Skulle vilja ha!

Dreamhouse

Så vill jag att mitt drömhus ser ut! Läge, stall, mark, utrymme, litet hus men ändå stort, allt PERFEKT!

sjukan

Ja men de blev inte nå speciellt jobbande idag. Niclas beslutade att stanna hemma idag när han gick upp och inte kunde gå på benet.
Han va ute och åkte MC för en vecka sedan och ramlade med den. Han skadade benet och de gjorde ont samma kväll men sen gick de bättre, han hade fortfarande ont men klarade av de. I morse så klarade han inte längre och vi åkte på sjukan. Va väl där typ 4 timmar, de klämde och kände och gav honom lite smärtlindrande medel och sen fick vi åka hem, men att de ska ta sån tid, fattar inte.
Nu är vi hemma, kom hem vid 2. Messa chefen och sa att jag skiter i å komma till jobbet för bara 2 timmar. Hade ändå inget att göra, bara 2 dörrar som skulle lackas på hela dagen. Fick tillbaka messet "Rätt". Så de va iaf bra =)





Vi va ner till västerår/Enköping igår. Vi gick först på nån festival i Enköping, de va så där drag, men träffade några av Niclas syskon. Dom är fööör härlig <3
Men de regnade så de blev inte långvarigt, men i tog en korv sen åkte vidare till västerås och hämtade lite MC grejor så han kan fixa den där JÄVLA mc.n så vi kan vränga iväg den.
Vi ska oxå åka till thailand, resa beställd den 10 januari!!! Wee, en tripp med min största kärlek! <3

kräftkväll med vänner

kräftkväll med 2 av mina tjejer =) mamma och hennes karl va med på ett liiiitet hörn de med =) som vanligt ska mamma hålla på försöka skämma ut sig som hon gjort alla år, men men- Hon får göra de då :D


reddy steddy



rooth käkar inte kräftor för hon är allergisk, men hon disikera dom isället...

ibland tror ja att de e nå fel på frida =)

kram kalas, undra vem som är avis? =)

världens bästa mamma =)

finaste tjejerna =)

såld på ett hus

provade ännu gång ett nytt bett, ett gummi stång bett. Funka faktist mkt bra. Ska prova de igen några gånger så jag vet om de funkar =)
Nu börjar fåglarna dra söder ut =( sommaren is over.
Niclas körde Tindur igår och jag red pilo igår.
De stället jag hade Tindur förut, hon ska sälja sitt hus och de är perfekt. Love it. Litet hus med en uthyrningsdel med egen ingång och allt. Sen asbra läge, stora hagar och loge och allt. De kommer ut på internet nästa vecka. Fett sugen på de. Vi har letat efter de perfekta huset och tror vi just hittade de. Jag LOVAR att behålla båda mina hästar om jag får de huset!


bye bye bird


gummi bett

han är asmysig att rida

my bubble..

stallet...de är som att gå in i en bubbla, de är bara jag, hästarna och vännerna där som spelar roll....love it big time.
De är som att gå in till min bubbla. Är jag ute och rider så är jag lycklig. Känns som man tagit droger =)


<3

humlan...

seg tess med jubel

beeee happy pilo

happy happy

fett happy

fett irriterad att de blev förhöjning på lönen på EN krona för mig! De andra verkar ha fått mer. Men vadå, en krona i höjning på 2 år, de e fett bra de :s
Vet inte riktigt vad jag ska göra....så jävle less bara...
red lektion idag, fick massa beröm från våran "nya" ridlärare, hon gilladee hans steg och hur han gick =) hon tyckte jag skulle börja tävle med han. hehe inget för mig =)
Alla hästar i stallet va blöt efter hela dagens regn väder, vissa rullar sig, denna är väl ganska ljus i vanliga fall =)


söndag 22 aug

i söndags va vi upp till sundsvall och åkte till hööks. Love it, men blev dyrt som vanligt. Måsta köpa vissa tråkiga grejer som kostar pengar. Muppen Thess följde med.
Men älsklingen köpte en ny kamera till mig som han inte fick göra.
Senare på kvällen kom stina och hennes karl på besök. mysigt å se henne igen. Va ett tag sen sist.


bra skärpa =)

tess fjortisen följde med =) tänk att jag är hela 10 (!!) år äldre än henne =)

han ser så seriös ut ju min kärlek =)

mammas GIIIIIS!


waw sen kom frida på besök!

och stina klaga på våran balkong som vi inte har =)

nu kommer hon å kjamas med mig

give me a kiss!

vackra!




Babe! I love you what ever happend!

jaha en dag med vänner å kärlek

idag va vi på middag för att en som jag känner fyller massor av år =) så han bjöd på käk ute, de va ju snällt =)
sen åkte jag till stallet och red Pilo. Fått låna ett träns av jessica som jag gillar. Men nu har jag känt att jag MÅSTE byta bett då han börjat jolla med mig för mkt och bara drygar. Tänkte på ett hackamor bett, men bara till att ha de ibland då. Måste oxå ha ett annat ibland. Hackamor kan man bara ha till vana ryttare. Funkar väldigt bra med de och han är lugn med de. Men känner att bara ja kan rida med de. Så nu får jag kolla runt lite.


en liten middag då

mupp frida med hennes mupp kamera =)

pilo <3

vackra killen

en lite ridtur utan träns..

idag träna vi lite psyk träning med tindur. Han är duktig men lite ofocuserad ibland tycker ja.



i full galopp =)



va ute på en tur

niclas är inte hemma. Han skulle hjälpa mig och fixa min bil för den går inte riktigt som den ska.
Inte van att komma hem och han inte är här...saknar han =)
Har kommit in jävla massa jobb på jobbet iaf, orka.
Va ute och red med jessica idag. Hon tog bort sin häst i måndags för han har varit dålig till och från länge nu, han va halt på 3 av 4 ben, bra för en häst som stått i 3 månader. Hon hade haft han i 5 år.  Hon fick rida pilo, hon verkade gilla honom och tänkte väl börja rida lite mer på han =)


gammal bbild när han stod i västerås...



TACK!!!

Jag tackar Ida Berg för att hon har gjort min blogg så sjuuuuukt snyggt :D :D fett happy!!

i forgive you....

jag förlåter min nallebjörn.....tygen hade hamnat i nosgrimman istället för bettet =)
Den lilla ringen..han fick lite ont när man drog i han...shit happens..=)



vi va ute och körde en stund idag, en mysig kväll, men de börjar bli lite kyligt faktist.



ja, vem hade haft kul i min strumplåda? 4 st strumpr hade han plockat fram...aport?? han kanske är en hund =)

billig häst

helst av allt skulle jag vilja rida båda mina hästar samtidigt!! Om de vore så enkelt, man sitter på ena så sköter han sig men inte den andra och tvärtom. ARG! Idag red jag med Frida och tindur flyger åt sidan in i en stig och frida ramlar av. Han travar tamme fan hela jävla tiden och frida får sår på händerna. Trodde han va bättre uppfostrad än så. Blir så förbannad.
De känns som jag måste börja om från början igen. De gör mig less....

Niclas e så duktig..

Han har ridit 3 gånger i sitt liv och är så här duktig, jag är så stolt över honom. =)


min katt är super normal

om man vill kan man ligga i strumplådan, inge som helst fel med de =)
de va innan vi åkte på stan, när jag kom hem sen så hade han snällt bärt ut lite strumpor =)



middag på manis med slyna

jaha, snart en lördag gjort.
Jag och mitt <3 gick ner på staden, träffade världens bästa fina Frida slyna. Vi snackade massa tok om killar och kärlek, hon behöver verkligen hitta någon.
Åt god mat iaf sen gick vi hem. Jag och mitt <3 blåste i ett gräs strå, haha, han är så härlig min älskling. Kan ha så roligt med han. Han är min bästa vän, samtidigt min själsfrände. Att jag kunde hitta honom och få honom vid min sida varje natt är som en dröm som jag aldrig trodde fanns. Jag vet att ibland kan jag vara dålig på visa känslor, är van att vara själv. Men kärlek kan visas så mkt olika sätt =)
snart ska vi till stallet och rida lite =)


våran stad hudik =)

<3

good mat

sorry frida för att jag knäppte när du åt =)

hur kan de komma sig att jag blir så ful :D



red me annat bett (intresse flaggan)

idag red jag pilo med hackamore (!?) bett, de är inget riktigt bett om man säger så. Men provade, han va lite okonsentrerad så ska prova igen.
Tindur har jag satt i en annan hage med pytte lite gräs och hö, han hade fått fång känningar så har gett han pulver nu i 2 dagar så får vi se om han blir bättre.


ah, om man ruskar på huvuvet ser de ut så =)

vi travade på och försökta göra av med energi


Fredag den 13 idag. som varje morgon så brukar jag värma mjölk i micron sen ha oboy i, jammy! Sen äter jag fil med müsli och macka. Denna morgon, hällde jag upp fil i en tallrik stoppa den i micron, hällde upp mjölk i en kopp och undra vem fan de va som höll på micra?! Kom på mig själv efter nästan 2 minuter!! tog ut tallriken och filen över mig, de va som vatten och inget jag tänkte äta... japp, ibland är man inte riktigt vaken =)

oh my gooosch

Ah men hon är faktist jäla sexy mexan fox...



snygg stile =)


han har alltid ett snyggt sätt att ligga ibland, här ligger han i mitt knä =)


-va vill du mig?

marknadsvärdering

som sagt så kom ju mäklaren hit och värdera upp lägenheten, de va kul. Hon sa att hon aldrig sett nå liknande och de va svårt att värdera lägenheten för den va så fin. =) de e kul. den började med värde på ca 280 000.



(sen blev den större med för att vi slog bort en inbygd garderob)

under en kudde...

niclas hittade denna i hans soff kudde, den ser ganska gammal ut =)





ser verkligen fram emot att börja jobba i morgon :S

en liten ridtur

vi tog en tur i skogen idag, vissligen tyckte jag de va lite okontrollerat, nästa gång blir de banan, han ramla av tindur en gång, men de va de värt. Han red tindur en sväng utan sadel och han blidde lite pigg.


vackraste pojken min...



sen när jag kom hem....

När vi kom hem efter vi varit hos frida så han min cepe katt slitet ut mina kläder igen. Han har börjat öppna min låda till mina underkläder och bärt ut dom på golvet. Men oftast bär han runt på mina kläder...why?? Han har verkligen ett tråkigt liv, så trist att jag varken fått de på bild eller film när han gör de, vore grymr kul att se :D har väl sett nån gång när han haft mindre kläder i munnen som han bär runt på...



fööörfest hos slyna

Vi kom till slyna vid 9 tiden, hon skulle ha förfest och mina 2 kära bröder kom på besök, hör och häpna, min STORE bror kände för att dricka lite. Han fick en grogg av slyna, men han drack typ inget, han sa att de smaka sprit?! de gjorde de inte, jag smakade. chicken =)
Tänkte jag skulle följa med ut men vi kom ut vid 12 och de va FETT lång kö så palla inte stå i kö en timme sen vara inne kanske en halvtimme sen gå ut, hur kul är de, så sket i de, man hade tänk hänga på om de inte hela hudik va ute!


tror du att han vill nått...

"hallå, hunden, hallå"

slyna super på lite udda grejer hon, plus är hög på nagellack =)

storebror som oxå kom å hälsa på...

fridas ögon ser lite knarkad ut =)

bak och middags dag

igår så lagade vi god mat och jag bakade en god morotskaka som blev kvar hos frida. sen gjorde Niclas god kantarellsås med fläskfele. gotti


baka en kaka...

glasyr....

Niclas lagade maten...

de blev fkatist jäkligt gott :D






kräftkväll med <3

när jag kom hem från stallet igår så hade han myst till de lite mannen min =)



dessa är köpt i sala silvergruva, tycker som är sjukt vackra =)

Bergsjö kräftor, väldigt goda faktist =)

tacos med familjen

var till mamma igår och åt tacos med familjen... daniel min store bror va fett stolt över att han skaffat "feeeeeiiisbook" sa han. "kolla, har värsta bilder på feeiisbook"
ah, han är rolig han. lite små dryg med.


lillebror tror han e cool med brillor, storebror hjälper hans unge med tacos..

ta mkt nu bror så du växer...

sen fick mammas hund frispel och rulla runt och sprang runt runt, tror hon är lycklig...

hon är tagen från rumänien...hon va väldigt rädd när hon kom och låg bara under ett bord. Aldrig gått i koppel och aldrig sett så mkt folk och aldrig sett gräs, snacka om omställning. Men hon verkar glad nu, men vill endå inte lita riktigt på folk.


alla vet att min storebror är mogen och petar näsan...

brorsbarn som alltid bråkar och mamma som sälar =)

han gillar å sitta...

vill bara säga att min katt gillar å slicka pung....sig mellan benen.

mmmm jammy =)

Idag plocade jag och Niclas hallon. Jag hade sett massa hallon när jag varit ute och ridit, så kände direkt att de MÅSTE plockas.... jammy SOO GOOD!
Så vi va ute ett tag och hade en mys stund, kanske inte Niclas eftersom han hade korta byxor och kort tröja. Alla mygg och alla brännässlor hittade han =)


lite omgjort i badrummet

ja men igår fixade vi badrummet, tog bort gamla skåp och satte dit nya. Fasen så har jag inge före bilder på badrummet men kan ju säga att de blev MYCKET bättre. Som sagt blev de inte så kortsamt alls och de blev sååå mkt bättre allt =)


Vi bytte ut en stor vit plåtburk med spegel här till vackrare lampa och bara en spegel =)

vi hade en FUL vit "spegel" liknnde här. Öppnade man sido luckorna så fick man mer speglar än den i mitten som man kunde dra fram och tillbaka. Nu har detta vackra funnit sin plats..

ovanför dörren fick vi värsta idén att sätta dit denna. SMART, en massa mer plats och man behöver inte gå ut och hämta  handdukarna =)



Niclas the man!!

Först så fick jag punka på bilen, watta fack tänkte ja, nya deck å allt, men de visade sig att en skruv hade borrat sig igenom gummit. Bytte till extra decket, första gången man får punka. Undrade jag å varför den drog å höger och skaka hela bilen, now i know why!
Sen kom vi till stallet och Niclas skulle rida min biff =) de regna så de fick bli ridhuset. Han va sååå duktig, han travade och allt, t.o.m red lätt i traven =) BÄSTA! <3<3


han passa jävla bra i hjälm =)


omgjort i badrum

börja dagen med att röja lite, städa och så. Mäklaren ska komma vilken dag som helst och kolla värdet på lägenheten, de ska bil kul å höra =) så ficca jag lite med badrummet som jag velat länge...
Uppe på badrumsväggen har vi vackra blommor, Me DONT like =)


så vi bestämde att lägga lite fejk kakel =)

de blev faktist jävligt bra, är skit nöjd =)

nu är han hemkommen...

Idag kom vackraste killen min hem igen. Först ville han inte gå ut ur "bussen" sen kom jag och hälsa på honom då gick de bra, han va svettig så tog han in till duschen och duscha av han. Drack vatten från dusch kran med som han brukar tycka om. Sen släppte jag han i hagen och han sprang ner till sina kompisar på betet. Och sprang runt på betet med alla hästar bakom sig, flockledaren ungefär =) han såg så lycklig ut, sen när de lugna ner sig så hörde man massa pip från hagen. Men allt verkar bra iaf.




På onsdag ska Niclas rida, jag BÖR ta med kamera =)


(de e fan lugnt i Niclas mobil sen han bytte nr, ME LIKE)  :D:D

pilo is back...

min vackra häst kommer hem i morgon, då ska niclas fan börja rida =)


RSS 2.0