min katt är inte normal

min katt är INTE normal, nått är fel på han. Inte de att han dricker ur handfatet varje dag och sitter och ligger på de mest konstiga ställen utan nu har han varit på pappers rullen med.


*oskyldig*


söndag....

idag va jag och älsklingen ute och red, de gick bra, tror de är första gången han galloperar på pilo brevid mig och tindur. Han kämpa på bra Niclas idag <3
Vi åt tacos idag och kollade "Tomten är far till alla barnen"- den är så himla roligt. LOVE IT, känns som man aldrig får nog av den. Nu har vi fixat bordet i vardagsrummet =)



Vi har oxå köpt nötter. Vet att mamma brukar köpa de ganska sent så nu har jag gjort de så jag får några i jul iaf =)
sen har jag köpt julmust. jammy :P


allt å inget...

Alltså förra veckan v vi på sko kanonen i söderhamn å handla lite skor...de blev lite till både mig och niclas =)



igår köpte vi ett köksbord. Fan va nice de blev. Ska lägga ut bild sen när vi fått till en duk och fixa de riktigt bra. Sen flyttade ve ALLA grejer från mammas garage igår. Nu har vi alla grejer samlade här i ett förråd som vi hyrt här. Varmförråd. Helt underbart, nu kan vi ha grejerna i fred och behöver inte oroa sig att nått blir stulet. Mamma får sitt garage för sig själv och har HUUUUR mkt plats som helst där nu. Men eftersom de varit inbrott där 3 gånger så kanske man inte vill ha nå grejer där.
nu blir de frukost, sen ska jag ut med älsklingen med hästarna =)


jävla firma fest

ja, vad ska man säga....(punkt punkt punkt)  ÅRETS eller den SISTA firma festen jag är på. Alltså de är faneme hopplöst. En del sköter sig. Men andra, MÅSTE komma dyng rak till middagen kl 19!! Så man nästan blir utslängd. Helvete, va samma jävla sak förra året!! De är pinsamt att gå ut med jobbet.
2 stycken, skrek tamma fan hela tiden, men fick säga åt dom hela tiden å dämpa, att de va fler där som kanske vill ha lugn å ro. De blödde ur ögonen!!
Fan, klockan halv 21.30 fick jag nog och åkte hem. Dom gick nån annanstans. Men jag palla inte....
Kunde inte ens njuta av maten som var gudomligt god. Plankstek, oxe!! Fy tusan! Jammy!

Ville bara skriva av mig. Fan de sämsta "firma fest" ja varit på. Förra året blev 2 utslängda INNAN maten. wonderful!

De är snöstorm och ha varit stopp i Enånger sen lunch. 4 lastbilar och 3 personbilar hade varit med om olyckan. Det va nästan 3 mil lång kö. fredag och stor olycka. Bra där. Vet inte om de börjat röra på sig än men man kan väl hoppas.
Suger med detta väder. De skulle vara lika i morgon.


Thiedemantygel

Idag red jag pilo i ridhuset. Han va mkt bättre denna gång. Vi gjorde galopp fattningar. De kan behövas, så som han är. Alla vet väl att nordsvenskar bara springer jätte fort när man ska galoppera. fort fort fort!
Jag sa att han drar ner huvudet som fan i galoppen så jag inte har nån kontroll. Då gav en på stallet ett tips på en tygelsom ska funka. De gör att han inte kan dra upp huvudet lika mkt som han annars kan. Tänkte prova de i morgon när vi rider :D spännande med nya grejer =)


en dag hos storebror och mitt <3

Åååååååååååkkkkkkkkkkaaaaaaaaa bobb!! De va ingen som ville åka idag!! Trölisar!! de som e så lloooolit =) (roligt) men vi red till store bror och tvinga hans sönder åka lite, de tyckte de va super kul =)





min lillebroe e lycklig :P haha han vågade!


vi red förbi 2 grymtande "grisar", gnägga kan de fan inte :P

snööööö

massa snö utanför fönstret. Underbart väder. Man har börjat uppskatta snö nu på äldre dagar. Man kan åka bobb och annat roligt när de snöar =)
Idag va väl planen att vi ska till stallet iaf =)



brudklänning....

Denna är de jag beställt =)
Som sagt vet inte hur den kommer sitta på mig men hoppas på de bästa. Den skulle komma om 3-4 veckor tror jag de va. Fastna för den direkt iaf.




en bra helg.

I fredags blev de tacos! Fan va gott de e. Jag har aldrig varit förtjust över de, men nu har jag fått nå damp fel på de. Gärna varje fredags kväll vill jag ha de =)



Igår kom fradisch hit. Vi provade lite klänningar som jag tänkta kanske ha på bröllopet. Men efter ett tag psyka jag och beställde mig en egen för 2000 =)
Frida fick ÄRAN att montera våran bobb :P
Innan hon kom så lyssnade vi på hög musik, dansade bugg med varann och hoppade över en stutsboll. De va kul, men har alltid roligt med min älskling! Love him!!



sen åt vi GOOOODA dyra räkor, men de va de värt. Sen blev de en fisk som de va SÅÅÅ mycket ben på så de gick inte äta den.



jobbet

på jobbet idag målade jag ett par gröna bågar. Jätte fin färg, not. Bästa med dessa 2 arbets dagarna va att de stängt av vattnet. Så de gick inte gå på toa eller tvätta av sig efter arbetsdag. Eftersom jag hade målat bågar idag så va jag HELT grön i ansiktet och måste tvätta mig med vatten, Såå HOPPADES att vattnat skulle vara på i slutet av dagen, och tur va väl de, Spännande å åka hem å se ut som en ailen i ansiktet =)
Började 6 i morse. Trux är så stressad så läre åka dit tidigare å fixa så damp ungen får sina jävla bågar. Men slutade kl halv 4 och skrev en timmes övertid på timnotan =)
De ska vara 8 bågar levererad tills på tisdag. Jag har gjort 3 idag och ska göra 3 på måndag. Sa att han måste välja ut de som va viktig eftersom jag inte skulle hinna alla. Han skickade ett mail på 9 bågar. va ju snällt =)

myyyyyyyyysigt


i helgen som va så snöade de rejalt stora flingor...=)


han som gillar å slicka pung =)


har inte riktigt fatta grejen att de ska vara så roligt å sitta under tvätten...

sötast i världen...

I måndags så köpte Niclas blommor och ett värme glas ljus till mig som de stod fina saker på.
Han är så underbar min älskade blivande man. Ger massage på mina arma fötter varje kväll. Masserar mig om de så behövs. Ger mig värme och omtanke när jag behöver de. Finns nära mig VARJE natt och jag älskar de!! Att sova utan honom en natt känns för jävligt. Vill inte de.
Han har fått "befodran". Kommer synas på affisher på busskurer samt reklamblad. Han är liksom bilmetros nya ansikte  =) Han har sjukt mkt att göra just nu på jobbet så han nästan bryter ihop helt. Folk är sjuk och de har alldeles för lite folk.





grattis!

Markus fyllde år i onsdags, Han fick ett kort av niclas med inbjudan till bröllopet. Han ska va "best man" =)
Grattis markus =)


Han fick nå kort som inte stämde, fick inte med allt, men kul va de :P




mr latis!

MR latis!

Han gör så mycket roliga saker min katt så man kan inte göra annat än att älska honom <3









eeeh

tänkte försöka lägga in lite bilder med bloggen verkar vara f**up just nu :s

sluta tidigare...

ja men jag slutade vid ett idag. Va ganska nice. Sa till chefen att jag strejkar. Eftersom de jag målade i fredags 5 timmar!! inte behövdes......han kom inte å hämta grejerna. De skulle han göra i morgon, vilket betyder att jag kunde ha gjort de idag istället. Så jag åkte hem och sen till stallet och kelade massa med pilo <3







sovrummet....


så blev sovrummet vårat iaf.... med ny sängen =)


va en sväng....

va en sväng till jobbet idag, fixade lite för i morgon så jag slipper börja kl 6 på morgonen för att stress trux momento kommer å stampar fötterna i golvet.
Skickade oxå ett mess till min pappa, gratta på fars dag. Fick tillbaka ett tack, va romantiskt... (härligt å få ett svar iaf)  Fick hans nr av store bror förra helgen, före de har jag aldrig ens haft hans nr, men man måste väl börja nånstans. Han är bjuden på bröllopet, vet inte om han kommer.


de började tok snöa idag, med feta flingor...


min katt e inte normal, han gillar å slicka pung :P



lite har jag å bjuda på....

lite har jag å bjuda på sen veckan.
I fredags så jobbade jag över till kl 21. Jag är FRUKTANSVÄRT less på mitt jobb. De är en jävla press och finns så mkt å göra. I fredags satt jag å böla på toan, inte okay. Måste dit idag igen. Jag orkar igentligen inte men bör.

De snöade massa sen i fredags kom regnat, wonderful. Nu är de lite halvblask.


när man går till jobbet på morgonen så ser han ut så här =)


Va ute å red....knäppt på kvällen men har rätt bra lampa ändå.



jag va till en kompis och provade en klänning igår. Den va super fin. Men satt åt så inne i helvete. Så kommer antagligen försöka gå ner i vikt och enbart använda den i kyrkan sen ha en annan under kvällen. Hon hade iag 2 katter som va SKIIIIIT små. De vägde typ 1,5 och min väger typ 5. De va 2 år.







Vi har oxå köpt en ny säng. Bilder får man väl ta sen för har inte tatt nå kort på den nu. Men ställt in den gamla i lill rummet.

fin killen


vackrast har fått ett nytt täcke. Köpt på ullared för 300 spänn typ. Fleese och regn täcke i ett =)
Han har fått mugg nu och de suger för de tar sån tid innan de läker.
köpt täcke till min sportbil nu, aldrig behöva skrapa rutor igen =)

nussååå

nu är inbjudningskorten på skrivna och vi skickar dom fortast möjligt. Blev inte så många ändå. Blev väl typ 20 kort, fast de är familj och respektive med så de blir nog några stycken. Skickat inbjudning till pappa med, vore ju kul om han kunde komma. skaka fred liksom =)


myysig tur me babe

iadg va jag och älsklingen ute på en tur tillsammans i FIN FIN vädret. Vi tog en sväng. Mamma kom med hunden sin så att hon skulle vänja sig vid hästar å så. De gick bra, hon skickade lite bilder till mig nyss. Tack mor. Du e sötast!


synd att tindur blunda bara...




<3<3<3


mammas giis..

Ville bara säga att jag älskar min lilla skrutt!!




ja men emma ringde...

ja men emma ringde å va sugen på vara brudtärna, ja men de fick hon väl. Jag har aldrig varit på bröllop, Fattar inte ens hur de funkar. Men vi har fått inbjudningskorten som niclas gjort så fint.
Så nu ska vi leta rätt på alla adresser och skicka inbjudan, måste ju börjas i tid.



helt sjukt galet väder...

idag va de HUUUUUR fint väder som helst. Jag red med 2 kompisar sen en till tjej från stallet, så vi va 4 pers som va ute i de fina vädret. Vi passade på att rida lite längre när de ändå va så vackert väder...
Tindur är såå roligt att rida, fått SÅ himla grym tölt, så sjukt kul!!!! Love him!!





jobb jobb jobb

de har varit mkt på jobbet denna vecka, en jävla massa bågar som ska va levererade på tisdag. Jag stresssar upp mig väldigt mkt. De kommer in grejer från olika ställen hela tiden. Jobbat över denna vecka med....orkar inte med allt. Jag ska beställa grejer som saknas, färg till bågar, koka thinner, hålla snyggt å rent och lacka tamme fan allt. Palla längre...


buuuulllar

ja men eftersom jag inte haft nån tid på vardagarna så satsar jag på lägga in detta nu. Och eftersom jag inte ens tagit mig in på datorn för att min bror installera nå anti virus program. Hade tänkt å lägga upp några bilder från i torsdags när vi gjorde bullar, jag och min roothis <3 sen kom bror och en kompis till och joina oss med.


...............

tänkte skriva av mig lite på jobbet.
Jag är nästan sönder stressad i själen. De bara ramlar in jobb så jag blir tokig. Har knappt tid med mina hästar som gör mig lycklig. Fortfarande lite tjafs i stallet som gör att jag känner mig ovälkommen. Med gråten i halsen ska jag utföra mitt jobb idag sen SKA jag till stallet sen hem å bryta ihop några timmar...eller ja varför inte hela helgen....ORKA!

strul på jobbe...

japp, ibland har man roligt på jobbet.
Jag beställde 3 liter vit färg. Jag fick 2 brukar som de stod samma färgkod på, fast inte vit utan BLÅ?! Desutom va de 2 HELT olika blå färger.  jaha, men jag ville ha vit. så då måste jag få kontakt med dom som ville ha den bågen för å kolla om de är en vit eller blå båge han ska ha. Eftersom färgkoden är blå, men de står att den är vit. hahaha hänger ni med.?
Iaf så ringde vi till de som skulle ha bågen och han säger att den ska vara VIT, men inte med den färgkoden som de stod utan en heeeelt annan. GREATE!


de står att den skulle vara VIT...


men koden visade BLÅ!



Sen EN sak till!!! NU HAR VI FÅTT EN BALKONG!!!!

RSS 2.0