bäsen går ut en sväng

gizmo gick precis ut...eller han SPRANG ut när han såg en annan katt som va i närheten av hans "bostad". hahaha, han är bra tuff på andra katter, men är rädd för tamme fan allt annat. Han brukar vara ute i 2 timmar nu på kvällen, vill inte alls gå ut på dagarna då han är väldigt rädd av sig. Men de 2 timmar han e ute på kvällarna gör väldigt mkt då han är knäpptyst resten av kvällen, då är han liksom nöjd. Han har lärt sig att gå på stegen nu. Duktig puppis <3
desutom är han VÄLDIGT kärleksfull på nätterna och sover varje timme hos oss på nätterna... våren lilla gofis!






idag red jag...

idag red jag ut med hanna och hennes arab bond. Vi bytte hästar efter halva vägen, jag kan säga att jag gillar INTE smala pållar, iaf inte om man jämför med mina biffar =)
Provade ännu ett nytt bett ute, samma som jag red inne på pilo. Funkade kanon. Är ett koppar bett, så de gick bra så de kommer vi fortsätta med ett tag, kommer variera lite =)
Riktigt fint och perfekt väder idag med =)


brrr

piss väder idag, regnade på hela ridturen och va bara 6 grader ute. Kallt som fan va de, tur älsklingen tvinga på mig lång kallingar =)




uuuuhhh

han dödade en spindel, en stor som bara den, plåga den in i de sista sen mosa han, stackarn, men värt de =)








han har fått en liten trappa ut nu, så han kan gå in och ut när han vill, men han har inte riktigt fatta att man kan gå på den. Han brukar vara ute typ 2 timmar sen vill han in och är jätte hungrig. Stackarn =) men han har slutat skrika så förbannat på kvällarna, så de e skönt...

förstora läpparna =)

jag fick en GEGANTISK finne precis under näsan, på denna bild höger sidan. En natt så svällde min överläpp upp som bara den. Lite fel behandling med botox kan man säga. Jag hade SJUKT ont och kunde knappt äta eller skratta. Skulle aldrig förstora läpparna iaf =) Visst syns de väl på bilden =)


glada hudik

Precis kollat på svt när de sände från hudik. Glada hudik teatern. Är kul att de blivit så stort och är glad att de gör en serie om dom så folk kan se hur dom är i verkligheten. Att inte ha fördommar. De är underbart och dom är för härlig =)

Ica jerry:  ‎"Lägger på Luren när Expressen ringer"- för han stekte plättar.... hahaha underbart! Han har sina rutiner.



huset...

GUUUUD vad mkt vi funderat ang huset. Som sagt fick vi inge lån alls, men de är nog så de ska vara då. Vi har tänkt att eftersom Niclas inte har nå toppen jobb och jobbar fortfarande i sundsvall så känner vi att de inte riktigt är läget. Vi kommer inte ha råd med nå annat känns de som. Då måste vi avboka resan till thailand och så. Nee, de får nog vara, vi får rusta upp denna lägenhet och fixa till lilla "barn rummet" och blir balkongen när vi får den, då kommer de nog bli bra.  So bye bye dream house...
Till helgen så ska vi fixa lister och en liten trappa till gizmo på baksidan så han kan gå ut om han vill.


de lilla rummet är äntligen klart...

en ute kväll

igår så skulle jag gå ut med mina vänner. Jag och Niclas gick till Frida och satt där och drack. Frida blev lite sen som vanligt och kom ut vid halv ett, känner själv att de är ganska meningslöst att vara ute en timme, känns som bortkastade pengar, kostade 150 spänn inträde. Har ingen lust att peja de. Niclas gick hem tidigare för att han inte mådde nå bra, jag gick hem kanske en halvtimme efter.
Förfesten är alltid roligast =)
Niclas är bakis idag..hehe


vackra paret då =)



sen gick jag hem så hade roligt å knäppte lite kort...

pizzzaaaa



Gotti!!

wonderful....


de är underbart väder idag för en ridtur =)


tack tjejer för att ni gjorde min dag igår. Va så glad sen när jag åkte till stallet att niclas undrade om jag gått på droger. Ni förgyller min dag. Har saknat er massa!

mina bästa tjejer

idag kom världens bästa emma <3 och min frida, bästa kvinnorna i mitt liv, hon är med på min framsida här på min blogg med =) sen så åt jag och mannen i mitt liv lite tacos. gotti.



mina bitches skrev lite på  tavlan våran...sååå romantliskt!

Mannen min är en stjärna i köket, JÄLA va god mat han gör =) köpte lite lotter med, kanske vi kan vinna oss de huset :D

gizmo vill oxå va med å leka...

Lite bilder på veckan som varit...


ute på tur i fina vårvädret =) lovely!


vackraste killens öga har blivit super fint nu =)

efter lektion på östanbräck så ser man ut så här :D

hade pilo på lektion i tisdags, han gick super bra. och gick jätte bra att lasta.


kärlek i hagen, synd att de inte syndes, men båda hadde ballarna ute :P


ont!

en veckas arbete slut. Får såå himla ont av de skor jag har. Går på betong hela dagen och får ont enda upp mot höften. Ont ont ont!
Fått avslag från banken till huset. Att man måste betala 350 tusen kronor själv, ofta man går och bär på de =( känns som man ska glömma huset och gå vidare i livet =( =(
Extra rummet är klart iaf. Känns gött. Niclas har varit hemma i typ 3 veckor, nu får han fan ge sig å göra illa sig, va ere med han! Han har lessnat på tröl jobbet i sundvsall, söker för fullt här i stan. Får väl se om man ska ha nån tur här i livet. Tur vi har varandra iaf <3


before and after

spaaa

va på spa med mamma idag. När vi kom dit så började de med att vi fick en macka och eftersom mamma är mjölkallergiker så blev de kanke lite torrt.
 
sen så visade hon bubbelbad och bastu. De hade varit mysigt att ha en kille där istället för mamma. Men trevligt ändå =)

vi fick nötter och godis, samt massa god frukt.



 fick paj sist men inte minst. =)

marknad och spa

igår började marknaden, så roligt att varje år som gått har man alltid velat haft nån som man verkligen älskat och som man vill hålla handen. I found my dream man. Så nu är jag happy =) De va mys att gå med honom igår. Vi köpte varsinn lovika vantar. gulligt =)
Idag ska jag på spa med min mamma. Vi har haft detta present kort sen förra året. Fick de av mitt ex sen samla familjen ihop ett till mamma när hon fydde år förra sommaren.
 
Man vill ju inte kasta bort nå sånt =)


fick en sten av världens vackraste!


Tindur har blivit mkt bättre, han har bara ett sår i underlocket. Men annars är de jätte bra, vetrinären va så förvånad att han blivit bättre bara på en dag. Igår gick vi upp kl 12 på natten och gav han ögon droppar, sen åkte vi dit kl 5 på morgonen, sen kl 10 sen åkte jag till jobbet, jobbade 3 timmar sen kom vetrinären kl 14 så åkte till stallet då. Sen fick han droppar igen kl 6 på kvällen, sen kl 22. Då fick han gå ut sen gick han in igen vid 7 i morse. Det är tydligen så ljust på dagen att han får vara inne istället. Så är han ute på nätterna. Han är inte glad att va inne, men de kommer bli så tills i morgon iaf, då kommer vetrinär igen och kollar. Så vi får se då. 
 

vård av häst

yes, jag kom till stallet och skulle ta in tindur, Niclas tog in pilo, för vi tänkte rida lite. När jag hämtar Tindur så ser jag att ögat ser riktigt hemsk ut. Kollar och hittar typ inge ögat, tycker de är äckligt så ber nån annan kolla de. De ser att de ligger en 3 cm lång och 1 cm bred pinne i ögat. Jag tror jag ska dö och ringer vetrinär. Hon kommer ganska omgående. Han får lugnande och smärtlindrande och blir inte så pigg, han håller på ramlar omkull några gånger. Efter ett tag får dom ut den. De vet inte om de skadat hinnan, hon skulle komma ut och kolla de i morgon. Så nu har vi fått ögondroppar som ska ges var 4de timma, så vi kommer åka dit i natt och fixa de sen i morgon bitti. Så de blir lite som vård av häst i morgon, bara de att jag måste till jobbet i morgon på dan för att lacka en båga, man är viktig vettu =)


suddig bild, men ögat mådde inge vidare..

ner drogad häst...

jahaa


ja nu va de endå ett tag sen man skrev. Alltid lika kul som sagt att de inte är nå fel på hästan fast de är fel på honom, love it! Men jag skulle rida han som vanligt fast lite lugnare va de sagt iaf.
Älskar min fis katt =)


niclas e grym på mat, lagade pitepalt igår, min lilla kock <3 <3

hej å hå, weekend

själv så har jag inte suttit vid datorn sen i torsdags.
Vi va ute till stallet i fredags och jag red Pilo och Niclas körde Tindur. Idag red jag ut med en tjej med pilo. Han funkar sååååå himla bra med de nya bettet. Helt underbart att hitta nått som han gillar, gick oxå upp en storlek än vad han brukar ha.
 Tindur har blivit sämre. Han är svullen i mankammen och i skrevet, har blivit mer i hela roppen, ser knäpp ut =( har ringt vet och hon ska komma ut nu i kväll och ta prover på honom och ta de till labb i morgon bitti så jag får reda på vad de kan vara. Orolig!


Igår va vi på firma fest med niclas jobb, de firade 75 år, bilbolaget. vi fick MKT god mat =) Fick oxå hotell. Gratis ÄR gott =)


Grattis babe.

idag så fyller mannen i mitt liv 25 år, eller va var de? =) Han ser inte en dag äldre ut, han blir bara yngre och snyggare för varje år :P 36 är väl ingen ålder :P
Skippade stallet idag, kände att jag behövde vara med mannen min.
Vi gjorde mat tillsammans. Jag gjorde hemlagad mos och han gjorde spenat och fiskpinnar, jammy =)

 



Varför i hela friden är den sååååååå himla dålig?????
Snart kommer de hemsöka mig i sömnen.



RSS 2.0