag ångrar är att jag ville att han skulle bli större på en gång, de går snabbt. Så är han stor. Snart börjar skolan, första fyllan, går ut skolan, flyttar hem ifrån. Och då sitter man där och undrar vafan hände med tiden?!
Denna gång vet jag att jag är gravid och kommer njuta av den första tiden mer =) men de e lite roligare när de blivit lite större =)
 
 

RSS 2.0