Jag har lösningen!

Visste ni, att om man inte har samma åsikter och tänker likadant, då tar man bort personen på Facebook som vän sen blockar man, då är problemet löst för ALL framtid!
Tänk va häftigt att bara gräva ner sig som en struts och låtsas som inget hänt sen hata alla som inte är som en själv!
Måste vara extremt underbart att bara ha sig själv å tänka på hela tiden 😁
Meeen, man får tänka på att troligtvis mår personen inte bra och har de jobbigt. 
Jag skulle aldrig skryta över att jag blockat över 400 personen på fb, skulle då undra vad felet var. Måste man tycka och tänka lika? Är de så viktigt? Kan man inte lära sig av andras åsikter och tycken? 
Undrar om detta skulle löst världsproblemen. Landen kommer inte överens, baaaara blocka hela de landet på fb, problemet löst! YES! 💪
Nä, jag tycker man kan prata med varann, förklara för en vad som är fel och acceptera att alla människor tänker och tycker olika. 
Jag har fått kastat på mig av en viss person att jag är helt tappad och hela mitt liv är en stor missuppfattning. Bara för att vi hade olika åsikter, vi tänkte och tyckte olika.
Jag är inge ledsen för de då personen antagligen mår dåligt och behöver bearbeta sig själv. Jag har sjukt bra vänner och en helt underbar familj som stöttar mig nå enormt mkt i allt. Jag är så tacksam för vad livet gett mig och att bli ovän med folk hatar jag verkligen. Men tyvärr blir de så ibland. Och vill personen stoppa huvudet i sanden så fine. Låt de vara så då. Livet går vidare! 
Kramas mera! ❤️ 





Förlåt!!!

En sånt jävla svårt ord å säga till folk. Jag vet att jag kan vara dålig på de men vi alla måste lära oss att alla människor tänker olika och de måste accepteras. Val och tycken kan man få ha som man själv vill, men att folk ska hålla på ändra på  andra människor kan de ge fan i 😅
Jag kan tycka att när jag ger mig i en diskussion att jag alltid ska ha rätt. Jag VILL gärna ha rätt. De vill nog den andra med. De slutar att vi blir ovänner. Sen att vi måste gå omvägar för att inte vilka träffa varann. Att inte åka till ett speciellt ställe för man inte vill träffa personen. Jag verkligen HATAR de. Jag gillar inte att diskutera överhuvudtaget. Ja, jag är konflikträdd. 
 Ja, jag har oxå svårt att be om ursäkt. Men när jag väl gjort de känns de väldigt bra. Då oftast personen man tjafsat med oxå ber om ursäkt. De gör mig lycklig. 🥰
Vissa personer kommer leva bittra i alla sina dagar men då är denna inte värd min vänskap heller. Mår nog bättre utan denna isf 😁
Vill bara säga till alla. Våga säg förlåt till nån idag !!! Känner du att du inte gjort nå fel eller att de är den andra personens fel. Gör de ändå!! 
Du kommer känna att du mår bättre och starkare än nånsin. Oftast är de bådas fel att de blev som de blev och MISSFÖRSTÅND mellan de inblanda. Som vanligt gäller de att vara tydlig i de man vill. 
Borde vara mer positivitet i livet!! Lycka till å be om förlåtelse 😘 

(null)
(null)




RSS 2.0