lite klagomål!

Jag måste få klaga lite och om nån som känner dom så skiter jag i de för dom kommer ändå få veta detta.
De har varit en otroligt press och vi har blivit behandlade med ikke respekt av dom som köpt lägenheten. Dom fick tillgång till vårat förråd tidigare än den dagen vi flyttade till huset. För de ville ställa in grejerna.
Den helgen vi flyttade va dom till oss flera gånger och klaga och inspektera vad vi hade gjort. (har ni gjort de, ni tar väl med de, kan ni göra de, osv) Fett irriterande.
Niclas blev sjuk så vi bestämde att vi ville ha en extra dag på oss och städa, lördag den 25 de. Dom blev sååååå besviken för de hade bokat last då. Men sen när vi prata med dom på lördagen så skulle dom flytta lass med släp söndag men lik förbannat skulle dom in med grejer. Vi börja röja torsdag och då va dom där å kolla. Vi röjde fredag och då va dom där ett antal ånger för att ha koll. Lördags flytta dom grejer och klaga då med.
Dom gick igenom städningen och de va okay, igår kväll vid 19 ringde dom och klaga igen och sa att vi skulle plucka ur de lilla förrådet även fast de sagt att vi hade tills på måndag på oss. Dryga jävlar och jag hoppas jag aldrig behöver ha med dom å göra igen!!
Dom har fått oss å må riktigt dåligt och pressat oss till max!
Nu är de bara pengarna deras kvar och de ska vi göra upp på torsdag.

De gjordes våfflor igår! RIKTIGT GODA!!!
Ovanpå fick de bli (FUSK) chokladsås, grädde och kanel!! Jaa hör å häpna, kanel, och de va faktiskt riktigt gott =)




Idag får de bli Delsbo för lite nya barn kläder, han växer så de knakar, storlek 74 nu =)

köket

inblick i köket då ;) ger en liten små titt hur köket kommer se ut.



vi har inte fått upp varken kakel eller fläcken utan bara luckorna så därför vill jag inte visa mer =)

lägenhets städning osv..

Thias har börjat dra och slita i grejer så nu har man börjat fått hålla mer koll på honom =)
Idag ska jag städa i lägenheten, den lägenheten tynger hjärtat. Jobbigt med allt som ska göras. Nu ska vi säga att vi måste ha en extra dag och fixa den, vi sa att dom skulle få flytta in i morgon men de får bli på söndag istället. Så vi hinner med oss.


thias sov stil =) när jag kom på mogonen va han halv vänd liksom.


frukosten, gott ibland men inte för ofta =)



Nu har jag börjat kommit igång med kameran så nu tänkte jag väl kanske uppdatera mer så ni får lite mer inblick i vardagen =)

Alive!

yes!!! Im still alive!! =) jag fick låna en internet sticka från Rooht. En sån som man kan fylla på en vecka eller en månad om man vill =) lånar den en vecka. Tackar vi för. Jag lever i en liten bubbla när jag flyttar, vill få ordning på allt att jag flyger runt som en idiot och glömmer och äta. Så har de varit i några dagar. Först nu börjar vi få lite ordning, har nån kartong kvar. Men grejer överallt :S 
Men de börjar se riktigt bra ut. Och soffan blev sååååå himla bra. Men vill inte riktigt lägga upp nå bilder förrens de börjar se lite bättre ut och om jag hittar kameran och sånt.
Thias har provat åka pulka, förutom att de blåste verkar han gilla de. Jag älskar landet, så himla lugnt å skönt!! Vill aldrig flytta här ifrån!
Köks luckorna är på plats, sååå snyggt med svart blev de. Längtar tills kakel och fläkten kommer på plats!
Niclas va hemma idag, han är sjuk, vilket inte händer ofta att han stannar hemma, då är han riktigt dålig!
Jaha, lägenheten då?? fett ångest. Niclas ska väl försöka ta sig dit i morgon em/kväll och försöka fixa de sista och jag får skaffa barnvakt på fredag och städa allt då, så de är klart å slytta in på lördag. Fett ångest för de...jobbigt! Men då är allt klart. M;åste oxå byta adress. Vi har äntligen fått en adress. :D köpt postlåta idag =)
Har inge bilder å bjuda på eftersom jag inte vet vart alla kablar å skit är.
Tack å hej å puss! =)

Ridtur så där på en torsdag dag...

Idag fick Rooth ta Thias i typ 2½ timme medans jag tog en tur med sötaste Tindur och Elvis fick följa med. Provade de nya tränset som Maria köpt. Sååå himla fint och han passar så bra med de =)
Niclas är i Gävle på nån utbildning och kommer hem senare i kväll och i morgon blir de ikea, sen flytt i helgen, så fanns inge tid till å rida, tur man har vänner som ställer upp <3






Ne nu måste jag bara fråga. Hur kommer de sig att jag har mellan 70-100 besökare varje dag och får nästan ALDRIG nån kommentar??? Skärpning!! Är jag verkligen så tråkig hade ni väl inte läst! En liten kommentar kan ni väl offra :P






lite bilder...

Ja men jag hade ju glömt bort å lägga ut bilder från en underbar ridtur från i söndags med Carita. Lite kall men solig dag :D




Vill ju ha mat!! Och jag bara babblar med en från stallet, då måste han vända sig om, som om han får mat fortare?? :P söt killen!



Sen måste jag ju lägga ut bilder på VÄRLDENS sötaste kille. Han kommer charm ALLA tjejer när han blir större, fast de gör han ju redan :P En riktig glad fis och har ett sånt underbart skratt att jag får tårar i ögonen <3



bara allmän info...

vet inte riktigt vad jag ska skriva, vi har klagat på tapeterna och hoppas få omgjort. 2 rum har vi accepterat. Vi har bärt ner alla grejer från vinden som ligger fyra våningar upp, har fortfarande träningsverk och de gjorde jag i lördags =) igår packa vi ut verktyg och grejer som låg nere i källaren, fick låna plats av han som sålt tomten till oss.
Elvis fick va med på en tur när jag körde Tindur igår, kan ju inte säga att han va trött så frågade Maria om hon kunde ta han medans vi flytta skit från källaren. Hon har 2 hundar så de fick leka av sig rijält, sen hade de varit ut och gått efter de. Fick tillbaka han 21. Men kan inte säga att han verkar super trött på natten. Jag gick upp typ 3 gånger i natt för att pinka och släppa ut katten, han va med upp alla gånger. Hur mycke orkar en hund??? Plus att han ville gå ut igen vid 4 :s

Thias sover fortfarande. de är längesen han sov så här länge, annars vaknar han alltid strax före 8 varje morgon. Nu har han gått över till storlek 74, kan ha vissa 68. Men satan va han växer, måste inhandla lite mer kläder men vill inte göra de innan flytt.
I morgon ridnig, niclas har möte i Gävle, på fredag blir de ikea och lördag är de väl tänkt att vi ska flytta. Kommer nog dröja innan vi får nätet så kommer inte kunna blogga på ett tag när vi flyttat.


tapesering och en liten titt




japp, med andra ord ser de ut som skit, och då är bara detta några diffar, de är mellanrum mellan typ varje våd. Besiktning ser tisdag, då får vi se vad han säger, men hoppas på omtapesering till veckan så de kan va klart tills vi flyttar in, men vi får se vad de säger. Bjuder iaf en bild på hallen.....kul ändå när man ser helheten, och de kommer bli så himla nice.


de kommer bli så himla bra!



vardagsrummet...lite mörkt...

vill oxå säga...

Vill oxå säga att vi INTE anlitat nån mer än älvsbyhus till att göra huset, vi har beställt helt färdigt hus och då anlitar älvsbyhus målare. Inte vi. Vi har ingen talan om vem som kommer och gör jobbet.
Vi ville slippa göra allt jobb, därför nytt hus...


hänger ut målare!

Hänger ut dom då jag tyckte de betedde sig som ASS och tapetserade som arslen! Sen att dom trodde att dom va bättre än dom va. Nån som har erfarenhet av just dom? Jag tyckte dom va sämst!
Jag blir less på att huset inte är klart. Vi kan flytta in ändå och får om tapesering, men när då vet vi inte!         =(


Kvalitetssäkring - självklart??? Ursäkta!!??

skit tapesering!!!

Ja men jag åkte till huset idag för å kolla läget. Ingen va där då, antar att de va å luncha men måste säga att de är nog de sämsta som jag sett under mina år som målare...jag är utbildad men aldrig jobbat som de. Men har tapeserat ett å annan vägg.
De va nån millimeter mellan varje våd, seriöst, de SÄMSTA jag sett!! Sen hade vi mönsterpassning i sovrummet, mönster PASSNING! Vissa ställen skilljde de med en centimeter.
Niclas rinde älvsbyhus och sa hur förjävligt de sett ut och han skulle kolla upp de, Älvsbyhus anlitar dom här från UPPSALA. Å inte fan är dom duktig.
Niclas va upp å skällde lite på dom och dom säger "men de är ju easy up" ööööh soo??? ska de vara mellanrum då eller??? Fattar inte, här hemma har vi oxå easy up men då får man leta skarvarna för de inte syns, hur fan kan man misslyckas så himla mycket???? Jag är så himla besviken och känns lite som ett bakslag, men vi skulle få omgjort, men inte av dom sa dom!! Hur länge kommer de dröja??? jag menar vi lär ju hinna flytta in innan dess. Va kul å flytta in och inte kunna sätta upp nått eftersom nå idioter inte kan tapesera!!! För jävligt!! Usch!!!


lite mellanrum...




har man sluta spacka spikhål???


tapeterna i sovrummet vårat....




vi får iaf våran tvättmaskin i tid, nästa vecka kommer den, så de e perfa!

spääääännnannde NÄRA!

De är så spännande!!! Igår kom målarna, dom är snabb, dom kom igår vid 10 och när jag kom vid 12 tiden hade dom spacklat alla rum en gång, när Niclas kom vid 5 tiden hade dom tapeserat 2 rum och börjat på ett rum. Ska dit idag och kolla, är såååååå himla nyfiken, kommer knappt ihåg vad de va vi valde för tapeter...ni kommer få tjuvtjika lite, men sen vill jag inte lägga upp för mkt innan de blir klart =)
Köket kom igår med, vi packa in de i stora badrummet, fan va grymt att vi har 2 toaletter :D
I morgon är de klart, fatta I MORGON!!! På tisdag får vi flytta in...yaaaah!!


livet...elvis

Hur fan e livet?
Joo, jag är på friskis 2 gånger i veckan just nu (såå kul) försöker rida iaf 2 gånger i veckan.
Elvis är väl rumsren, han säger inte riktigt till när han vill gå ut med går ut med han jämna mellanrum fortfarande och går iaf 2 rätt långa turer med han om dan. Han har fått följa med Pilo en gång och Tindur 2 gånger på skritt tur, travat lite, men de har inte blivit långa svängar. Men vill liksom lära han i tid eftersom han ska med sen va de tänkt. Han är super duktig, drygar ibland med att gå väldigt nära bakbenen, (tur man har snäll häst) säger till han då, men springer ofta brevid, aldrig framför eller under. Duktig kille. Och han ÄLSKAR snön...lyfter gärna benet när de kommer en kvist eller en snöboll som ligger vid vägen, annars kissar han som en tjej =)


när jag va ute å red på Tindur, de va rätt kallt den dagen...brrr
Vi träffade en hund på denna tur...ingen reaktion från Elvis, super duktig =)


idag fick han springa brevid en bit sen fick han åka med den andra biten =)



Elvis gillar Fridas Gizmo...tänk va kaxig man kan va som liten :P



Lek med mig!!! snö killen nr 1




soffan som är beställd, den kommer ta fet plats i vardagsrummet, blir inte mkt över :P

kaaallt!

kaaaaaallt ute, men skönt i hemmet. Vet inte hur de blir med hus, men vi slipper elda iaf. I lägenheten är de alltid skönt. Va ute på en tur idag med vagn och hund. Elvis skakade när vi gick så jag bestämde mig för att köpa han en tröja, även fast jag inte riktigt gillar kläder på hundar, men tyckte synd om han. Så de fick bli en liten tröja på ÖB, kanske inte så där super varm som ett täcke, men lite päls har han ju faktist =) Valde rätt storlek på en gång, så de va nice =) söt blev han iaf.


Sen har han ett nithalsband, å de e coolt :P


sällis och annat skit...

Min Emma kom hit igår och gjorde mig sällskap när min man va borta i sthlm på nå grej med jobbet. Han får ha kul med en bira eller 2 han. Hade man ju behövt :P Han kommer hem idag mitt på dagen, men då blir de upp till huset och fixa värmeslinga i vatten ledningen så de inte fryser samt måla lister. Dom golvlisterna som vi fick va ju bara laserad, kul å sätta dit dom liksom.
De har varit snö typ konstant sen i fredags, så jag har inte vela varit ute å gått på oplogade vägar med barnvagn och hund, så de har inte blivit långa vändor, sen är de så himla kallt. Nu är de -16 här, men de lär bli kallare som de verkar. Tänkte ta å gå ut en sväng sen tänkte jag beställa kakel till huset så vi får de i tid. På onsdag kommer vårat kök =)
Färgat håret igår med...ville piffa upp de lite, fick bli lite ljusa slingor, nu fattas bara bruna brännan :P




har börjat TRÅK packat...och självklart ska gizmo va med =)




Emma tog en superfin bild på mitt hjärta! <3

myssor....

Mösserna kom igår iaf, dom är för underbar =)
Dom som är intresserad vad jag beställde dom bidde de från ett ställe nära mig, (eftersom jag får ju hemleverans:P ) De heter MYRSTENS GRAFIK och dom är väldigt flexibel och klarar de mesta och fixar de man vill, om man vill ändra på nått är de bara maila, på Facebook heter dom. "Häst Dekaler".
  





världens sötaste kille... modell-loocken där liksom...lik sin mor ;) <3



blivit duktig på sitta nu =)




Nu är elen fixad på huset, lampa finns på farstukvisten, de blir sååååååååååå himla fint, bara längtar! Snart ska de börja packas! Letar fortfarande BANAN kartonger om nån har. Jag har såna där sora kartonger som man viker ihop, typ 25 stycken, men vill ha banan kartonger för att packa de som är tungt. Ska kolla med lite affärer med..

vill flytta in nuuuuu!

jaha, dagara går. Snart får vi flytta in till huset! I går va elektriken dit och koppla in all el så allt funkar, vi har till å med fått ute belysning, tänkte man skulle dit å slå på de.
Nästa vecka kommer målaren. De kommer bli nice att tapeter kommer upp.
Sååå less på denna buss som går utanför fönstret var 20de minut, fett tråkigt, detta år har de varit rätt bra med skottandet men förra året va de helt galna, trakorn va här säkert 20 gånger på en dag.  
Till helgen blir de till å packa. Söker efter barnvakt dan vi ska flytta..får se vem de blir.
Thias blev sååå himla grinig igår när vi kom hem från träningen. Han kunde inte sluta grina, vi gav han välling och la han ner och han verkligen tvärsomna. Super trött.
Va till Emma igår...hennes kille bor i ett supergammalt hus utanför Bjuråker och tydligen spökar de som tusan där...Emma hade aldrig varit med om så mycke skit i ett hus. Hon såg 3 personer. En va tydligen riktigt elak, en annan va snäll och ville hjälpa. sen en katt som sprang omkring.
Frida har börjat ta hem prudukter som hon ska rekomendera för folk och hon gav mig ett balsam som jag skulle prova och eftersom jag har så torrt borde detta funka kanon. Testa de igår och guuud så lent håret blev, kan faktist rekomendera de. Jag som varit insyltad på samma gamla balsam i år känner verkligen för att de är läge å byta. Fundera oxå på att göra nått åt min super tråkiga hår färg =) 




Thias chillar...


Elvis och Gizmo  hel galna. Tror Elvis fått fart på han, för fan va dom kan dryga sig med varandra. Den ena är värre än den andra. Men de verkar faktist som Gizmo gillar han. Han är liksom mer leksugen nu än han nånsin varit =) men dom kan iaf ligga brevid varandra utan att Gizmo funderar på döda han =)


RSS 2.0