Sthlms helg

De va längesen jag gjorde nått en hel själv utan barn.  Nu va de fan dags! 
För ett tag sen pratade jag med en gammal modell vän om att jag ville göra mindre bröst.  Tänkte om hon visste nån bra som kunde göra de då hon själv gjort sillisar.  
Hon visste av en kille och bokade in mig på ett möte med han.  
Åkte dit i fredags och vi mätte och tog kort och tog ungefär gram på dom.  De va 700g och 600g. Högra är alltså lite större.  
Bokade tid för op den 3 juli.  Alltså innan min semester.  Måste ju vara ledig lite efter så jag tänkte de va bra idé.  Fick ett superbra pris av han.  Rabatt för jag har en grym vän 😍
På kvällen käkade vi gott sen gick hem.  
Lördagen gick vi till mall of Scandinavia.  Bara massa affärer och folk som glodde i mobilen.  På kvällen va jag ut.  Blev bjuden på nått som hette cava.  Drack några glas och blev lite berusad av de.  Hade sjukt kul och kände mig sjukt snygg.  Still going! 
Dagen efter vart jag så sjukt bakfull så bokade om mitt tåg hem till ett senare.  Kräktes och va illamående.  
Idag va jag hemma och fick i mig mat.  För åt inget igår.  




god förrätt
mall of Scandinavia





snö snö snö

Ja visst är de fint.  Känns som väderguden bestämde att vi har varit utan snö i 2 år så då får vi allt nu.  Jag har skottat de där pooltaket en jävla massa gånger nu.  Och idag när de ligger på nollan och snöar konstant,  ja då blir de tungt utav helvete. 
De stängde skolan idag för snön. Klass 2 varning utfärdat. Blåst och snö. Förskolan hade öppet.  Fritids va de osäker på om de kunde öppna så sa att mina barn kunde va hemma.. Kan ju inte säga att de va de värsta vädret jag varit med om men skönt att inte vara ute och åka ändå.  
Vi har haft en del strömavbrott sen igår kväll.  Senast va nu för nån minut sen.  Precis när jag lagt mig för att börja bada 😅
pooltaket. just nu är vi inte riktigt bästa kompisar.


RSS 2.0