Trött på katta

Asså jag ÄLSKAR verkligen min katt, men ibland hatar jag verkligen han!
Vi har vaknat på natten av att han SKRIKER så högt att vi tror ett mord pågår.. Vi har alltså vårat sovrum nära hans kattlucka så vi hör när han kommer och går.. 
Ibland kommer nån katt tydligen för nära luckan och då skriker han INNAN han går ut och kollar läget.. Så vi tror att vi fått in en okänd katt i huset.. Jag får hjärtattack varje gång! 
Nångång har att vi vaknat av att han leker.. Har vi otur så har han tagit in en mus som han tycker att han ska leka med på just natten. 
För ett tag sen vakna jag på natten av att Niclas rusar upp så jag undrar naturligvis vad de var.. Sa att han trodde de var en katt i huset men de va egentligen vår katt som lekte.. Asså nu har vi världens lataste katt. Till å med barnen brukar fråga vad han gör när han leker.. Så de händer otroligt sällan. Men nu när kylan och tråkiga vädret kommer så vill han inte gå ut och får frispel på natten ibland. 
I natt vakna jag av ett jäkla liv i sovrummet och då hade jag ändå öronproppar i. Jag sa "nej nej nej" och trodde vi hade en katt till i huset. Men då va de bara han som lekte med en boll! Asså JAG ORKAR INTE!!! 
Jag drömmer om att Niclas rusat upp och vi har katter i huset som vi behöver jaga ut.. Detta förstör mig! Snart ska jag stänga luckan. Börjar Nog med de redan i helgen när Niclas ska åka bort.... 

För jävla mysig ändå.



RSS 2.0