förändring

Jag kämpar på, nu när vi haft semester har jag försökt varit ut och sprungit på morgonen, brukar bli 4-5 km, än så länge funkar de bra för mig. Man ser på bilderna att de är skillnad. De känns bra, men vill gå ner några kg till och få fram min form lite till =)
De är skämmit å kolla på första bilden, men vill gärna ha nått å jämföra med.
 
 

testing

testar från mobben Hur de funkar!


dagens mat.

psyk mående...

Nu vill jag skriva av mig igen.
Jag har mått bra nu när jag har börjat jobba och haft att göra de dagar jag varit hemma. Måndagar och fredagar kyrkis sen tisdagar är thias på dagis så då hittar jag alltid på nått. Men sen sluta kyrkis, blev lite jobbit å hitta nått å göra måndagar och fredagar, och nu har dagis slutat och jag jobbar inte denna vecka, mitt fina dåliga mående kommer krypande.
Jag HATAR att fråga folk om dom vill hitta på något för oftast får jag avslag och de har annat å göra. Självklart förstår jag att folk har annat för sig, men de är de här ständigt letande att ha nått å göra för mina barns skull som tar död på mig. Mår sjukt dåligt av att hela tiden hitta på nått å göra!
Jag måste sluta fråga folk om de vill hitta på nått med mig för aldrig någon som vill göra nått och jag blir bara lessen. Jag får försöka göra nått på egen hand med barnen.
Tack för en fin och solig vecka iaf!
 
 

RSS 2.0