sjukan

Ja men de blev inte nå speciellt jobbande idag. Niclas beslutade att stanna hemma idag när han gick upp och inte kunde gå på benet.
Han va ute och åkte MC för en vecka sedan och ramlade med den. Han skadade benet och de gjorde ont samma kväll men sen gick de bättre, han hade fortfarande ont men klarade av de. I morse så klarade han inte längre och vi åkte på sjukan. Va väl där typ 4 timmar, de klämde och kände och gav honom lite smärtlindrande medel och sen fick vi åka hem, men att de ska ta sån tid, fattar inte.
Nu är vi hemma, kom hem vid 2. Messa chefen och sa att jag skiter i å komma till jobbet för bara 2 timmar. Hade ändå inget att göra, bara 2 dörrar som skulle lackas på hela dagen. Fick tillbaka messet "Rätt". Så de va iaf bra =)





Vi va ner till västerår/Enköping igår. Vi gick först på nån festival i Enköping, de va så där drag, men träffade några av Niclas syskon. Dom är fööör härlig <3
Men de regnade så de blev inte långvarigt, men i tog en korv sen åkte vidare till västerås och hämtade lite MC grejor så han kan fixa den där JÄVLA mc.n så vi kan vränga iväg den.
Vi ska oxå åka till thailand, resa beställd den 10 januari!!! Wee, en tripp med min största kärlek! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0