flera veckors bild bomb

nu är de dags för en bild bomb igen. =)
Vi va till Sundsvall för nån helg sen för att Niclas hade åkt på kryssning och jag ville ha nått å göra. På vägen hem fick jag se en fin regnbåge, alltid finare i Hudik ;)
 
 
 
Våran gamla sadel från tiden jag va liten och red shettis får Thias rida på. Han sitter som en smäck och vill aldrig gå av, Grinar varje gång han ska av och innan han kommer på :P
 
VI rider också lektion varje fredagar, såååå himla roligt, jag älskar verkligen de =)
 
Såå kul, alla 3 islänningarna i stallet på en lugn kortis tur =) Såå nära man går varandra när de är islänningar är helt otroligt, man litar på varandras hästar. Isisar är bra härliga raser :D <3
 
Jobbet är snäll och offrar sig med jobbar kläder nu för tiden!!?? Blivit lite förrändring. Nytt kök till oss :O ny lackbox ska de bli, när vette fan, ny traktor har de pratats om. Och ny målat omklädningsrum har vi fått. Vad händer med livet, allt har varit samma sen typ 1970!
 
 
Thias tröttnar snabbt på va inne, men ute kan han va i timmar, bara gå runt liksom. I skogen är de bäst =) Wille bara tittar han, nöjd med de han.
 
 
 
 

körning och grillning

I söndags hade vi super bra dag. UNDERBAR! Jag fick med pappa och köra häst. Han tog Rasken och jag Tindur. Han tyckte de va roligt å köra igen, va ju ändå 20 år sen =)
Tog med lill Wille i vagnen med Tindur. Niclas tog Thias med 4 hjulingen. Vi träffades på Lintjän. Tog lite fika och grilla lite. Hästarna fick knapra på lite hö. Blev en kortis innan vi körde hem igen.
Väl hemma bestämde vi för Grillen. Med på dagen följde mina 2 bröder Daniel och Björn, samt D´s barn och B respektive. Sen kom Daniels sambo och käka lite med oss. En riktigt lyckad dag även fast Thias blev bra trött =)
 
Me and dad...
 
Daniels kärra med Thias i fronten och hans ena pojk i bakgrunden.
 

RSS 2.0