Operationsdagen..

Då va de klart. De stora klumpiga bobbsen är borta. Nu har jag snygga små som sitter där de ska.
De tog längre tid för de att operera för jag blödde tydligen jätte jätte mycket. Vilket han tyckte jag skulle göra en utredning för. Så får väl göra de då. Som vanligt mår jag lite så där efter jag blivit sövd och hade fått medicin för de så de var bättre än jag brukar. Men känner mig svag. Inte konstigt kanske.
Idag har jag inte jätte ont idag. Visst känns de men inge fara. Hon jag dela rum med hade de värre. Hon hade gjort lyft och inlägg.. De strama mkt sa hon och hade väldigt ont. 
Men de är så snygga. Han har verkligen fått till de som jag vill ha. Även fast de är svullna ser jag hur bra de ser ut.
Har sovit här i natt. Längtar nu hem. 
Nu väntar jag på att Niclas ska komma och hämta mig så åker vi hem sen.
Tejpen kommer sitta till åb om 2 veckor 😊 får duscha som vanligt.. 








Dagen innan op

Nu är de fan nära..i morgon smäller de. Då ska de där jävla stora F kuporna väck. Bara nu när jag duschat och har pyjamas på så hoppar dessa jävla skit boobs åt alla håll.. För ont och dom är bara dryg. RIP får jag väl säga. Kommer inte sakna de. Jag vill bara att jag själv ska kunna läsa det i morgon när de är väck. Jag kommer kunna ha linne utan bh eller topp, jag kommer kunna köpa de bh jag vill ha, UTAN byglar som klämmer och gör ont. Jag kommer kunna rida och gå/springa utan att få ont att de hoppar trots 3 toppar...
Detta kommer bli en befrielse! Jag hoppar op kommer gå bra. 
Jag skriver och dokumenterar mer i morgon.. 😊 




Rally dag 2

Denna dag var så härlig på alla sätt. Sällskapet, all tok, gick bra på alla moment. Egentligen finns inga så mkt mer att säga än att jag är nöjd med helgen och att vi kom 10onde plats av 46 ridande ekipage. Riktigt bra då vi kom på typ plats 23 för året. Jag är nöjda att han blivit mer självsäker och trygg i sig själv.
Lastning gick så jävla bra. Han gick in och stannade inne på andra försöket. Backade inget alls. Som han gjort alla andra gånger. Så mkt tryggare. 
De jag gör är att jag står vid sidan av han på lämmen och skickar in honom. Drar aldrig eller tvingar honom utan han får gå in själv. Vilket jag tycket ger positiv effekt och tryggare häst. 
I morgon åker jag nervöst till sthlm. Onsdag gör jag min tutt operation. 😊 

Korna sprang bredvid. Min häst blev inte rädd alls.
Fint 😍
Vacker häst
Jag med fin häst

Sen när jag kom hem hade älskling fixat sushi. Såååå gott 😍


Hästrally dag ett

Go morgon.
Igår var de årliga hästrally. Jag lastade han i fredags. De gick över förväntan. Tog kanske en kvart. Jag sa till han att gå in med rumpan den sista biten. Han brukar oftast backa ut igen några gånger men denna gång gick han framåt. Jag stängde bak lungt utan att han backa på bommen. Stolt att jag lyckats med han så bra. Tänk i början när han skakade och svettades och de tog över en timme och lasta. Nu slår jag utanför och skickar in han och han får gå in självmant. 😊 
Ja men igår kom vi iväg hyfsad tid. Vi höll bra tempo och kom in i tid. Inte omkörd en enda gång på hela turen. Otroligt. 33 km blev de. Kändes ändå bra. Hästen var pigg hela turen. Så skönt att vara tillbaka på hästryggen även om den blir kortvarig. 
Och en sak till. Jag läcker inget! Jag blir överhycklig! Kan rida normalt 😭 
prata detta med ett par till tjejer. De hade liknande. Jag tycker vi kan vara öppen med detta och söka hjälp. Detta är vanligare än vi tror! Slippa gå ihop med benen när du nyser eller kunna hoppa studsmatta med dina barn eller rida normalt. Hjälp finns och vi har rätt till de! Hör av dig till mig om du undrar nått om operationen eller annat ❤️
Maskeraden igår gick nog bra. Dock har jag ingen bild än men får återkomma. 😊
Känns bra i rumpan. Även fast jag var lite mör i kroppen.. Och trött i min stackars ADD hjärna efter all intryck under dagen.. 
Under kvällen vart de grillning hos Pernilla. Sen dog jag hemma vid halv 22.. Nu är jag igång igen. Alarmet har ringt så dag för en ny strålande dag. 😍

Tydligen hamna inte bilderna i ordning men så får de va 😁





Chill i gräset

Vi är redo för att starta.

Hela turen vi red..





RSS 2.0