patetiskt!

Att hon bara fortsätter ringa och tracka hela tiden, shit hon måste vara helt besatt av han!
Sen skaffar hon en kille...eller vänta 2 ...eller 3 eller 4 killar har hon haft för att göra han "svartsjuk" och veta att hon gått vidare i livet, who f**ing cares?? Inte jag, inte han, inte nån, bara hon som dyga! Eller hon kanske vill att vi ska gå ut i tidningen. HON ÄR LYCKLIG!!! Alla VET de nu, HON har gått vidare i livet, men va fan ringer hon till honom hela tiden och berättar de?? Som om han bryr sig, HAN om nån har väl gått vidare. Förlovad, gifemål nästa år. Har man inte gått vidare då? Eller har ja missuppfatta nått?
Ne men varför inte vara mogen att anmäla honom IGEN!? De måste va de bästa för att gå vidare i livet, ne men vi anmäler honom för "trackaserier på internet" de måste vara de bästa, för de har han ju gjort?? Eller är de för att hon stör sig på mig?? Ne hon läser väl inte min blogg?? hahaha *buuuuullllshit*
DU kan störa dig på mig HUUUR mycket du vill, I will be here all the f**ing time!! mouhahaha
Fan va patetiskt liv man kan ha!
Get a life! PUSS PUSS

Ne men om vi ska prata om mitt liv så är jag sjukt förkyld och håller på dör här, Niclas har lagat mat och köpt hem massa grejer så jag ska bli bättre, sötast får man ju leta efter. Små djuren låg vid Niclas hela natten, en bakom hans rygg och en nere vid knäna. Han är kär i dom, de e ju hur söt som helst =)


om man vill så kan man lägga sig UNDER datan =)

han ser helt livrädd på denna bild =)

mannen i mitt liv <3

städning och förkylning

idag skulle jag till stallet. Men har fortfarande kvar denna jävla förkylning som jag blir tokig på och dampa mig med att byta tallrikar och glas till andra skåp. För tyckte de låg fel. Sen städa jag i köket, röjde lite grejer, sen vardagsrummet, sen sovrummet å hallen, så nu har jag röjt lite, Niclas kom hem och fundera på om jag hade haft tråkigt, sa att jag skulle egentligen till stallet men orka inte pga förkylningen och att de va så varmt idag så fick han vila. Men nu börjar de se bra ut här. Små fisarna är såå mysiga =) När ja kom hem och la mig på sängen med knäna upp i vädret så tyckte ena att på knäna kan man ligga. å så fick de bli =)



Vadå ja e skit söt?


blev nice i sovrummet.

köket börjar se bättre ut med


kittekatt ungar

idag gjorde jag klart de sista på bilen. SWEET! Åkte och hämta en kompis kattungar, små som fan e dom. Han skulle bort några dagar och jag sa att ja kunde ta hand om dom, vissligen kommer Gizmo dampa men de kan han ta några dagar. Han är Framme och har hälsat på de små, vissa gånger har han fräst åt dom men de går bra, han är ju iaf framme och pratar som vanligt, så än så länge går de bra, dom små sköter sig själv.
Niclas har varit och plockat allt skräp som fanns på vinden, han e så duktig så. Han ska till hälsacentralen i morgon och kolla amen sen ner till västerås och lämna nyckeln till lägenheten, skänt att han blivit av med den, måste kännas mkt bra!


alltid grymma ögon Gizmo =)





Jag kommer antagligen lägga upp fler bilder på odjuren senare =)

möte med en annan islänning

Blev en sen ridning idag, kom hem nyss.
Jag skulle gå i sandtaget. Innan jag kom dit så reagerar Tindur på nått. Han blir så där stor och bara glor. Trodde bara de va nån som va ute och gick, vi kom fram och såg att de var en häst som bara ryggar bakåt, ut i vägen och över på andra sidan. Hon höll på ramla av och hennes sadel kom snett så hon hoppa av. Gick fram och fråga om de gick bra. Hon sa att de gick bra och sa att han reagera ganska sent. Hon hade oxå en islänning och som alla andra så är de alltid speciellt om man träffar en annan islänning, man måste liksom prata med varann.
Så vi prata om rätt mkt, en halvtimme ungefär frågade ja om vi skulle rida runt en sväng, de gjorde hon och vi klättrade i sandtaget, hästar helt slut =)
Sen va jag nästan hemma i mitt stall och hon skulle vända, hästarna nosade på varann och va som galna, Tindur bara pep hela tiden och den andra med, sååå kärleksfull har jag nog aldrig sett min häst vara, hade varit sjukt kul att släppa ihop dom =) Han ville iaf inte vända, men efter ett tag gick de.Jag gav iaf mitt nr till henne så ska vi rida nån mer kväll :D


back to my car....

idag ska vi till min bil och fixa de sist, tona rutor!!! Äntligen!! Längtat länge efter de, ska bli såå nice. Har ju alltid haft de på mina bilar, nu är den klar, igår lacka jag om en bit på bakluckan som blev dålig och polera allt som blev tok?! Vadå rinns? jag? neee! =)
Snart får jag ta hem min babe =) Red långtur på min häst igår, utan sadel, inte ridit han på en vecka så började känna på vägen hem att man börja få ont i benen, hehe, så hoppa av och gick en bit.
Nu, breakfast!


Pilo i sommar...

lite bilder på hur min häst har de uppe i norr....Saknar han såå himla mycket, min vackra underbara häst. Men vet att han har de bra nu även fast jag vill ha honom själv. Han e ju min go kille....Saknar bara honom, men vi kommer snart åka upp och hälsa på honom, de kan ja löva =)


min vackra "lilla" hingst =)

vacker som sommarsolen =)

love <3 "saknar min mysponke"

vackra med blå öga...

spring i hagen

vill oxå va med =)

midsommarafton

eftersom vi inte visste vad vi skulle göra och typ ALLA jobbade så bestämde vi oss för att åka ner till Enköping och hänga där med hans familj. Alla hans syskon va där. Jag hade de trevligt, vi spela fotboll, hoppa i stutsmattan, drack lite, prata skit och skratta en massa. Älskar hans familj, tycker dom är helt underbar. Och betydligt mer påhittande än min tröliga familj. hehe.
vi hade fint väder hela dan =)

lägger upp denna fina bild...


de e verkligen vi eller? :D

MIdsommar

jaha, då var de midsommar, Som ALLA andra år så har jag sjukt stora planer på denna dag, NOT! Har inge planer alls. Frida slyna jobbar, mamma och uffe jobbar, rooth har ett annat liv med sin familj som fyllde år då. Sen har vi inge mer kompisar :P Its sucks, hade man haft barn hade de vissligen varit kul att åkt på hagmyren, där hade jag kul när ja va liten.
Tänkte åka till min häst en sväng iaf, inte varit ut nått på hela veckan, i morgon ska ja plocka ihop min bil. Snart klar :D:D


om lackering

igår började jag med min bil, nu jäklar ska de lilla rosten som kommit BORT! Jag har lessnat på att allid titta på den och störa mig på de. Blev hela högra sidan på den, samt dörrarna på andra sidan under list. Niclas fixade ny baklucka för min va fett rostig. Alla skärmkanter hadde ärjat, inte rostat men på god väg, sen där stänkskärmen satt va de rost men inte så faligt, skönt att få de gjort iaf.
Har lejt bort min häst hela veckan iaf måndag till torsdag. Tänkte städa och polera bilen med, så den blir riktigt vår fin =) sen blir de till att tona rutor och fixa ljudet som Niclas tagit åt sig.
Lite update, nu blir de till att mysa med kärlek...<3

hehe

moget....=)

kullen

igår så fäljde jag med älsklingen till västerås och fixa de sista i lägenheten, städa och gjorde allt klart, han sa att de var en lättnad att få de klart. De förstår jag. Så man slipper de skiten. Vi kom hem ganska sent igår, vid 22 tiden, ändå så åkte vi vid halv 8 på morgonen. Vi skulle ju på fest, så vi hann vara där en stund, men va inge sugen på å gå ut eftersom de blev lite stressad dag så kände va att vi ville hem.
Sluggo, en gammal kompis som jag umgicks mycket med förut kom och flög på mig och sa: "grattis, jag är så lycklig för din skull" hon tyckte de va härligt att jag äntligen hittat kärleken och berätta för mig hur vuxen jag blivit, hahaa nu förstår ja inte vad hon menar :D jag är väl den mest omogna tjejen :D and I like it!!

<--nån va ogillad
sexy niclas å slyna

Mannen i mitt liv...

Ja men stress som vanligt. I fredas va jag hemma från jobbet. Låg hela dagen i sängen och kolla rullar. Tröligt liv! På eftermiddagen lessna jag och fråga en kompis om hon ville med ut på en ridtur. Kände mig fortfarande dålig men palla ligga inne å få skavsår i arslet...När jag kom till stallet så såg jag att tindur precis la sig ner, åsse kommer vi där å ska jaga upp han. Men fick lite fina bilder med min nya mobiiiiil.


vackrast <3

pleeeaase gå upp...

mannen i mitt liv <3

nopp, han ville inte gå upp....

i min säng...

Jag har nu lämnat mitt jobb för att umgås med min säng lite, har legat väldigt lite med den på sistonde. En förkylning har dragit in i min kropp och satt spår, vilken sate, why me liksom?
bÄsta av allt måste väl vara att de håller på fixar balkongerna som ska vara klar i HÖST!!! Jag ÄLSKAR att inte få ha nån balkong på hela sommaren, bästa ever! Kan heller inte ha nå fönster öppen för att det är ställningar precis utanför som katta kan vandra på och rymma från mitt liv, inte för att jag tror han vågar den lilla mamma kära bäbis som han är =)
I just love the noise!!! Fan va tröligt, man kan ju inte va sjuk här?? kommer sluta att jag tar fram nå vasst och kastar med min ilska på dom! OPPSS

To bad for you



Naaw, de gick inte igenom, såå tråkigt, eftersom han inte gjort nått, så finns inge bevis. Fan va jobbigt att ha fel.
Man kan ju inte anmäla folk helt utan anledning bara för att HAN hittat nån ny och DU är förbannad!
NOW!!! IT´S PAY BACK TIME!  mouhahahaha

Back on track...

Jaha, vad ska man säga om går dagen. Just nu är jag tillbaka på tåget igen, sååå roligt, men tiden går som sagt fortare när man har data och internet.
Det började att jag var en förvirrad tjej kommandes på tåg station i Linköping. Morre hämtade mig, man såg vissligen hotellet från tåg station, men jag va rädd :D
Han hämta mig och vi åkte till hotellet, fixa nyckeln till rummet, sen ner till Tess, hon fixade håret och make upen. De tog sig ett tag. Sen tog vi taxi ner till stan och skulle äta, först mingel i typ 100 år, jag va svin hungrig och börja känna mig skapligt rolig....Lite kränky! (Niclas know!)
Men efter ett tag fick vi mat och vin, mitt humör börja bli bättre och jag kunde prata normalt med folk =)
Morre berättade varför vi va där, men de är väl inget vi ska prata högt om nu kanske, tror ja. Men iaf vann jag en tävling där mina bilder syntes på en storbilds duk! Haha, de va kul, vann champanj till alla, haha. Men kul att man visar bilder för alla så de vet vem man är liksom.
Sen mitt uppe i allt kom de in ett par killar med trummor och trumpeter och förde ett jävle liv. Vi fatta inte vad som hände. Sen tog de oss på gatan, kändes som man va med i kanivaltåget. Haha, in på en pub med hela kalaset. Där hade de korkat upp champanj och de va bara fylla sig mer =) Vi minglade runt lite, sen börjde de spela musik. De va jag och Tess som ägde =)
Jag tror klockan va typ ett då jag bestämde mig för att skona mina börja döda mig och måsta hem. Gick till en taxi bil som stod utanför, han förstod inte svenska knappt, heller inte vart jag skulle, så han måsta ringa sin "kompisch" å kolla vart han skulle, "jah tror de vara häråt brochaan" typ...han hitta inte och åkte omvägar, de bara ticka och ticka, egentligen kostar de runt 70 spänn, för de låg väldigt nära men hitta ändå inte. När de började närma sig så kände jag igen mig och sa att jag går de sista 50 metern eftersom han körde 20 JÄVLA km i timmen!!!!!! Då stod de på 99, jag sa att han skulle stoppa där för jag hade en hundring löst, Äfterbliven som han va så tar de EXTRA lång gtid att lyfta armen och slå av, så de hamna på 102 kr!!!! Förbannad jag blev, sa till när de stod på 99, jag gav han min hundring sen gick därifrån as arg!!
Jag hatar å åka taxi och ska fan aldrig göra de igen!!



tjusiga tjejer =) Nu är vi på G!



underbart väder...

när jag lämna hudik va de skit väder och de skulle nog bli så hela dan, åk söderut så möts man av detta :D



on my way to Linköping

nu är jag o uppsala, här på tåget finns de uttag som man kan sätta i datorn, SWEET! ibland är de gött å ha mobilt bredband, lite uttråkad man varit annars. Ja menar, hudik till Linköping, e typ 100 mil =)
Tro på fan att jag åkte ner till söderhamn för att köpa ett par skor tills i kväll, hitta inga, joo ett par som typ såg ut som...ja jag vet inte vad, men passa inte iaf. Kan inte ha för höga klackar med tanke på att ja ser mongolid ut när ja går. Så tog ett par som jag redan hade, ett par svarta som niclas köpte, passa inte till klänningen men vafan ska jag göra, jag äger EN klänning. EN!! Whatta F**k, så kvinnlig är jag. Yeeeyh!
Jaha, då va man på arlanda då där man har super duper bra mottagning, jag som satt å lyssna på nrj. De va bra musik....damn!
Vore sweet med lite semester snart, jag och Niclas har planerat åka utomlands en vecka på semestern. De vore nice, mysa å pysa med han på stranden, hångla i lite i vattnet å hålla handen =)
Lite nervis inför i kväll, massa folk, kändisar GISSAR jag. Gratis mat, gratis boende, gratis resa, wohoo!


Den ENDA klänning som jag äger...detta va förra året.


Diggar till David Guetta...me like him ALOT!


hur Äfterbliven känner man sig inte när man tar kort på sig själv i tåget då?

fullt upp ja vettu...

dålig på update ja.men har att göra konstant. Igår va jag ute och red med frida, hon fick ta min lilla ponny och jag red krutov, från att ha varit livrädd för hästar och till att rida är helt underbart. Hon är så duktig och rider tindur så bra =)
Idag så va jag och niclas till mamma och spackla hennes vardagsrum som dom hållt på med i hundra år. Hennes fina spackling såg för jävlig ut och jag måsta bara hjälpa henne, eftersom jag har så tråkiga bröder som inte kan nått så får jag hjälpa. Hon å karl hennes bjöd på mat, lax och pärer sen efterrätt fick vi jordgubbar =) <3
Älskar min mor.
Så nu ska jag gå å lägga mig och i morgon ska jag ut å rida med en annan kompis från min ridlektion.
På lördag blir de Linköping. Det är make up artister, fotografer och modeller som ska samlas, från alla länder, norge, danmark, sverige, findland ex. De skulle bli sjuk fest. Så vi får väl se om man överlever =)


mina bitches

söndag 6 juni

Oj vilken dag igår. Vakna en hyfsad tid, åkte vid lunch, hämta bilen på jobbet sen raka vägen ner till västerås, packade in möbler. Tog en bra tid, sen åkte vi tills hans jobb och hämtade hojen för den ville han ha med sig upp. Efter de åkte vi till enköping och gav en grej till hans son. Vore kul om han ville komma upp och hälsa på här i hudik med, men man ska väl inte hoppas för mycket.
Vädret börja fint, men ju närmare gävle vi kom ju sämre väder blev de. Så regn fick han, stackars frös som bara den. när vi kom till gävle polerade jag ett tåg som jag målade i veckan. Blev väl klar vid 23tiden. sen va de bara hem och packa ur. Vi skulle träffas vid mammas garage i igge, men han hade stannat på preem, och samtidigt så åkte jag till jobbet och hämta nyckeln, tog en annan väg till garaget så han åkte till mitt jobb och kolla om jag va där, han va inte vid garaget så åkte till hudik...hahaha, ingen där och JAG hade hans mobil. Blev orolig att nått hänt så tänkte åka tillbara till igge men då ringde han från en taxi chafförs mobil :D trodde jag förlorat min kärlek....
vi va väl klar vid 3 på natten typ....
Idag är jag hemma, eftersom jag lider av stressmage så har jag legat dubbelvikt och illa mående hela natten och knappt sovit nått, så skrev de till chefen att jag inte kom för tog mig inte ur sängen. Jag vet hur mycket de är på jobbet eftersom jag varit i gävle och jobbat större del av förra veckan....och de gör mig så stressad att jag knappt klarar av att gå dit... så nå tänkte jag försöka äta lite...


de börja ju med fint väder...


fick denna vackra av min slyna <3<3



De sugs fortfarande med kommentarer.... tråkisar

Kul på festen


bjuder på en liten film



läganheten


köket börjar nästan bli klart...


vi har ingen balkong länge, de ska bygga en mycket större :D:D

en mycket snyggare med =)

gran å bäckis 60 årsfest

på kvällen va vi på "60 års fest" 2 gubbar som fyllde 30 =)
de va lekar och prat och massa trevligt, Niclas lärde känna massa där så de va kul =)

 
Gran sög på nappflaskan =)

och han på en snopp....synd att skärpan hamna på nå helt annat =)

man ska väl ha lite roligt när man öppnar present med :D

sen lek, vem får in den längst?

my slyna

normaaal?

my bay and me, frida slyna som sa att vi skulle se normal ut?!

kisses


födelsedagsbarna


ridtur jessica

haft tok mycket att göra med jobb i gävle, jag och älsklingen ska ner till västerås snart och hämta lite möbler. På tillbaka vägen polera detta jävle tåg. 
Igår va jag ut med jessica en sväng på rid tur, de va härligt =)

 
sen bytte vi häst för hon tröttna på den andra lilla..



hehe, tänkte hämta ut pengar ja...

suck

varit i gävle onsdag och idag samt ska dit i morgon. Less på vara den enda som kan måla vissa grejer på firman. Kan aldrig vara sjuk eller ledig...trött å less...

RSS 2.0