Logoped

Jag var hos logopeden igår. Jag vill gå utredning för dyslexi. Jag har alltid haft svårt i skolan. Nu vill jag ha papper på att jag inte är korkad. Jag har bara svårt för mig i att läsa och skriva.
De va riktigt tufft och jag började nästan gråta. Kom tillbaka till skol tiden. När de va som värst.
Hon sa iaf att jag har tydliga täcken på dyslexi. Och får reda på de nästa vecka. 
Hade visslingar uppskattat bättre hjälp under skol tiden. Men nu är de som de är. 
Svårt var de igår med allt vi gjorde och svårt va de i skolan. 

dagen efter op

Gud så kul att ni gillade mitt förra inlägg.  Så roligt.  Alla positiva kommentarer. 😘Jag tänkte berätta lite om denna dag, dagen efter.  
Va upp och åkte till jobbet i morse.  Tydligen va de panik med en huv som va tvungen att gå så den måsta målas.  Och eftersom chefen vägra låta nån annan måla trots att de finns minst 2 till som kan så va jag tvungen att jobba.  Men är man bäst på sitt jobb så är man 😁
Ja iaf,  jobbade bara halvdag.  Lagom till lunch kände jag mig varm och hängig så åkte hem och sov.  
De som känns idag är att jag har som träningsverk i ljumskarna.  Jag känner inte av stygnen som görs där inne. Inget alls faktiskt.  Han sa iaf att jag får inte rida, ha sex eller bada på 2 veckor.  Tunga lyft va inge problem och jag kunde arbeta som vanligt.  Ett väldigt bra och lätt ingrepp alltså.  
Jag blöder nästan inget längre.  Och duschade av mig nyss, jävligt skönt måste jag säga.  
Jag som har extrema muskler där nere behöver inte göra knipövningar som många behöver göra.  Jag gör de automatisk när jag rider. Han sa de när han operera med.  Att de syntes att jag red för hade såna muskler.  Inte alltid en fördel när man ska få barn kan jag säga 🙄 
Så funderar ni mer på denna op så hör gärna av er till mig.  I morse nös jag utan hålla ihop benen.  Jag kissar visserligen långsammare eftersom röret är smalare så tar längre tid.  Men värt de.  Hörs snart! 


TOT -Operation

Nu är första operationen gjord.. Egentligen är de denna jag gruvat mig mest för.  
Denna op hittade jag extremt lite om.  Så kunde inte läsa vad andra skrivit och vad de tyckte.  Ni får ha överseende på min stavning då jag har svårt för de.  
Ja denna är nästan som en TVT bara lite nyare och de sätter banden runt bakom bäckenet istället för framför.  De är alltså aktivitet inkontinens.  Man läcker lite när man hoppar, rider, nyser ex.  Otroligt störande.  Iaf så går de in och går under urinröret och fäster en typ platt remsa under så de får upp de lite.  Så man kan göra allt de där utan att läcka.  Ingen pratar om detta då de är rätt pinsamt.  Men är vanligare än man tror.  
Till The do day.  Fett nervös i morse att jag skaka när jag va där.  Man ska inte kolla på youtube klipp om detta innan 🙄
Iaf så sattes som vanligt en nål i armen, in i salen, upp med benen, som alltid "kan du komma längre ner med rumpan" 
Sen kom läkaren, stack bedövning sprutor, när han gick ut för att vänta en kvart fällde jag en tår.  Otroligt jobbigt att ligga där.  
Efter en kvart kom han, ett snitt sen känns de nått hela tiden, att han är där och gräver.  Otroligt obehagligt.  Men efter 10 minuter va de klart så går otroligt snabbt.  
Hade dock fått 2 doser lugnande och mer bedövning för jag spände mig.. Så va yr så fick åka sån där säng tillbaka.  
Väl tillbaka fick jag macka.  Kändes inge speciellt då jag fortfarande bedövad.  Va yr så ville vila.  
Helt plötsligt känner jag att de börjar läcka rejält där nere.  Så säger att jag vill byta och går in på toa.  
Väl där så droppar de blod, massor, massor, massor.  De slutar inte.  Helt golvet blir blodet så tillkallar hjälp.. Vafan ska jag göra? 
Hon kommer in och ser pölarna på hela golvet.  Säger till å sätta mig på toa.  Allt är blodet nu.  Toan, väggen, golvet.. Ser ut som en slaktplats.  
Jag säger att jag vill duscha av mig och de slutar inte droppa.  Blir chockade av allt och skakar.  
Till slut lyckas jag få på mig extra stor blöja.  Och kan lägga mig i sängen de ställt utanför toan.  
Åker å lägger mig och får genast dropp som gör att blodet blir tjockare.  
Känner självklart illamående och börjar kräkas den stackars mackan jag fick i mig.  De sätter in nått som dämpar illamåendet och börjar må bättre.  
Nu när de lugnat sig är de kissandet kvar.  Men lyckades med de och fick åka hem.  
Nu har jag jävligt ont i jömsarna men annars rätt ok.  
Dramatisk dag.  Men hoppas jag kan hjälpa nån med detta inlägg.  Jag uppdaterar hur allt går.  😊



RSS 2.0