Nu har jag fått nog!

Jag är inte den personen som vill att alla ska veta allt om mitt liv. Och absolut inte den som skriver ut saker på de sociala.
Men de finns en person i min släkt som tycker de är roligt att snacka skit om mig och försöker göra mitt liv och min familjs liv till ett helvete. Jag yttrar mig sällan för att inte ge luft till denna men tröttnar när jag får höra saker av folk hur taskig och idiotisk jag är. Jag vet sanningen och därför bryr jag mig inte, men att försöka vända folk mot mig för att denna person är världens största offerkofta är helt jävla fel!
Väljer du att lyssna och tro på allt denna person säger, så är de ditt val. Men vill bara säga, denna person är expert på hjärntvätta folk och få andra att tro på de denne säger. 
Jag har gott om vänner som älskar mig för den jag är och de nöjer jag mig med. Är denna person så olycklig och vill göra andra personer olyckliga, varsegod. Mig lyckas de inte göra illa! 
Glad att jag har min älskade make vid min sida! Han betyder allt för mig! Tack för du finns ❤️❤️❤️ 
Ni olyckliga människor som älskar att göra livet surt för andra, gå till en psykolog! Prata ut med nån, för uppenbarligen är de nå fel på er! 
Ni vänner som står vid min sida, jag älskar er! 
Ni som vet nått om detta ni vet, ni som inte vet ni är lyckligt ovetande 😘
Tack för mig! 


Första natt veckan

Jaha, då kör man sista natt passet innan helg ledigjeten. Hur har de gått? Jo men tycker de gått rätt bra! 
Fördelar:

 Träffar familjen mer
Chill när jag vaknar
Jobbar färre dagar
Mer betalt
Lugnare på jobbet
Får mer tid att göra annat 

 Minus är väl att jag sover mindre men är ändå tillräckligt pigg för att klara av natten. Tisdag natt var nog jobbigt. Måndag natt gick bra och de andra nätterna. Men just andra natten var tuff. Var sååå himla trött. Annars har jag druckit energidryck innan jobbet, iaf de sista 2 nätterna. Då har de gått bättre. 
Jag dricker ju inte kaffe så läre få i mig nå koffein öht för å överleva natten 😁

Nu hoppas vi att 2021 blir ett bra år. Än så länge har de börjat bra. 
Pojkarna har börjat åkt buss till skolan, från skolan har de åkt länge. Jag skickar iväg dom lagom till jag kommer hem från jobbet och sen går jag upp lagomt till dom kommer hem. Så finns alltid med. Perfekt! 
Dom fixar frukost, klär på sig och sånt själv så när jag kommer hem ska dom gå lagomt ner till bussen. 
Hela denna månad kommer jag jobba natt vardagar. 😊 


RSS 2.0