jobb jobb

 
Jag va till mitt jobb igår och ställde chefen mot väggen lite. Vi har blivit varslad igen och eftersom jag hört av andra om osäkerheten så har jag gått i tankarna på börjat sökt nytt jobb. I den här staden finns de väldigt få bra lackerare så jag vet att problemet för mig att skaffa nytt jobb är inte så svårt. De kommer inte alls va nå problem då jag redan fått ett erbjudande.
Men kolla med chefen igår och de va inte alls poppis att jag slutade, han hade stora planer för mig. Vi pratade om att jag skulle börja jobba 2 dagar i veckan i mitten/slutet av februari när alla som är varslade som ska gå har gått. Ser fram mot å börja jobba nu. Till sommaren så ska jag ev jobba en hel månad så får fan Niclas vara hemma å va pappa ledig han å. En annan som varit hemma i nästan 3 år ska väl få jobba lite va? =)
Visst blev jag lite depp igår när han ville att jag skulle börja jobba efter den 17de. Hade hoppats på få börja nästa vecka, men men. Bara stå ut i nån vecka till!
 
hardcore!! Fick overallen av Frida slyna :P (älskar fortfarande att han ser ut å få blå ögon=))
 
ibland blir han lessen när man låter som en traktor. Ibland blir han lessen när storebror grinar. Söt e han iaf. =)
 
Thias har varit sjuk i nästen en vecka så vi gör fan allt för att han ska bli bra. Nu har han blivit bättre och har iaf börjat lekt. Men hostan och snoret är kvar. Idag ska vi på röntgen och kolla han lugnor pga revbenet som går inåt.
när vi va på väg ut så ville han sitta i denna, lillebror skulle inte få ta platsen =)
 

deppa

Känner mig så där deppig. Vet inte om de har å göra med att jag gått hemma så länge. Vissa älskar den här tiden när de får gå hemma och vara med barnen. Jag hatar de. Jag gillar inte att va hemma så här mkt. Alltid har jag , jobbat mycket och nu får jag göra allt som är så himla tråkigt, städa, diska, tvätta, laga mat varje dag. Så himla less på de! I ungefär 2½ år har jag varit hemma nu.
Tanken på att jag inte kan börja jobba på heltid förrens Wille är ett i november är fett jobbigt. Och att Niclas ska få vara hemma gör att vi får mindre lön så de går inte, jag tror dock att vi skulle klara oss endå. Men förhoppningsvis kan han kanske vara hemma iaf en månad så jag kan jobba.
Ibland vill jag bara bryta ihop och gråta, smälla igen dörren och va borta en vecka så jag kan andas. De är fett tufft att få barn så här tätt om man inte vill va hemma, men vet att de hade varit jobbigt om jag blivit gravid när Thias kanske varit 2-3 år , då ska jag va hemma 9 månader först sen va hemma och va mamma ledig i typ ett år. Så får ta smällen nu. Jag blir så uttråkad på mitt liv.
Och inte nog med de, så känner jag mig förjävlig. Har inge fina kläder och kan inte ha nå byxor. Tittar på mig själv och vill stoppa fingrarna i halsen och aldrig äta mer igen.
Lite för mkt info kanske men kände att jag behöver skriva av mig =( 
 

söndags mys!

Söndag. Niclas tog Thias på 4hjulingen. Jag tog Wille på min körvagn med Tindur. Jossan börja att åka bobb efter Tindur, satte fast snörerna i vagnen. Anna körde Rasken, sen bytte vi alla så alla fick åka bobb en liten sväng. Ruskigt kul =) Efter de fick de bli grillning i kåtan nere vid stallet. Dock va nog inte Thias riktigt frisk så gnällde en del så jag fick gå hem med han efter ett tag.
Men en riktigt mysig dag och alla verkade nöjda och  glada ändå =)
 
 
 
Pilo, då den dagen han blev halt. Är fortfarande dålig. Ingen vet vad de kan va då han plötsligt blev halt när vi travade. Läre nog ringa vet idag.
 
Söta Tinudur igår. Provade Annas sadel, riktigt nice bomlös. Ska fundera på skaffa en kanske =)

sjukling, hälta, baby girl

synd om min lilla prupp Thias. Han har gått å blivit sjuk. Idag har han legat på soffan typ hela dagen. Har ca 39,5 gaders feber. Sovit och vilat mest. Men har varit duktig och ätit lite gotta så som ris i frutti, banan, välling ex. Bra å få i han nått iaf. Oxå gett han alvedon som man stoppar i rumpan. När han skulle läggas så grät han bara. Helt förstörd unge. Man blir så orolig. Men vi tog ut han i garaget ochg höll på lite där nu på kvälls kvisten och då va han faktist rätt glad och lekte med trakorn. Annars har han mest bara legat och kramats i soffan. Mammas go unge <3<3
 
Pilo blev halt när jag red han i torsdags. Jag hade travat en bit och helt plötsligt blev han halt. Kändes inget i skritten men så fort vi trava. Så lät han stå inne nån timme sen släppte ut han. Dan efter va han värre. Jag ringde vet och de sa att jag skulle vänta ut helgen och ställa han på box. Ringde massören och kolla med henne om de va nått hon kunde göra med lasern. Hon tyckte jag skulle ringa hovis och kolla om de va hovböld. De va de inte. Jag linda honom och han fick stå inne. Börja dampa och gick runt runt som en tok i boxen. Idag slängde jag ut han. Hade dock lindor på. Tog vissligen in han nu ikväll så får han stå inne i natt. Kändes och såg bättre ut i benet. De sitter liksom nästan nere vid kotan, gallorna är svullna.
Jag tog beslutet att slänga ut han då jag tyckte inte han gjorde nytta att stå inne.
 
I morse utanför vårat fönster
 
Niclas va ju döds förkyld åsse snöade de så himla mycket att vi knappt kom ut och vem fick skotta då?? joo jag :P
 
 
 
Sen den efterlängtade nyheten. Min allra bästa vän fick äntligen sin efterlängtade flicka. Förlossningen tog vissligen 18 jobbiga timmar. Fick mess 2 på dan, 06.42 dan efter kom hon. Sugklocka och sätta om edan 3 gånger fick de bli. När jag träffa henne på bb va de första hon sa "jag ska fan aldrig göra om detta. Fan de värsta jag varit med om" Ja vem säger inte de?? Kanske inte jag då eftersom min sista förlossning tog 30 min...så vet nog inte vad hon gick igenom. Men de är inte nå kul om man hållt på så länge. Hon vägde iaf 3890 g och va 53 lång. Hon gick bara över några dagar. Hon fick heta Manda.
Ja och som vanlig grinar jag för allt så börja böla när jag såg na :P
 
min tjocka unge och hennes. De skiljer ca 2½ månad mellan de.
 2 månaders kollen den 7de vägde han 6515. Läkaren sa: "oj då, här har vi en stor kille" bvc säger: "ja här ser vi kurvan, och den går fortfarande uppåt" :P

lessen pojke

Han tyckte inte om när jag skulle låta som en bil, gullunge, man kan inte låta bli och le lite =)
 
 

ridning, barn osv

 
Igår fick Thias följa med till stallet, han hade inte varit ute på hela dagen, sprang runt som en tok och va söt för alla som va där. Han fick rida med mig en sväng upp till huset oxå, verkade uppskattat förutom när vi stanna då ville han ner =)
 
 
va på ikea idag och han sprang runt som en galning och va så himla glad. Han e så himla go min lilla gris!
 
tog oxå kort på våran ridtur här om dagen =)
 
fått fina hovar sen vi bytte hovis =)
 
 

fat and back

Såg en grej på tv här om dagen där både jag och Niclas blev taggad. En personlig tränare bestämde sig för att gå upp i vikt en massa sen gå ner allt igen, för att känna känslan att vara tjock. De va svårt att sluta med skräpmaten sa han. Men kan han bli så tjock och gå ner så pass mycket så kan jag med, Fast nu har han lite bättre förutsättningar än vad jag har, men ändå =)
 
 
 
 
 

träning.....

joorå satt, nu börjar lite av trotsen på mitt lill barn. Han börjar kasta grejer omkring sig och är en hejare på att kasta blomjord på golvet.
Jag hatar verkligen att gå på crosstrainen, så jävla tråkigt!! Jag vill verkligen börja springa, de gillar jag, men man ska inte börja innan 6 månader efter förlossning sägs de. Vill heller inte ta ut mig för tidigt innan kroppen återhämtat sig. Just nu går jag en del. I dag blev de en timme med pukla bakom med lillfis i och den va fastsatt i ett bälte runt mage på mig så jag kunde röra armar fritt. Så himla skönt att gå =) Vill så gärna komma tillbaka till mitt gamla jag, får satsa på magrutor denna gång, men antar att de blir tufft :s  men när jag fick thias började jag komma tillbaka precis när jag blev gravid igen så de va typ 6 månader efter förlossningen. Så jag vet att jag har några månader kvar men suger å vänta =)
 
 God mat idag, fisk med nudlar och wokgrönsaker.
 

nyår 2013

 
Nyår hamna vi hos bror Daniel, glömde ta bilder men knäppte nån på pojkarna. De blrv en riktigt lyckad kväll. Thias va på super bra humör hela kvällen och skrattade mycket, förutom när vi smällde smällare då :P han va vaken till 22.30 sen bestämde vi oss för att åka hem. Han somna direkt i bilen och vakna inte heller =)
Vi åt god mat och sen hade Niclas slösa massa pengar på fyrverkerier. Men de va mys å se =)
En bra kväll sen åkte man hem och råka somna framför soffan, vakna 2 min innan 12. Tittade ut och de va bara dimma överallt så gav upp hoppet om att se nå smällare så gick å la mig.
Wille sov bäst i natt, la han 22 och han vaknade 05.30. Jag vakna ju tidigare och kollade om han levde. Man blir ju orolig när de sover så där länge. Men sååå skönt :D
Bilder som togs <3
 
Brors barna och mina bäs. Thias bruna ögon, wille blå. Isac bruna, Axel blå. =) Vi håller trenden.
 
gla fis =)

RSS 2.0